Příbram – Plzeň 0:3 (kon.)
konec
FK Příbram
0:3 (0:2)
FC Viktoria Plzeň
Pátek 12.08.2016, 18:00 • Na Litavce • ePojisteni.cz liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Vítám vás u třetího kola ePojisteni.cz ligy, v němž 1.FK Příbram přivítá na svém hřišti FC Viktorii Plzeň.
     
    FC Viktoria Plzeň

    Loňského mistra České republiky již čeká páté soutěžní kolo, ale třetí v ePojisteni.cz lize. V prvním kole Viktoria zdolala na půdě soupeře Jihlavu 2:1, když se prosadili Tomáš Kučera a Jan Kopic. Naopak v dalším kole Plzeň remizovala před vlastními fanoušky s Bohemians 1905 1:1. O jedinou branku týmu ze západu Čech se postaral Jan Kopic, který je zatím nejlepším střelcem týmu. Po utkání se nechal slyšet trenér Roman Pivarník, že hra jeho celku se musí do dalšího zápasu výrazně zlepšit. V uplynulém týdnu s informací o ukončení reprezentační kariéry přišel Roman Hubník.
     
    1.FK Příbram

    Zatímco Plzeň se vyhřívá na čtvrté pozici v nejvyšší české fotbalové soutěži, tak Středočeši se krčí po dvou porážkách na posledním tedy šestnáctém místě ligové tabulky. V úvodním kole příbramští nestačili před vlastními fanoušky na Zlín, s nímž prohráli 0:2. Naopak ve druhém kole čekala svěřence Martina Pulpita ambiciozní Mlada Boleslav, na kterou Středočeši opět nestačili a podlehli ji 0:1. V týdnu do kádru šestnáctého celku ePojisteni.cz ligy přišel zkušený Martin Jiránek, jenž by měl zacelit místo po Tomáši Zápotočném.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Hruška – Divíšek, Tregler, Ferrara, Chaluš – Trapp, Krameš, Peltier, Pilík, Rezek (C) – Majtán.
    Náhradníci: Boháč – Brandner, Bourenane, Kvida, Laňka, Jakub Moravec, Pecháček.

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Matějů, Hubník (C), Hejda, Limberský – Hromada – Kopic, Hořava, Kovařík – Bakoš, Ďuriš.
    Náhradníci: Bolek – Baránek, Kolář, Krmenčík, Kučera, Rajtoral, Řezník.

    Rozhodčí: Hrubeš – Pospíšil, Hrabovský.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní sudí pan Karel Hrubeš dal pokyn k zahájení zápasu. K úvodnímu výkopu se postavili domácí hráči, kteří kombinují na vlastní polovině hrací plochy.
     
    2
    Plzeň zatím velmi dobře napadá rozehrávku soupeře, ale s agresivitou to přehnal hostující Jakub Hromada, který u lajny dohrál Jana Rezka.
     
    3
    1.FK Příbram nastoupila k dnešnímu zápasu v černých dresech, naopak Viktoria Plzeň zvolila bílou sadu dresů. Na pravé straně vybojoval faul Jan Kopic, a tak budeme svědky standardní situace.
     
    3
    Tomáš Majtán měl na noze obrovskou šanci, když zaklopýtal poslední hráč Plzně, kterým byl Aleš Matějů. Ovšem domácí útočník nedokázal slibné šance využít a míč míří jen nad branku Matúše Kozáčika.
    3. Matějů udělal obrovskou chybu, kterou ale Majtán nepotrestal!
    4. 4. Chybně odmávaný ofsajd Ďuriše.
     
    5
    Západočeši jsou u balonu a kombinují na polovině domácího celku, ovšem opět přišla pouze přihrávka na Romana Hubníka, který zvolil jen nákop. Ten ze vzduchu odvrátil jeden ze stoperů.
     
    6
    Výborně si počínal Jan Kopic, který neohroženě vlétl do pokutového území, kde přihrávkou hledal spoluhráče ve druhé vlně. Ovšem míč zamířil jen na kopačku bránícího hráče.
     
