Vsetín – Trenčín 4:3 (kon.) | Jihlava B – Soligorsk 14:0 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava B
14:0 (5:0, 4:0, 5:0)
HC Šachťor Soligorsk
Čtvrtek 11.08.2016, 13:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    S konstatováním, že B-tým mladšího dorostu Dukly Jihlava se v pátém zápase poprvé raduje z vítězství, když poráží výběr Šachtoru Soligorsk do 13 let dvouciferným skóre 14:0, se s Vámi loučí a hezký čtvrtek přeje Tomáš Lysý. (15:54:18)
     
    Ve třetí třetině přidali mladší dorostenci Dukly dalších pět gólů. Postupně se prosadil a desátý gól Jihlavy vstřelil Marian Havel, hattrick zkompletoval také Jakub Jančí a poslední tři góly si rozdělili Petr Pokorný, Jakub Schwarz a Dominik Sapík.
     
    Konec zápasu.
     
    58:42
    Tým Dukla Jihlava B právě vstřelil branku!
    DOMINIK SAPÍK si dojel na levém kruhu odražený puk a po ledě jej poslal přesně k levé tyčce. Asistence: Michal Rampír, Marian Havel.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:26
    Tým Dukla Jihlava B právě vstřelil branku!
    Stejně jako ve druhém dějství, i nyní dává Dukla čtvrtou branku. Po hezké kombinaci se prosazuje JAKUB SCHWARZ, jenž z bezprostřední blízkosti dorazil kotouč za záda Drazkova. Asistence: Jiří Kochrda, Petr Pokorný.
     
    56:15
    Na ránu Cigrana Čocitriana dobře viděl Hrubý a schoval jí v lapačce.
     
    55:27
    Nikole Dýckové není přáno. Útočnice Dukly se dostala až před branku a vystřelila k pravé tyči Drazkova, kde byl beton běloruského gólmana.
     
    54:57
    Tým Dukla Jihlava B právě vstřelil branku!
    Také pokračující klasický výhoda Dukly je využita po tom, co přihrávku Kochrdy zužitkoval PETR POKORNÝ a dává již dvanáctý gól svého týmu. Asistence: Jiří Kochrda.
     
    54:25
    Tým Dukla Jihlava B právě vstřelil branku!
    Další hattrick je na světě, po přihrávce Augusty vystřelil opět JAKUB JANČÍ a jeho kotouč prošel Drazkovovi, který přes několik hráčů nic neviděl, mezi betony. Asistence: Patrik Augusta.
     
    54:07
    Vít Hroch operoval před brankou Drazkova, který neměl kotouč zcela ve své moci. To se samozřejmě nelíbilo hostím, kteří jdou hned ve dvou na trestnou lavici. Tresty a jména doplníme.

    Na vyloučení: 8-6.
     
    52:01
    David Mihulka nadvakrát neprotlačil skákavý puk do volného prostoru u levé tyče branky Drazkova.
     
    51:56
    Střela Jiřího Kochrdy zblízka mířila zhruba půl metru nad branku. Drazkov jí sice sledoval lapačkou, ale pokud chtěl puk skutečně zneškodnit, máchl do prázdna.
     
    51:28
    Domácí celek hraje v plném počtu.
     
    51:06
    Po střele Ilji Margalika se do sebe pustil právě běloruský hráč a Marian Havel, proto jdou oba dva ven na dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 8-4.
     
    51:06
    Střela Ilji Margalika od modré byla tečovaná a až k Hrubému neprošla.
     
    50:45
    Domácí hokejisté zatím nedopouštějí žádné vážnější přesilovkové ohrožení branky Hrubého.
     
    49:28
    Jakub Jančí krosčekoval soupeře a také on si půjde na sto dvacet vteřin odpočinout.

    Na vyloučení: 7-3.
     
    48:33
    Tým Dukla Jihlava B právě vstřelil branku!
    Desátá branka domácích je zde. MARIAN HAVEL zblízka zamířil nechytatelně pod horní tyčku a zvyšuje tak vedení svého týmu na dvojciferné. Asistence: Jan Buzek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Krajíček (Mikeš), 8. Jančí (Mihulka, Mikeš), 12. Hroch (Havel), 14. Mihulka (Dýcková), 18. Krajíček (Mihulka), 25. Jančí, 25. Mihulka (Krajíček), 30. Augusta (Krišta, Havel), 37. Mihulka (Křišta), 49. Havel (Buzek), 55. Jančí (Augusta), 55. Pokorný (Kochrda), 57. Schwarz (Kochrda, Pokorný), 59. Sapík (Rampír, Havel)


    HC Dukla Jihlava B: Krejčí (30. Hrubý) – Sapík, Poledna, Křišta, Buzek, Mikeš, Jančí – Mihulka, Dýcková, Krajíček – Kochrda, Havel, Schwarz – Rampír, Pokorný, Hroch. Trenéři: Karel Nekvasil
    HC Šachťor Soligorsk: Drazkov (Stepanjan) – Karpovic, Kurbatsky, Margalik, Janovic, Gurbavic, Karatcena – Gavrik, Mickievic, Vecer – Tukmacov, Čocitrian, Kotovic – Matulevsky, Sasenkov, Mikula – Pločotňuk, Ermakovic. Trenér: Vjačeslav Knyš

    Rozhodčí: Kotlík – G. Havelka, Mareček
    thejrc.org