White Kings – Blue Emperors 2:4 (kon.)
konec
White Kings
2:4 (0:1, 1:3, 1:0)
Blue Emperors
Pátek 29.07.2016, 15:30 • Pirkkalan Jäähäli Oy • Zápasy mládeže
Partner:
     
    S konstatováním, že tým Blue Emperors v oficiálním zápase IIHS 2016 porazil White Kings poměrem 4:2, se s Vámi z Pirkkaly a z krásné finské země loučí Tomáš Lysý. (17:37:22)
     
    Po předávání cen pro nejlepší hráče zápasu proběhne i předávání ocenění pro tři nejlepší hráče z každého týmu v rámci celého kempu. Vše podstatné se dozvíte v reportáži na webu www.hcdukla.cz
    Nejlepší hráči IIHS 2016
     
    Spolu s letošním mistrem finské ligy, gólmanem Dominikem Hrachovinou, budou ceny pro nejlepší hráče předávat hlavní manažer IIHS a jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban a Vítězslav Holub, předseda krajské pobočky Vysočina České unie Sportu.
    Nejlepší hráči utkání
     
    Ceny pro nejlepší hráče zápasu bude předávat DOMINIK HRACHOVINA.
     
    Konec zápasu.
     
    44:54
    White Kings právě vstřelili branku!Přeci ještě White Kings snižují. Šest vteřin před koncem se prosazuje z přečíslení MARKUS KOSKINEN, jemuž nahrával Tadeáš Hrnčíř. Pěkná střela do pravé šibenice. Asistence: Tadeáš Hrnčíř.
     
    44:44
    Hra se asi ještě jednou přestěhuje před branku Jakuba Pazderky, protože se White Kings dopustili zakázaného uvolnění.
     
    44:40
    Zápas se pomalu dohrává, o výhře Blue Emperors je v podstatě jasno.
     
    43:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty oficiálního zápasu IIHS 2016.
     
    42:58
    Modří mají opět puk ve své moci a míří před branku Jakuba Pazderky.
     
    42:39
    Daniel Král předvedl zákrok po střele Tadeáše Holendy a raději přerušil hru, udržel puk ve své výstroji.
     
    42:16
    Vypadá to, že Blue Emperors už dnešní vítězství udrží. I po přesilovce se více tlačí před branku soupeře.
     
    40:37
    White Kings posílají puk do středního pásma a vzápětí hrají v plném počtu.
     
    39:45
    Blue Emperors si vytvořili dvě obrovské šance, ovšem puk za zády Jakuba Pazderky neskončil. Přesilovka Emperors je ale mnohem nebezpečnější než u soupeře.
    Foto přímo z finské Pirkkaly
     
    38:37
    Niklas Nurminen vůbec poprvé v zápase posílá svůj tým do čtyř, a to za podražení. Oslabení nebudou hrát White Kings ve vhodný čas, jejich šance na snížení stavu či vyrovnání se rozplývá.

    Na vyloučení: 1-4.
     
    38:04
    Z hodně velkého úhlu zkusil překvapit Jakuba Pazderku útočník Niko Veittikoski, ovšem gólman Bílých byl pozorný a k dorážce se nikdo z Modrých nedostal.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 26. Koskinen (Rautio), 45. Koskinen (Hrnčíř) – 10. Menšík (Hyttinen), 20. Pavelec (Menšík), 24. Růžička (Menšík), 25. Veittikoski (Dolníček)


    White Kings: Tuukka Niskanen (16. Alvar Havukari, 31. Jakub Pazderka) – David Moravec, Niklas Aarnio, Mikko Piikki, Marek Chvátal, Tobias Adam, Aake Leppä, Roope Oksanen, Tomáš Slanař – David Polodna, Markus Koskinen, Samuel Pecka – Mikael Sorsa, Matěj Kravec, Tommi Helassalo – Tadeáš Holenda, Nico Rautio, Marek Melenovský – Niklas Nurminen, Tadeáš Hrnčíř. Trenéři: Jyri Saarinen, Ville Tolvanen, Karel Nekvasil, Daniel Šťastný.
    Blue Emperors: Filip Maláč (16. Tommi Roslöf, 31. Daniel Král) – Matvey Ulanen, Martin Zych, Atte Hyttinen, Václav Macek, Lari Lahtinen, Matyáš Sapík, Tini Kopra, Adolf Růžička – Niko Veittikoski, Matouš Menšík, Samuli Tolonen – Adam Rauš, Niklas Koskensalo, David Dolníček – Matias Leppänen, Josef Dáňa, Nea Tervonen –Daniel Pavelec, Niko Korkola, Vladislav Juřica. Trenéři: Jarkko Mattila, Matti Ranta, Jiří Štourač.

    Rozhodčí: Jiří Ondráček, Jukka Paso
    bahis siteleri