    7
    Viktoria hraje zatím uvolněně a k vidění byla tvrdá rána z kopačky Aleše Matějů, která zamířila jen do břevna! Aleš Hruška sice proti soupeři vybíhal, ale zakročit nedokázal, a tak si mohl jen oddechnout.
    7. Matějů trefil jen břevno.
     
    8
    Hostující hráči jsou častěji u balonu a opět hledají recept na obranu soupeře. Příbram zatím vypadá dost ustrašená a soupeři nabízí hodně místa ke kombinaci.
     
    9
    Na chvíli jsme registrovali domácí celek u pokutového území soupeře, kde sice přišel centrovaný míč z levé strany. Jenže ten zamířil jen do prostoru nikoho.
     
    10
    Pěknou koloběžkou se na druhé straně uvolnil Jan Kovařík, ale jeho centr našel pouze hlavu stopera. Za ním již číhal Michal Ďuriš, k němuž balon nedoputoval.
     
    11
    Zakončení Marka Bakoše bylo sražené nad branku Příbrami, a tak budeme svědky prvního rohového kopu. Na centr od praporku si naskočil Roman Hubník, který mířil z malého vápna k zadní tyči, ale branku netrefil!
     
    12
    Dlouhý nákop mířil za obranu na Lestera Stefana Peltiera, ovšem z branky velmi rychle vyběhl slovenský brankář, který balon bez rozvahy posílá na tribunu.
     
    13
    Středočeši rozehrávali standardní situaci centrem na zadní tyč, kam si nabíhal Matěj Chaluš. Ovšem domácí obránce si nepohlídal ofsajdovou linii, a tak vylétl praporek pomezního sudího.
     
    15
    Po patnácti minutách můžeme tvrdit, že sledujeme velmi zajímavé utkání, v němž byly k vidění již tři obrovské šance. Ovšem zatím je jasně hostující tým, který je velmi často u balonu.
     
    16
    Na tribunách celkem jasně vítězí fanoušci hostujícího celku, kteří prozpěvují jeden chorál za druhým. U balonu jsou opět hráči Plzně, kteří kombinují na levé straně hrací plochy.
     
    17
    Příbram zastavila útok soupeře a nyní probíhá kombinace domácích zadáků. Jenže ani tentokrát Středočeši u balonu nevydrželi dlouho.
     
    18
    Jan Rezek nestačil na svého jmenovce Jana Kopice, který vybojoval další standardní situaci. Ovšem pro vysoký centr si došel spolehlivý Aleš Hruška.
     
    19
    Jan Kovařík se ocitl na nestandardní straně hřiště a pěkný přízemním centrem našel osamoceného Michala Ďuriše, kterého v klíčovém momentu zradilo zpracování.
    19. Ďurišovi nevyšlo zpracování.
     
    20
    Po srážce hlavy na hlavu zůstali ležet na hrací ploše Roman Hubník a Tomáš Matěj. S domácím útočníkem to vypadá daleko hůře, jelikož mu z hlavy teče krev a musí tak odejít za postranní čáru.
     
    21
    Žlutou kartu dostává Matěj Chaluš (1.FK Příbram), který se postavil do cesty Michala Ďuriše. Uvidíme tedy další nebezpečnou situaci.
     
    22
    K standardní situaci se postavil Marek Bakoš, jehož tvrdou ránu vyrazil Aleš Hruška. K míči se dostal Roman Hubník, jenž elegantně přihrál na Lukáše Hejdu. Ten sice balon dostal do branky, ale ve vzduchu se objevil praporek pomezního sudího!
     
    24
    Žlutou kartu dostává Aleš Hruška (1.FK Příbram), který fauloval Romana Hubníka a proto nemohla být branka uznána!
     
