Francie – Německo 29:28 (kon.)
konec
Francie
29:28 (16:13)
Německo
Pátek 19.08.2016, 20:30 • Future Arena • Olympijské hry - muži • Semifinále
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    Končí tedy tento zápas, končí i můj komentář k němu. Bylo mi ctí a už nyní se budu těšit na shledanou u dalších online přenosů z házené. Hezký zbytek pátečního večera. (22:11:39)
    Daniel Narcisse se stal hrdinou dnešního utkání. Svou trefou totiž rozhodl o tom, že si Francie potřetí v řadě zahraje finále OH. Šance Francouzů na olympijský hattrick tak stále žije.

     
    Je dobojováno. Nádherný zápas, který vygradoval německým vyrovnáním v 59. minutě na 28:28. Narcisse však dokázal jako poslední v tomto duelu skórovat a svým "zlatým" gólem dal Francii parádní dárek – postup do finále letošních olympijských her. Je to zároveň třetí finále na OH v řadě za sebou. Klobouk dolů ale i před Německem, které se rozhodně nemá za co stydět. Čeká ho tak souboj o bronzové medaile, které se pokusí získat.
     
    Konec zápasu. (29:28)
    60
    Daniel Narcisse se stává hrdinou Francie. Po tom, co Němci vyrovnali, vypadalo to, že zápas nakonec dojde do prodloužení. Jenomže právě Narcisse propálil německého brankáře doslova za minutu dvanáct a posílá svůj tým do finále OH! (29:28)
     
    60
    Francie si bere timeout. (28:28)
    59
    V posledních chvílích o sobě dává hodně vědět Reichmann a teď to jenom potvrdil. Jeho střela totiž znamená vyrovnání! Náskok Francie je ten tam. Začíná se znovu od začátku. (28:28)
    59
    Němci zablokovali střelu Sorhainda a vyrazili do rychlého protiútoku. Tam se k míči dostal Reichmann a posílá ho do francouzské branky. Znovu je to o jediný gól. (28:27)
     
    58
    Hrají se poslední dvě minuty druhého poločasu. (28:26)
     
    58
    Němci si pochopitelně berou nyní oddechový čas. (28:26)
    57
    Na druhé straně dokázal skórovat z přečíslení Francie Mahe a dává svému celku znovu mírný odstup. Ale Němci to nyní opět nedají Francii zadarmo. (28:26)
    56
    Kühn to vzal celé na sebe a v blízkosti francouzské branky posílá další přesnou trefu. Uf, tak to bude ještě opravdu drama, dámy a pánové. (27:26)
     
    56
    Němci mají obrovskou šanci dostat se Francii na dostřel jediného gólu. Francie neproměnila svůj další útok a dává tak svému soupeři další útok zadarmo. (27:25)
    54
    Děje se tak. Je to znovu o dva góly. Strober z výskoku poslal do francouzské klece další gólový příspěvek a drama stále pokračuje. Do konce druhého poločasu zbývá něco málo přes pět minut. (27:25)
    53
    Mahe ale zachoval čistou hlavu a bez respektu se trefuje také do německé branky. Nyní se dá očekávat další tlak Němců, kteří budou chtít znovu skórovat. (27:24)
     
    52
    Grebille minul svůj střelecký pokus a to byla voda na mlýn Němcům. Ti okamžitě přispěchali s dalším nebezpečným útokem a Kühn se trefuje mezi tři tyče. Rázem je to už pouze a jenom o dva góly! (26:24)
    51
    No vida, Němci opět přidali do kroku a po vstřelené brance Kühna snižují už na třígólový rozdíl. Nakonec to vypadá, že by mohlo dojít na drama. (26:23)
    50
    Ale na opačné straně hřiště se do své střely pořádně opřel Reichmann a znovu vykřesává jiskřičku naděje pro německý tým. (26:22)
    49
    Po sérii nepřesností se po delší době opět mění skóre. Narcisse byl opět u zrodu pěkné akce svého celku a byl i u jejího konce. Je z toho další navýšení francouzského náskoku. (26:21)

    Vendula Zdražilová

    Francie: Gerard, Omeyer – Narcisse, Karabatič N., Mahe, Grebille, N´Guessan, Abalo, Sorhaindo, Goigou, Karabatič L., Fabregas, Dipanda, Porte
    Německo: Heinevetter, Wolff – Gensheimer, Lemke, Wiencek, Reichmann, Wiede, Pekeler, Weinhold, Strobel, Fäth, Häfner, Kühn, Drux

    Rozhodčí: Hansen, Gjeding (oba DEN)
    bahis siteleri