Mladá Boleslav – Litoměřice 6:2 (kon.) | Liberec – Chomutov 1:2 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.)
Přerov – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Polsko U20 8:2 (kon.)
Motor ČB junioři – Písek 5:4 (1:0 po s.n.) | Tychy – Nový Jičín 5:3 (kon.) | Martin – Žilina 4:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
6:2 (1:1, 1:0, 4:1)
HC Stadion Litoměřice
Úterý 02.08.2016, 11:00 • ŠKOENERGO Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Boleslavští hokejisté si ve třetí třetině otevřeli střelnici a svého prvoligového soka nakonec deklasovali 6:2. To je z naší strany protentokrát vše, přeji dobrou chuť k úternímu obědu a brzy zase na počtenou! (13:06:23)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Zápas se dohrává v rohu kluziště, nyní už se jen čeká na závěrečnou sirénu.
     
    59:08
    Dominik Volek se z vrcholu kruhů trefil přímo do Šindelářovy lapačky, strážce litoměřické svatyně poté dokázal vyklepat touš ze své rukavice a okamžitě rozehrál.
     
    58:43
    Lukáš po nějaké době opět musel zasahovat, proti nahození z rohu kluziště měl ale úlohu snadnou. Následovat bude buly po jeho levici.
     
    58:26
    V samotném závěru utkání už se na ledě nic převratného neděje, Tomáš Urban nyní pouze protečoval puk k červené čáře a odjel střídat.
     
    57:38
    Nyní Šindelář pro jistotu přerušil hru po nahození od levého mantinelu, vhazovat se bude po pravé ruce hostujícího gólmana.
     
    57:11
    Matěj Stříteský napřáhl na modré čáře a jeho projektil zaduněl o pravý beton Filipa Šindeláře. Hosté se poté dokázali osvobodit.
     
    55:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krátce po šesté trefě Bruslařů se Stadionu podařilo alespoň kosmeticky upravit výsledek. Jakúbek vyzval ke střele MILANA VALÁŠKA, jehož přízemní projektil se zastavil až v síti! Asistence: Martin Jakúbek.
     
    55:37
    Svěřenci Františka Výborného a Mariana Jelínka neohroženě pokračují v kombinaci. Dominik Volek to zkusil od modré, jeho pokus byl ale zblokován.
     
    54:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle už je pro hosty kruté, Bruslaři trestají další chybu litoměřické obrany! Pastor našel trestuhodně nepokrytého DOMINIKA PACOVSKÉHO, který si to namířil až před Šindeláře a z bezprostřední blízkosti se nemýlil. Asistence: Tomáš Pastor, Martin Látal.
     
    53:42
    Štichova jedovatice od modré byla zblokována, hokejisté Stadionu následně vyhodili černou pryž až do prostoru před Janem Lukášem.
     
    52:50
    Orsava se zvedl a v hlubokém předklonu se došoural na střídačku, hra tak může vesele pokračovat.
     
    52:50
    Martin Matějček u hrazení naprosto zbytečně srovnal se zemí Jakuba Orsavu, se kterým to nevypadá příliš dobře... Hostující bek se poté přijel sportovně omluvit.
     
    51:52
    Jiří Kučný zkusil štěstí z otočky, jeho projektil ale skončil v nastavené lapačce Filipa Šindeláře.
     
    51:01
    Sudí si pozvali Jakuba Šulce na kobereček, hostující zadák si totiž až příliš agresivně počínal v drobné strkanici s Pacovským.
     
    50:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři si se svým soupeřem v posledních minutách dělají, co se jim zachce. Petr Vampola vyslal nádhernou kolmicí do úniku TOMÁŠE VORÁČKA a boleslavský zadák zakončil svůj povedený blafák mezi Šindelářovy nohy! Asistence: Petr Vampola.
     
    49:47
    Tomáš Hyka umně uvolnil na pravém křídle rozjetého Stříteského, jenž si to namířil sám na Šindeláře, ten ale projektil boleslavského zadáka dokázal vytěsnit!
     
    49:14
    Agilní Dominik Volek se po pravém křídle prokousal až na samou hranici Šindelářova brankoviště, ke střele ho ale hostující gólman nepustil.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 3. Volek (Voráček, Stříteský), 33. Hyka (Lenc, Vampola), 48. Hyka (Lenc), 49. Trončinský (Vampola), 51. Voráček (Vampola), 55. Pacovský (Pastor, Látal) – 11. Pletka (Švagrovský), 56. Valášek (Jakúbek)


    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Štich, Pastor, Kučný – Žejdl, Orsava, Pospíšil – Urban, Vampola, Pacovský – Hyka, Musil, Lenc – Látal, Volek, Pabiška
    HC Stadion Litoměřice: Šindelář (Michajlov) – Málek, Pavlas, Bažant, Šulc, Piegl, Smetana, Jebavý, Matějček – Kalla, Veselý, Paločko – Pletka, Valášek, Švagrovský – Jakúbek, Miškář, Pilař – Procházka, Šťastný, Krátoška

    Rozhodčí: Wagner, Machač – Záhora, Řídka
    bahis siteleri