    25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria se zaslouženě dostává do vedení! K pokutovému kopu se postavil MAREK BAKOŠ, jenž se vůbec nepodíval na Aleše Hrušku a byl rozhodnutý, kam míč poletí. Zakončení slovenského střelce mířilo do středu branky, s čímž domácí gólman nepočítal.
    25. Marek BAKOŠ - 0:1
     
    26
    Do hry se vrátil Tomáš Majtán, který má zavázanou hlavu. Ovšem je dobře, že bude domácí útočník v pořádku.
     
    27
    Po pěkné souhře se k centru z pravé strany dostal právě Tomáš Majtán, který na zadní tyči našel Jana Rezka. Ten sice přeskočil Aleše Matějů, ale míč na branku neposlal.
     
    28
    Zdá se, že Příbram konečně pochopila, že musí začít hrát. Jenže střela Petra Trappa z velké dálky Matúše Kozáčika zcela jistě neohrozí. Plzeň kromě zaváhání Aleše Matějů hraje do defenzivy velmi dobře.
     
    29
    Povedené utkání zatím hraje Jan Kopic, který se nyní prezentoval individuální akcí, kdy se dostal mezi tři hráče a jeden z nich ho musel faulovat. Ovšem celá situace se odehrála ještě na polovině hostujícího celku.
     
    30
    V akci byl opět Jan Kopic, který se snažil přejít přes krajního obránce. Ovšem jihlavský rodák byl zastaven a po odkopu bude opět vhazovat Plzeň.
     
    31
    Po narážečce se k centru dostal Aleš Matějů a potřetí byl v akci Jan Kopic. Ovšem jeho hlavička minula zadní tyč asi o dva metry.
     
    32
    Příbram se opět po delší době dostala před pokutové území, ale přihrávku do vápna odkopl až na tribuny Roman Hubník. Vypadá to, že domácí konečně začali hrát fotbal.
     
    34
    Hráči v bílých dresech přežili krátký tlak soupeře a opět se ženou do další útočné akce. Ovšem ta končí po dalším nepřesném centru z levé strany.
     
    35
    Jenže protiútok zastavil skvělý Jan Kopic, jenž hledal přízemní přihrávkou Marka Bakoše. Jenže ani tentokrát se slovenský útočník k zakončení nedostal.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Jan Kopic (FC Viktoria Plzeň), který dohrál mimo hru Petra Trappa. Musíme přiznat, že loket plzeňského hráče soupeře trefil ač nechtěně.
     
    36
    Plzeň se k balonu velmi rychle vrátila, ale Tomáš Hořava přes duo soupeřů nepřešel a bude se kopat další roh. To je šance pro hráče jako je Roman Hubník.
     
    37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    K rohovému praporku se postavil Jan Kopic, jehož centr našel MICHALA ĎURIŠE. Slovenský útočník předskočil na přední tyči Tomáše Pilíka a snažil se spíše prodloužit míč, který přesně zapadl k zadní tyči.
    37. Michal ĎURIŠ - 0:2
     
    38
    Po rozehrávce vybojovala Příbram faul, k standardní situaci se postavil Tomáš Pilík, ale ohrožení Matúše Kozáčika nepřišlo.
     
    40
    Balon do běhu dostal Michal Ďuriš, který se musel vypořádat s atakem soupeře. Ovšem střela slovenského útočníka rozvlnila pouze boční síť. Pokud by Ďuriš přihrál na zadní tyč, tak Jan Kovařík střílel do prázdné brány.
    40. Ďuriš v samostatném úniku na Hrušku nevyzrál.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Jan Rezek (1.FK Příbram), jenž ve vzdušném souboji trefil soupeře. DOmácímu kapitánovi se rozhodnutí moc nezdá, ale nic s ním už neudělá.
     
    42
    První poločas už míří ke svému konci a u balonu je opět Plzeň. Ta vymyslela přihrávku na levou stranu, kde si výborně nabíhal Jan Kovařík. Ovšem jeho přihrávka na spoluhráče byla sražená na další roh.
     
