Švédsko – Rusko 3:6 (kon.) | USA – Česko 3:4 (kon.)
konec
Švédsko
3:6 (0:4, 2:1, 1:1)
Rusko
sk Sobota 13.08.2016, 15:00Hlinka Gretzky Cup • Utkání o bronz
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:41
    Švédsko dalo gól!
    Švédi využívajú presilovku a znižujú na rozdiel troch gólov. RICKARD HUGG ostal úplne osamotený pred bránkou súpera, potiahol si gólmana do strany a zakončil bekhendom. Asistecia: Isac Lundeström.
     
    47:31
    Rusko dalo gól!
    Ruský kapitán KLIM KOSTIN sa predviedol skvelou individuálnou prácou, puk si potiahol pred brankára a vymiešal si ho, aby napokon okolo betónu pohodlne zakončil po ľade. Asistencie: Michail Bicadze, Jaroslav Alexejev.
     
    38:10
    Švédsko dalo gól!
    ROzdiel skóre je už iba trojgólový. Rajko teraz po nepríjemnej strele spoza kruhu puk iba vyrazil pred sebam odkiaľ pohodlne do odkrytej časti siete dorážal EMIL BEMSTRÖM. Asistencie: Fabian Zetterlund, Erik Brännström.
     
    27:53
    Švédsko dalo gól!
    Hokejisotm v žlto-modrých dresoch sa napokon podarilo znížiť! Postaral sa o to ERIK ATERIUS, ktorý dostal prihrávku, keď stál osamotený pred bránkou, trochu sa pohral s pukom a potom ho zavesil pod hornú žrď. Asistencia: Marcis Sylvergård.
     
    25:56
    Rusko dalo gól!
    Rusi napoko pridávajú aj svoj piaty presná zásah. Od modrej čiary teraz prišla krátko po buly dobrá strela, ktorú MAXIM MARUŠEV šikovne tečoval a nedal tak Erikssonovi žiadnu šancu na zákrok. Asistencie: Dmitrij Samorukov, Daniil Lobanov.
     
    14:50
    Rusko dalo gól!
    Rusi si zo súpera robia trhací kalendár, ANDREJ SVEČNIKOV pridáva svoj druhý gól v tomto zápase, stalo sa tak po peknej krížnej prihrávke do ľavého kruhu. Asistencie: Alexej Lipanov, Dmitrij Samorukov.
     
    10:53
    Rusko dalo gól!
    Máme tu aj tretí gól vo švédskej sieti. Postaral sa oň DANIIL LOBANOV, ktorý osamotený pred bránkou po krížnej prihrávke nemohol zaváhať. Asistencie: Nikita Šaškov, Alexander Alexejev.
     
    05:23
    Rusko dalo gól!
    Rusi vyhrávajú o dva góly! Úspešným strelcom je IVAN ČECHOVIČ, ktorý doieravo vyškriabal puk pri pravej žrdi a dostal ho za čiaru. Asistencie: Andrej Svečnikov, Benjamin Baranov.
     
    03:50
    Rusko dalo gól!
    Skóre tohto duelu je otvorené! Postaral sa o to ANDREJ SVEČNIKOV nenápadnou strelou po prechode do útoku. Puk umiestnil presne k bližšej žrdi. Asistencia: Alexej Lipanov.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 28. Aterius (Sylvergård), 39. Bemström (Zetterlund, Brännström), 54. Hugg (Lundeström) – 4. Svečnikov (Lipanov), 6. Čechovič (Svečnikov, Baranov), 11. Lobanov (Šaškov, Alexejev), 15. Svečnikov (Lipanov, Samorukov), 26. Marušev (Samorukov, Lobanov), 48. Kostin (Bicadze, Alexejev)


    Švédsko: Eriksson (Söderblom) – Liliegren, Björkman, Walfridsson, Brännström (A), Dahlin, Hedberg, Aterius, Berg, Zetterlund, Hugg (C), Lundeström – Elvenes, Miketinac, Wernblom – Johansson, Tjernström, Sylvergård – Ringsby, Bemström, Wennlund
    Rusko: Rajko (Melnikov) – Samorukov, Baranov, Galeňuk, Rubinčik (A), Alexejev (A), Kalabuškin, Anochovskij, Ljachov – Svečnikov, Lipanov, Čechovič – Kostin (C), Bicadze, Alexejev – Toropčenko, Demin, Muranov – Šaškov, Marušev, Lobanov

    Rozhodčí: Kubuš, J. Konc – Výleta, Stanzel
    thejrc.org