Tisková konference k Barum Czech Rally Zlín 2016 (kon.) | Tisková konference 1.FC Slovácko (kon.)
Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
konec
Tisková konference k Barum Czech Rally Zlín 2016

Úterý 26.07.2016, 11:05 • Baťův mrakodrap, Zlín • Tiskové konference
     
    Děkuji za pozornost. Barum Czech Rally Zlín 2016 odstartuje v pátek 26. srpna a v neděli 28. srpna budeme znát jméno vítěze. Na shledanou. (11:47:33)
     
    Konec tiskové konference.
     
    Miloslav Regner, ředitel Barum Rally: "Počet jezdců zatím není úplně znám, protože uzávěrka přihlášek je teprve před námi. Čekáme přes sto jezdců ve startovním poli."
     
    Tomáš Kostka, jezdec Rufa Sport: "Poslední dva roky testuji okruhové vozy. Co se týče rally, tak jsem startoval ve Vyškově. Barumka je samozřejmě vrcholem a jsem rád, že můžu startovat ještě v Pačejově, abych si zvykl na vůz."

    "Po testech s Fabií R5 jsem se rozhodl, že budu startovat na Barum Rally s tímto vozem, který připravuje Raimund Baumschlager."
     
    Pokračovat bude úspěšná kampaň Jedu na dřeň! Díky této akci do registru vstoupilo 571 nových potencionálních dárců kostní dřeně.
     
    V obchodním centru Zlaté Jablko proběhne výstava fotografií, historického vozu, ale také si zákazníci budou moci zakoupit ve fanshopu visačky na vstup a také propagační předměty. Poprvé se navíc uskuteční veřejná tisková konference, a to právě v prostorách Zlatého Jablka.
     
    Miloslav Regner, ředitel Barum Rally: "Já bych jen v krátkosti upřesnil, co se děje. Za měsíc už se pojede shakedown a městská erzeta. Jezdci si budou znovu vybírat startovní pořadí do závodu po kvalifikačním shakedownu."

    "V současné době pracujeme na trati a dokončujeme jednání na všech úrovních, aby se dal dohromady pořadatelský sbor a vše bylo doladěno. Opravujeme také některé místní komunikace, práce je dost."

    "Celá záležitost opravy nadjezdu je dvouletá a my tam nebudeme moci pustit diváky. Bylo by to hodně nebezpečné a žádný bezpečnostní delegát by to nepovolil. Budeme tvořit další zázemí pro fanoušky."

    "Uzavřené parkoviště bude mezi tržnicí a obchodním domem. Město tím bude žít a auta tedy nezůstanou v otrokovickém servisu."
     
    PaeDr. Petr Navrátil, člen rady Zlínského kraje: "Zlínský kraj je významným partnerem takto významné soutěže. Chtěl bych poděkovat vedení Barum Rally, že podnik nekončí odmávnutím a popřát letošnímu ročníku, aby byl opět úspěšný."
     
    Na začátek tiskové konference jsou představeni hosté tiskové konference.
     
    Tisková konference začíná.
     
    Hosté tiskové konference:
    Miloslav Regner, ředitel Barum Rally
    Ing. Jan Regner, zástupce ředitele Barum Rally
    PaeDr. Petr Navrátil, člen rady Zlínského kraje
    Tomáš Kostka, jezdec Rufa Sport
     
    Pouze měsíc zbývá do startu 46. ročníku Barum Czech Rally Zlín, která se pojede i letos jako součást seriálu FIA Mistrovství Evropy jezdců v rally (ERC) a zároveň jako Autoklub Mistrovství České republiky v rally 2016 (MCR). Barum Czech Rally Zlín patří k nejvýznamnějším automobilovým soutěžím v Evropě a na území České republiky.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    David Šimon

    bahis siteleri