    43
    Po rohovém kopu si Plzeň vypracovala další loženku! Na centrovaný míč Jana Kopice si naskočil Lukáš Hejda, jehož hlavička jen těsně minula branku. Hostující stoper si po neproměněné šanci od plic ulevil.
    43. Hejda po Kopicově rohu hlavičkoval vedle.
     
    45
    Běží poslední minuta prvního poločasu a u balonu jsou opět hostující hráči. Zdá se, že Plzeň už se nikam nepožene.
     
    45+1
    Pasivita Plzně v poslední minutě se nemusí vyplatit. Příbram vybojovala rohový kop, na který si naskočil pouze Marek Bakoš. Hostující hráč tak mohl v klidu poslat balon do bezpečí.
     
    45+2
    Tak přeci jen registrujeme ještě jeden střelecký pokus, který vyslal Michal Ďuriš, jehož pokus na roh srazil Josef Divíšek. Ovšem hlavní rozhodčí nebude čekat na zahrání rohového kopu a ukončuje poločas.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    V prvním poločase jsme viděli atraktivní podívanou, hlavně ze strany Plzně, která po chybě Aleše Matějů mohla prohrávat. Ovšem Tomáš Majtán neprostřelil Matúše Kozáčika. Po této šanci už začala úřadovat Viktoria, která si kromě dvou branek vypracovala hned několik obrovských šancí. Pro Západočechy je jistě dobré, že se prosadili oba útočníci. Ve druhém poločase musí Příbram hodně přidat, aby s výsledkem mohla něco udělat a vlastně už nemá ani na co čekat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hlavní rozhodčí dal pokyn k zahájení druhé pětačtyřicetiminutovky. U balonu je Příbram, která se soupeře snaží zaskočit, ale zatím se jí to nedaří.
     
    47
    Vypadá to, že oba celky nastoupili do druhého poločasu v základních sestavách. Na hrací ploše je také Tomáš Majtán, který na hlavě už nemá obvaz, ale zdobí ho tři stehy.
     
    48
    Na levé straně dobře pracoval Marco Ferrara, jehož centr je odvrácený za postranní čáru. Příbram velmi rychle rozehrála a v pokutovém území upadl Jan Rezek, ovšem hlavní sudí byl velmi blízko.
     
    49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pěkná akce ze strany Plzně, která končí brankou do prázdné branky! Michal Ďuriš hledal na malém vápně Marka Bakoše. Ten míč do branky nedokázal umístit, ale za ním čekal JAN KOVAŘÍK, který již měl velmi lehkou úlohu a zvyšuje vedení svého celku.
    49. Jan KOVAŘÍK - 0:3
     
    51
    O utkání již je téměř jistě rozhodnuto. Plzeň hraje uvolněně a zatím se nemá vůbec čeho obávat. Příbram od začátku zápasu tahá za kratší konec.
     
    52
    Po faulu na Jakuba Hromadu chtěl rychle rozehrát Marek Bakoš, ale hvizdem ho zastavil hlavní sudí. To se slovenskému útočníkovi nelíbí, ale musí už počkat.
     
    53
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Tomáš Pilík, přichází Michal Pecháček.
     
    54
    Příbram vybojovala standardní situaci, kterou velmi dobře zahrál Jan Rezek. Domácí kapitán mířil chytře k zadní tyči, ale Matúš Kozáčik se blýskl výborným zákrokem.
    54. Kozáčik se zaskvěl proti Rezkovi.
     
    55
    Příbram ucítila šanci a rychle se vrací na polovinu Viktorie. Ovšem zakončení domácího Marca Ferrary zamířilo někam k rohovému praporku.
     
    57
    Domácí tým chce dát branku a snaží se o překonání vysokými balony. Ovšem další centr odvrátil Roman Hubník, jenže následně přišel faul hostujícího hráče.
     
    58
    Středočeši rozehrávali přímý kop těsně zpoza velkého vápna. Jenže zakončení z volného kopu trefila zeď a domácí borci reklamují ruku. Ovšem hlavní sudí byl velmi blízko a ukazuje, ať se hraje dál.
     
