Třinec – Zlín 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Letňany 5:4 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 3:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:4 (2:2, 2:2, 1:0)
HC Letci Letňany
Úterý 02.08.2016, 13:45 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    Každopádně se budeme těšit, že útočné řady obou týmů naváží v dalších zápasech na dnešní výkony. V obraně je toho pochopitelně mnohem víc co zlepšovat. Ale ještě je dost času, však jsme teprve na startu.

    Z Hradce Králové vám přeji krásný zbytek úterního dne! (15:57:30)
     
    V hradecké FORTUNA areně jsme viděli také několik výtečných individuálních výkonů. Hradecký Dominik Sklenář, který přišel pod Bílou věž právě z Letňan, se blýskl hattrickem, stejně jako dánská posila Letců Peter Eg Larsen.

    Z týmu hostů si zaslouží vypíchnout (ne oči) také oba brankáři, Tomáš Vlas i Lukáš Pařík, kteří měli jednoznačně víc práce než jejich oponent Štěpán Kouba. Potíže jim přidělával hlavně Filip Jirásek, jenž mohl dát opravdu o hodně víc gólů než jen jeden.
     
    Panečku, to bylo drama! Na začátek přípravy jsme sledovali opravdu strhující hokejovou podívanou, ve které se za svůj výkon nemusí stydět ani jeden z týmů. Sluší se ale říct, že Hradec si vítězství zasloužil. Letňany sice dvakrát dotáhly jeho dvoubrankový náskok, ovšem na vítězný úder z 53. minuty už odpověď nenašly.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Tak to je neuvěřitelné! Letci to po buly sehráli naprosto fantasticky, do sóla vyslali Lukáše Rouska, jenže toho tváří v tvář Štepán Kouba vychytal!
     
    59:49
    Pražané se zase jen na chvilku dostali do pásma domácích. Hradec teď zašlápl kotouč v útočné třetině, rozhodčí ho vykazují do neutrální zóny. Ale tohle už asi zvládne.
     
    59:09
    Úžasný Lukáš Pařík! Jakub Hašek v přečíslení přenechal Filipu Jiráskovi, který střílel pod břevno, ale Pařík spektakulárním zákrokem puk vytáhl. A z dorážky trefil Jirásek snad tyčku!
     
    58:46
    Lvi dál odrážejí pokusy soupeře a Kouba ani nemusí zasahovat.
     
    58:07
    Rozhodnout mohl Mikuláš Matouš, jehož našel ideálně Šedivý. Matoušovu střelu zblízka vytáhl Pařík betonem těsně vedle tyčky!
     
    57:43
    Skvěle odehrané oslabení domácích, kteří jsou kompletní. Ale ještě má soupeř čas.
     
    57:19
    A vzápětí trefil jen boční síťku Jakub Hašek. Takhle tedy Letci na vyrovnání nedosáhnou.
     
    56:54
    Filip Jirásek se v oslabení obtáčel kolem letňanské branky, druhou tyčku jen těsně minul!
     
    56:19
    Znovu letí puk až k Paříkovi. Mezitím to zkusil od modré čáry Milan Antoš, Kouba při dobrém výhledu střelu kontroloval.
     
    56:07
    Zatím se Hradeští brání výtečně.
     
    55:31
    Trochu neúmyslný zákrok, ale přece jen faul. Martin Štohanzl (HKM) v rotaci složil protihráče k ledu a odchází pykat za nedovolené bránění. To znamená pro hosty obrovskou šanci na vyrovnání!
     
    54:46
    Sklenář s Havelcem číhali kousek před Paříkem, ale první jmenovaný v tísni neprotlačil puk na svého parťáka.
     
    54:20
    Prudký nástřel domácích dojížděl jako první Jakub Hašek. Kotouč se odrazil od mantinelu do hájemství Lukáše Paříka, který ho bezpodmínečně musel podržet.
     
    53:44
    Letci nyní úspěšně zbrzdili hradecký elán, po dlouhé době musel zasahovat i Štěpán Kouba. Schválně, jestli hosté dotáhnou i tohle.
     
    52:56
    Mountfield mohl mít v kapse šestý úder. Mikuláš Matouš dostal přihrávku zpoza branky, jenže do puku se z první netrefil!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Pažourek (Sklenář), 12. Sklenář (Pažourek), 22. Sklenář, 33. Jirásek (Štohanzl, Hašek), 53. Sklenář (Pažourek) – 15. Kocík, 20. Larsen (TS), 37. Larsen (Rousek), 40. Larsen (Nedorost)


    Mountfield HK: Kouba (Dvořák) – Kukla, Martinec, Pohl, Jonáš, Voňka, Viktorin, Lelek, Kynčl – Jirásek, Štohanzl "C", Hašek – Sklenář, Pažourek, Havelec – Šedivý, Matouš, Vaňát – Jakubec, Šlaicher, Síla. Trenér: Miroslav Krupka.
    HC Letci Letňany: Vlas (30. Pařík) – Antoš, Prepsl, Lytvynov, Novák, Hlinka, Homola – Nedorost "C", Rousek, Larsen – Kocík, Soukup, Bílek – Jelínek, Kalina, Kubíček. Trenér: Martin Rousek.

    Rozhodčí: Veinfurter – Pechánek, Veselý.
    bahis siteleri