Kanada – Švédsko 4:1 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 4:3 (kon.) | Slovensko – Rusko 2:5 (kon.)
Česko – USA 2:4 (kon.)
konec
Kanada
4:1 (3:1, 0:0, 1:0)
Švédsko
sk Středa 10.08.2016, 14:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • Hlinka Gretzky Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:07 Matthew STROME - 4:1
     
    44:07
    Kanada dala gól!
    Kanadskí hokejisti využívajú presilovku a zvyšujú svoj náskok. Priamo pred bránku dostal prihrávku MATTHEW STROME, ktorý iba vloil hokejku do dráhy puku a usmernil ho k pravej žrdi. Asistencie: Michael Rasmussen, Markus Phillips.
    19:09 Maxime COMTOIS - 3:1
     
    19:09
    Kanada dala gól!
    Tak toto je naozaj neuveriteľné! MAXIME COMTOIS tentorkát pridáva gól v dvojnásobnom oslabení svojho tímu, opäť po samostatnom úniku. Takéto niečo sa v hokeji nevidí každý deň a oči si pretierajú aj prítomní skauti. Opäť bez asistencií.
    18:05 Maxime COMTOIS - 2:1
     
    18:05
    Kanada dala gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Kanaďania využili zaváhanie svojho súpera, MAXIME COMTOIS sa dostal do samostatného úniku a zoči-voči Erikssonovi sa presadil prudkou strelou pomedzi jeho betóny. Bez asistencií.
    16:35 Erik BRÄNNSTRÖM - 1:1
     
    16:35
    Švédsko dalo gól!
    Švédi využili presilovku o dvoch hráčov a vyrovnávajú na 1:1. Prudkou ranou spomedzi kruhov sa presadil ERIK BRÄNNSTRÖM. Asistencia: Fabian Zetterlund.
    04:35 Shane BOWERS - 1:0
     
    04:35
    Kanada dala gól!
    Kanaďania sa ujímajú vedenia. DO štatistík sa ako úspešný strelec zapísal SHANE BOWERS, ktorý využil prihrávku strelou do odkrytej časti bránky, pretože Eriksson sa iba presúval. Asistencia: Elijah Roberts.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 5. Bowers (Roberts), 19. Comtois, 20. Comtois, 45. Strome (Rasmussen, Phillips) – 17. Brännström (Zetterlund)


    Kanada: DiPietro (Scott) – Crete-Belzile (A), Phillips (C), Smart, Mitchell, Roberts, Bouchard, Meireles, Brook – Strome, Bowers, Tippett (A) – Comtois, Suzuki, Entwistle – Veleno, Rasmussen, McLeod – Bellerive, Studnicka, Mattheos
    Švédsko: Eriksson (Söderblom) – Liljegren, Berg, Walfridsson, Brännström (A), Dahlin, Hedberg, Sylvergård, Björkman – Elvenes, Lundeström, Hugg (C) – Zetterlund, Miketinac, Wernblom – Johansson, Tjernström, Wennlund – Ringsby, Bemström, Aterius

    Rozhodčí: D. Konc, Novák – Tvrdoň, Kacej
    bahis siteleri