    59
    Lester Stefan Peltier kousek od rohového praporku ošklivě dohrál Jana Kovaříka, který může být rád, že není zraněný. Toto byl opravdu zákrok, který si zasluhoval žlutý kartónek, ale hlavní sudí zůstává v tomto ohledu klidným.
     
    60
    Další útok táhla útok po levé straně a do vápna se dostal Aleš Matějů, jenž předvedl útočný faul, který vrací míč Příbrami.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Jakub Hromada (FC Viktoria Plzeň), který doslova zboural soupeře a je právem prvním postrestaným ve druhém poločase.
     
    63
    Už to vypadalo, že by Jakub Hromada mohl jít sám na Aleše Hrušku. Ovšem hostující středopolař si nepohlídal ofsajdovou linii, a tak je akce přerušená.
     
    64
    Michal Ďuriš si u rohového praporku pomohl útočným faulem, a tak se k balonu vrací Příbram. Slovenský útočník loni prožil výjimečnou sezónu a dlouho bojoval o korunu krále střelců.
     
    65
    Dlouho to vypadalo, že Plzeň bude kombinovat na vlastní polovině hrací plochy. Ovšem hostě se velmi rychle dostali až k šestnáctce soupeře, kde se ke střele mohl dostat Tomáš Hořava. Ovšem jeho pokus zpoza vápna byl zablokován.
     
    68
    Po nepovedené střele jsme viděli odkop od hostující branky. Výkop Matúše Kozáčika končí u obránců domácího celku.
     
    68
    Hra se velmi rychle vrátila před pokutové území plzeňského celku, kde se zakončením prezentoval Jan Rezek. Ovšem zakončení bývalého Viktoriána zamířilo jen vysoko nad branku Matúše Kozáčika.
     
    68
    Ve druhém poločase je o něco lepší Příbram, která se snaží o snížení. Centr Jana Rezka mířil velmi dobře k přední tyči, kde míč odvrátil Roman Hubník na další roh.
     
    69
    Jan Rezek přeběhl celou šířku hrací plochy, aby mohl kopat další roh. Ovšem i tentokrát našel domácí kapitán hlavu jednoho z bránících hráčů.
     
    71
    Také v ochozech vládnou utkání fanoušci Plzně, kteří jsou spokojení s výsledkem i s předvedenou hrou Viktorie. Ovšem nyní budou sledovat jen přímý kop soupeře.
     
    72
    K volnému přímému kopu se postavil Jan Rezek, jehož zakončení zamířilo pouze na branku. Ovšem domácí kapitán byl velmi daleko a k brance by musel chybovat slovenská gólman.
     
    73
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Jan Kopic (FC Viktoria Plzeň). To byla vyložená klukovina hostujícího záložníka, který zezadu podtrhl soupeře v souboji u postranní čáry.
    73. Červená karta po 2. žluté
     
    74
    S nervy fanoušků i trenérů si pohrál Matúš Kozáčik, který si počkal až k němu přiběhne soupeř a až poté odkopl balón.
     
    75
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Lester Peltier, přichází Patrik Brandner.
     
    76
    Po vyloučení Jana Kopice se na kraj zálohy stáhl Michal Ďuriš. Další balon mířil na Jana Rezka, který se dostal do ofsajdu a ani nyní bývalým spoluhráčům nedá branku.
     
    77
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Marek Bakoš, přichází František Rajtoral.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Jan Kovařík (FC Viktoria Plzeň), který ve středu hřiště dohrál skluzem zezadu Jana Rezka. Ovšem hostujícímu hráči se rozhodnutí sudího nelíbí.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Josef Divíšek (1.FK Příbram), jenž musel takticky zastavit rozběhnutého Tomáše Hořavu. Pokud by domácí hráč nezasáhl, hrozilo by přečíslení Plzně.
     
    80
    Do další velké šance se dostal Michal Ďuriš, kterého pěkným centrem našel František Rajtoral. Slovenský útočník byl osamocený na malém vápně, ale jeho pokus mířil pouze vysoko nad branku.
    80. Rajtoral našel Ďuriše, ten ale hattrick nezkomplikoval.
     
