Švýcarsko – Česko 4:0 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Česko
Pátek 29.07.2016, 15:00 • EnergieVerbund-Arena Drážďany • Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:

     
    Až příliš krutou porážkou končí pro české hokejisty pod hlavičkou reprezentace do 19 let druhý zápas na turnaji Summer Hockey Challenge v Drážďanech. Švýcarské dvacítce totiž nedali ze 30 střel ani jeden gól, naopak efektivní soupeř se radoval hned čtyřikrát.

    Švýcaři tak mají na kontě už šest bodů a jsou blízko turnajovému prvenství. Naopak svěřenci trenéra Jiřího Dopity budou bojovat už jen o druhé místo, poslední zápas je čeká zítra od 16:30 proti domácím Němcům.

    Zítra se s vámi budu těšit na shledanou, držte českým barvám palce. (16:56:39)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Švýcarsko – 5 (31)
    Česko – 6 (30)
     
    Konec zápasu.
     
    58:11
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Necelé dvě minuty před koncem zápasu přidávají Švýcaři razítko na své vítězství. Česká defenziva nestačila na akci, kterou zakončil přesnou střelou LOIC IN ALBON – 4:0. Asistence: Dominik Diem, Christian Pinana.
     
    49:02
    Bohužel ani teď se nezadařilo, Švýcaři jsou kompletní.
     
    47:02
    Česká devatenáctka má možnost snížit, zahraje si druhou přesilovku v zápase. Nathan Marchon (SUI) je vyloučen za hákování.
     
    44:19
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Místo kýženého kontaktního gólu přichází hned zkraje třetí části další trefa Švýcarů. Po nahrávce Siegenthalera překonal brankáře Petra Kváču MAKAI HOLDENER a je to 3:0. Asistence: Jonas Siegenthaler.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

     
    Střely na branku ve 2. třetině (celkem):

    Švýcarsko – 11 (26)
    Česko – 7 (24)
     
    Švýcarský výběr do 20 let ovládl jednogólovým rozdílem i druhou třetinu, když jeho vedení navýšil Nathan Marchon. Náš protivník byl navíc tentokrát střelecky aktivnější. Věřme ale, že čeští hokejisté nesloží zbraně a ve třetí dvacetiminutovce ještě zabojují o body!

    Třetí třetina začne přibližně v 16:25.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    36:02
    Naši reprezentanti přestáli oslabení bez úhony, Kousal je zpátky ve hře.
     
    34:02
    Po delší době se otevírají vrátka na trestné lavici, přesilovka čeká hokejisty helvétského kříže. Pavel Kousal (CZE) si odpyká menší trest za podražení.
     
    32:02
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Sedmý střelecký pokus Švýcarů ve druhé části znamená druhou branku. Znovu u toho byla nejnebezpečnější formace našich soupeřů, která si jen vyměnila role a NATHAN MARCHON zvyšuje na 2:0. Teď už potřebují Češi zabrat. Asistence: Calvin Thürkauf, Damien Riat.
     
    30:42
    Máme za sebou polovinu prostřední části a zatím jsme neviděli ani gól, ani vyloučení. Na střely jsou v této třetině zatím aktivnější Švýcaři v poměru 6:4.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Riat (Marchon, Thürkauf), 33. Marchon (Thürkauf, Riat), 45. Holdener (Siegenthaler), 59. In Albon (Diem, Pinana)


    Švýcarsko: Ritz (Guggisberg) – Geisser, Gerber, Stadler, Moor, Bircher, Pinana, Karrer, Siegenthaler – Riat, Bader, Zehnder, Haussener, Holdener, Marchon, In Albon, Haberstich, Hischier, Diem, Loosli, Thürkauf. Trenér: Christian Wohlwend.
    Česko: Kváča (Stezka) – Doudera, Kachyňa, Šnajnar, Vála, Kaňák, Weinhold, Bartko – Kurovský, Procházka, Zachar, Dvořák, Kousal, Werbik, Vracovský, Najman, Kodýtek, Dymáček, Wágner, Ďurač, Pavlík. Trenér: Jiří Dopita.

    Rozhodčí: Klein – Wimberger, Lamberger (všichni GER).
    thejrc.org