Tisková konference FC Fastav Zlín (kon.) | Tisková konference MFK OKD Karviná (kon.)
Tisková konference FC Vysočina Jihlava (kon.) | Tisková konference FK Dukla Praha (kon.)
Tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.)
konec
Tisková konference FC Vysočina Jihlava

Středa 27.07.2016, 13:00Tiskové konference
     
    To je dnes ode mně vše a přeji hezký zbytek dne a zase někdy u fotbalu nashledanou. (13:33:55)
     
    Tisková konference skončila!
     
    Dále se hovoří o financích od města a kraje. FC Vysočina si nemůže dovolit najednou zaplatit několik miliónů na stavbu tribuny, bude potřebobat veškerou podporu. Stavba protilehlé tribuny by mohla být do dvou let.
     
    Zdeněk Tulis hovoří o modernizaci stadionu: "Myslím si, že nadešla doba na posunutí našeho stadionu. Chtěli bychom postavit protilehlou tribunu a posunout naše zázemí dál. Vysočina je jediná v kraji, která je tak vysoko a zasloužila by si lepší stadion. Máme za sebou i úspěšnou sezónu fotbalové akademie mládeže, což je určitě další důvod k posunutí fotbalového stadionu dále."
     
    První dotaz směřoval na adresu pana Hippa, jaký očekává úvodní duel proti Plzni: "Tak již včera jsme mohli vidět v Lize mistrů sílu Plzně a bude to nesmírně těžké utkání, když nejsme v roli favorita. Ovšem my budeme dělat vše pro úspěch."
     
    Teď už probíhají dotazy novinářů.
     
    Závěrem si bere slovo kapitán Lukáš Vaculík: "Připrava byla pro nás velice náročná, stále jsme měli dvoufázové tréninky a doufáme, že do sezóny jsme plně připraveni. Co se týče obměny kádru, tak si snad nepamatuji, že by přišlo přes léto osm nových hráčů. Ovšem sestava je výborná."
     
    Nyní už je nařadě trenér Michal Hipp: "Příprava byla specifická. Hráči zvládli několik kvalitních zápasů a šanci dostali všichni hráči stejně. Obměna kádru nám jednoznačně prospěla, jelikož náš kádr potřeboval okysličit a oživit. Jediným záporem je zranění dvou hráčů v posledním zápase."
     
    Jako další si vzal slovo Milan Bokša: "Kádr pro tuto sezónu je plně připraven a věříme v co nejlepší výsledky. Co se týče příchodů, snažili jsme se přivézt a najít talentované hráče s charakterem."
     
    Na úvod si bere slovo ředitel klubu Zdeněk Tulis: "Myslím si, že můžeme být pyšní na to, kde se právě nachází FC Vysočina. Klub už se usadil na delší dobu v nejvyšší soutěži a udělali jsme obrovský pokrok. Co se týče současné sezóny, tak chceme apelovat na výkon hráčů zájmena v domácích utkání. Posledním úkolem je stavba protější tribuny."
     
    Tisková konference právě začala!
     
    Účastníci tiskové konference:
    Lukáš Vaculík – kapitán mužstva
    Milan Bokša – sportovní manažer
    Michal Hipp – trenér
    Zdeněk Tulis – ředitel klubu
     
    Dobrý den, dnes se bude konat již tradiční předsezóní tisková konference týmu FC Vysočina Jihlava a my vám nabídneme to nejzajmavější.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Ondřej Terber

    ocianews.com