    81
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michal Ďuriš, přichází Michael Krmenčík.
     
    83
    Pěknou kombinací se prezentovala Příbram! Jan Rezek našel v pokutovém území Tomáše Majtána, který svou ránu cpal k zadní tyči. Ovšem slovenský brankář v barvách Plzně byl pozorný.
    83. Kozáčik zvládl i Majtánovu střelu.
     
    84
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Rezek, přichází Faouzi Bourenane.
     
    85
    Na levé straně si nabíhal Michael Krmenčík, který se marně natahoval po balonu, který končí pouze v zámezí. Budeme tak sledovat pouze od branky Aleše Hrušky.
     
    86
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jakub Hromada, přichází Tomáš Kučera.
     
    87
    Za obranu Plzně si nabíhal Patrik Brandner, který se mohl dostat do vážnější šance. Ovšem domácí útočník se nacházel v ofsajdu a po odpískání ho v zápalu boje dohrál ještě Roman Hubník.
     
    88
    Asi šest metrů za vápnem dostal balon proti noze Petr Trapp, jehož pokus mířil pouze do míst, kde stál Matúš Kožáčik. Domácí defenzivní záložník je znám tím, že si rád vystřelí, ale tentokrát mu pokus nesedl.
    88. Kozáčik si poradil i s ránou Trappa z dálky.
     
    89
    Z hostujícího kotle jsou slyšet již oslavné chorály a na hřišti jsou u míče hostující hráči. Ti si vynutili útočný faul, a tak bude rozehrávat slovenský gólman.
     
    90
    K vidění byl centr z levé strany, který před Tomášem Majtánem odvrátil spolehlivý Roman Hubník na další rohový kop. Jenže centr od praporku zamířil pouze na Lukáše Hejdu.
     
    90+1
    K postranní čáře přichází čtvrtý rozhodčí, který na pomocné tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normálního hracího času.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Tři body si odváží z Příbrami Plzeň. Ovšem sledovali jsem rozdílné poločasy. Pokud v prvním byla lepším týmem Viktoria, tak ve druhém byli více domácí hráči. Ti měli balon více na kopačkách a snažili se o čestný úspěch, ale k vážnějšímu ohrožení Matúše Kozáčika se nedostali. Příbram tedy po další prohře zůstává na posledním místě a do dalších kol musí na své hře hodně zapracovat. Naopak Plzeň se minimálně do zítřka dostává na první pozici české nejvyšší soutěže.
     
    Tímto se s vámi loučím a opět se uvidíme u některého z fotbalových přenosů. Děkuji za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dnešního dne, nashledanou. (19:53:02)

    Michal Luxa


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 25. Bakoš (pen.), 37. Ďuriš (Kopic), 49. Kovařík (Bakoš)

    Karty:   21. Chaluš (PRI), 24. Hruška (PRI), 41. Rezek (PRI), 79. Divíšek (PRI) – 35. Kopic (PLZ), 62. Hromada (PLZ), 78. Kovařík (PLZ)   73. Kopic (PLZ)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:3.
    FK Příbram: Hruška – Divíšek, Tregler, Ferrara, Chaluš – Trapp, Krameš, Peltier (75. Brandner), Pilík (53. Pecháček), Rezek (C) (84. Bourenane) – Majtán.
    Náhradníci: Boháč – Brandner, Bourenane, Kvida, Laňka, Jakub Moravec, Pecháček.

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Matějů, Hubník (C), Hejda, Limberský – Hromada (86. Kučera) – Kopic, Hořava, Kovařík – Bakoš (77. Rajtoral), Ďuriš (81. Krmenčík).
    Náhradníci: Bolek – Baránek, Kolář, Krmenčík, Kučera, Rajtoral, Řezník.

    Rozhodčí: Hrubeš – Pospíšil, Hrabovský
    thejrc.org