Mladá Boleslav – Slavia 5:1 (0:1 po s.n.) | Košice – Zvolen 6:3 (kon.) | Litvínov – Znojmo 1:4 (kon.)
Olomouc – Zlín 1:2 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:3 (kon.) | Plzeň – Chomutov 4:1 (kon.)
Motor ČB – Anyang Halla 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Litoměřice – Most 5:2 (kon.)
K. Vary – Kladno 3:4 (2:3 po s.n.) | SHK Hodonín – Piešťany 0:0 (zruš.) | Opava – Nový Jičín 3:1 (kon.)
Žilina – Nové Zámky 3:2 (2:1 po s.n.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:3 (1:0 po s.n.) | David Servis – Tábor 3:0 (kon.)
HC Slovan – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Lausanne – Sparta 2:4 (kon.)
konec
HC Košice
6:3 (0:1, 2:0, 4:2)
HKM Zvolen
sk Úterý 09.08.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončila sa tretia tretina prípravného zápasu medzi Košicami a Zvolenom, po výsledku 6:3 sa z výhry teší domáci celok. Zvolen síce po 20 minútach hry viedol, napokon ale o víťazovi rozhodlo skúsené mužstvo domácich.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 36:25

    To je už odo mňa na dnes všetko, ja vám prajem ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:02:40)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:09
    Čaká sa už viac-menej len na záverečný hvizd, víťaz zápasu je jasný.
     
    58:03
    Košice dali gól!
    Záver stretnutia je jasne v réžii domácich, ktorí navyšujú svoje vedenie už na rozdiel troch gólov. My pritom musíme jedným dychom dodať, že TIBOR VARGA si gól za dnešnú aktivitu skutočne zaslúžil. Asistencia: Jiří Vašíček.
     
    56:59
    Tak teraz to bude mať Zvolen už len veľmi ťažké, navyše, jeho hráči sú v tejto chvíli výborne zatláčaní späť do obranného pásma.
     
    55:55
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že o víťazovi je už definitívne rozhodnuté. Cibuľa sa vydal na výlet, avšak to robiť nemal. V rýchlostnom súboji totiž nestačil na Klímu a aj keď v páde, TOMÁŠ KLÍMA piaty gól pridal.. Asistencia: Marek Bartánus.
     
    55:29
    Pomerne dlho teraz trval osobný súboj Bartánusa a Hataša, ktorí sa o puk naťahovali pri mantineli, napokon vyšiel z celej situácie víťazne Demiters, ktorý sa tam náhodne prikmotril.
     
    54:50
    Zvolen sa usadil v útočnej tretine, avšak bolo to len bez strely. Sledovali sme viacero dobre myslených, no zle prevedených prihrávok cez celú šírku klziska.
     
    54:13
    Brána hostí vypadla zo svojho tradičného miesta, zápas tak musel byť prerušený. Všetko ale veľmi rýchlo vyriešil postranný arbiter. Vhadzovanie v strednom pásme.
     
    53:39
    Demiters teraz nemal veľa možností, keďže jeho spoluhráči odišli striedať, preto s pukom trpezlivo vyčkával za bránou Zvolena. Takéto obrázky sme pritom sledovali niekoľko sekúnd.
     
    52:29
    Dlhočízna strela Tomáša Klímu mala smerovať do pravej šibenice brány chránenej Cibuľom, puk preletel len pár centimetrov vedľa.
     
    51:35
    Aby sme ale hosťom nekrivdili, aj oni sa dokážu dostať do zaujímavej príležitosti na skórovanie, avšak chýba tomu presnejšie, respektíve razantnejšie zakončenie.
     
    51:02
    Cibuľa má teraz plné ruky práce, Košice sú jasne na koni, čo chcú potvrdiť aj piatym gólom.
     
    50:45
    Tibor Varga to nemyslel vôbec zle, puk spoza bránky dobre posielal medzi kruhy, nanešťastie pre Košice tam ale nestál nik odetý v modrom.
     
    50:00
    Sledovali sme aj menšiu potýčku, tá ale netrvala príliš dlho a približne po 5 sekundách bola ukončená rozhodcovským triom. Zaobíde sa to bez vylúčení.
     
    49:36
    Košice dali gól!
    Tak toto bola skutočná exkluzivita. To, čím GABRIEL SPILAR vyniká v našej lige, je neskutočná rýchlosť a neskutočne šikovné ruky. A keď k tomu pridá aj tvrdú strelu, je vymaľované! Asistencie: Jiří Bicek, Ondřek Šmach.
     
    49:09
    Košičania sú ale poriadne hladní po ďalšom góle, sme zvedaví, či sa ho dočkajú.
     
    48:20
    Marek Hovorka dnes patrí k najlepším mužom na ľade, čo potvrdil aj v tejto chvíli, keď pri vzdialenejšej žrdi našiel voľného Radima Hrušku, jeho ranu Cibuľa vyrazil.
     
    47:42
    Hruška (ZVO) – 2 minúty – podrazenie,

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 25. Hovorka (Šedivý), 30. Suja (Klíma, Spilar), 48. Deyl (Hovorka, Bartoš), 50. Spilar (Bicek, Šmach), 56. Klíma (Bartánus), 59. Varga (Vašíček) – 7. Klhůfek (Mráz), 42. Bajaruns (Habšuda), 46. Ďaloga


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Deyl, Vašíček, Dudáš, Šmach, Matejka, Jankovič, Šedivý, Michalčin – Bicek, Klíma, Bartánus (A) – Spilar (C), Suja, Bartoš (A) – Hovorka, R. Hruška, Varga – Hričina, Boltun, Milý
    HKM Zvolen: Cibuľa (Petrík) – Rehák, Juraško, Valenta, Andersons, Demiters, Habšuda, Chrapak, Hataš – Obdržálek, L. Jurík, Zuzin – Klhůfek, Mráz, J. Jurík – Ďaloga, Bajaruns, D. Hruška – Abramov, Řezač, Kňazev
    thejrc.org