Prešov – Senica 0:4 (kon.) | Slovan Bratislava – Dunajská Streda 3:2 (kon.) | Myjava – Ružomberok 1:3 (kon.)
Michalovce – Zlaté Moravce 0:0 (kon.) | Trenčín – Podbrezová 0:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
0:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 06.08.2016, 19:00Niké liga • 4. kolo
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie, v ktorom sa celky MFK Zemplín Michalovce a FC ViOn Zlaté Moravce gólu nedočkali a rozídu sa tak po výsledku 0:0. To znamená, že hostia svojho dnešného hostiteľa v tabuľke nepreskočia. (20:50:20)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Beží posledná minúta riadnej hracej doby.
     
    89
    Striedanie Orávika sa trochu predĺžilo, keďže kapitán hostí musel pásku odovzdať jednému zo svojich spoluhráčov.
     
    88
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Peter Orávik, prichádza Jozef Rejdovian.
     
    87
    Igor Žofčák zahrával rohový kop z pravej strany, skúsený futbalista to ale s výškou centra trochu prehnal a aj preto naň jeho spoluhráči nedočiahli.
     
    86
    Dlhočízny center kapitána Sedláka nebol myslený vôbec zlý, avšak jeho prevedenie už bolo o poznanie horšie. Aj preto sa o autové vhadzovanie postará ViOn.
     
    85
    Michalovce sa s malou dušičkou presunuli pred bránu Pavla Kováča a snažili sa tam niečo vymyslieť, avšak po kontakte domáceho futbalistu s loptou skončil hrací predmet len mimo plochy.
     
    84
    Zápas má dokonca také zlé tempo, že nepriamy kop od stredovej línie sa vydal rozohrať gólman Pavel Kováč, ktorý sa vôbec nebál opustiť priestor troch žrdí.
     
    83
    Avšak pri aktuálnom pohľade na trávnik je gól len akousi nesplniteľnou predstavou. Unavení futbalisti si totiž loptu posúvajú len v okolí stredového kruhu, kde sa nedeje nič zaujímavé.
     
    82
    Medzičasom sa nám začala už posledná desaťminútovka dnešného zápasu. Bez obáv si dovolím prehlásiť, že celok, ktorému by sa v tomto časovom úseku podarilo skórovať, by už o tri body neprišiel.
     
    81
    Zbytočne sa teraz striedajúci Obročník dožadoval rohového kopu v prospech Zlatých Moraviec, práve od neho sa totiž lopta odrazila za bránkovú čiaru.
     
    80
    Beží posledných 10 minút riadnej hracej doby. Nepredpokladáme, že by sa hlavný arbiter Očenáš rozhodol k zápasu nadstaviť vyšší počet minút.
     
    79
    Calero sa dnes prakticky po celý čas pokúša svojich spoluhráčov vysúvať do protiútokov a šancí na skórovanie, avšak tí jeho kolmice v nejednom prípade nepochopiteľne odignorovali.
     
    77
    Lopta sa voľne presúvala zo strany na stranu a nezabránil tomu ani azda najaktívnejší a najbojovnejší futbalista na trávniku Calero.
     
    76
    Trochu dlhšie sa teraz čakalo na rozohranie nepriameho kopu v podaní Michaloviec, v hre sa už ale môže opäť pokračovať.
     
    75
    Pätnásť minút do konca zápasu.
     
    74
    Tak napokon išlo o akýsi strieľaný center, ktorý bol ale natoľko nadnesený vzduchom, že skončil až v rukaviciach pozorného Matúša Kiru. Ten sa do vzdušného súboja pustil skutočne bez obáv.

    Lukáš Pancurák

    Branky:


    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Calero, Šimčák, Žofčák, Sipľak – Danko, Kunca, Koscelník, Škutka (63. Kushta) – Sedlák (C), Qose.
    Náhradníci: Macej – Grič, Leško, Turik, Bednár, Bellas, Kushta.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Boszorád, Ranko, Bariš, Kapor – Orávik (C) (88. Rejdovian), Válovčan, Kostadinov, Pastva (70. Obročník) – Guilavogui, Pintér.
    Náhradníci: Novota – Gešnábel, Obročník, Švec, Kastelovič, Karlík, Rejdovian.

    Rozhodčí: Očenáš – Pozor, Roszbeck – Straka
    thejrc.org