Ingolstadt – Zürich 1:4 (kon.) | Stavanger – Plzeň 0:3 (kon.) | Kuopio – Skellefteå 1:2 (kon.)
Krefeld – Vítkovice 2:0 (kon.) | Košice – Linz 2:3 (kon.) | Salzburg – Sheffield 8:1 (kon.)
Fribourg – Mnichov 3:0 (kon.)
konec
Stavanger Oilers
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Sobota 20.08.2016, 18:00 • DNB Arena, Stavanger • Hokejová Liga mistrů • Skupina J
Předzápasové kurzy
Partner:
    Miroslav INDRÁK - 0:3
     
    57:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní to byl Dominik Kubalík, kdo přešel přes celé hřiště do útočného pásma a v samostatném úniku svůj bekhend do zdárného konce nedotáhl. Jenže to ho nemuselo vůbec mrzet, MIROSLAV INDRÁK se ještě dostal ke kotouči, který vypadl domácímu brankáři z dohledu a doklepl ho do odkryté klece. Asistence: Dominik Kubalík.
    31:05 Dominik KUBALÍK - 0:2
     
    31:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    DOMINIKU KUBALÍKOVI se na pravém kruhu dnes asi hodně líbí. Znovu totiž ze stejného místa zvolil podobnou střelu jako při svém prvním gólu a znovu to sklidilo ovoce. Domácí brankář jen bezmocně koukal za svá záda, aby mohl podruhé vylovit puk ze své sítě. Indiáni mají k dispozici dvoubrankový náskok. Asistence: Miroslav Indrák.
    28:06 Dominik KUBALÍK - 0:1
     
    28:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení krátce po tom, co Kubalík opustil trestnou lavici. Poté si sám DOMINIK KUBALÍK najel do prostoru pravého kruhu, odkud vyslal střelou švihem prudkou ránu a po ní dokázal prostřelit Smithe. Plzenští tak jdou do jednobrankového náskoku a jsou nyní veselejším týmem. Asistence: Jaroslav Kracík.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 29. Kubalík (Kracík), 32. Kubalík (Indrák), 58. Indrák (Kubalík)


    Stavanger Oilers: Smith (Holm) – Sveum, Humphries, Kunes, Solberg, Henriksen, Mostue, Rokseth, Macauley – Søberg, Forsberg, Hoff – Kristiansen, Soares, Salsten – Lorentzen, Falk-Larssen, Medhus – Kissel, van Guilder, Dahl-Andersen
    Trenér: Paal Gulbrandsen

    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Pulpán, Čerešňák, Moravčík, Sklenička, Kubka, Kvasnička – Indrák, Kracík, Kubalík – Johnson, Stach, Lev – Yellow Horn, Preisinger, Svoboda – Krliš, Koreis, Suchý
    Trenér: Michal Straka

    Rozhodčí: Sewell (GBR), Solem – Dahl, Kilian (All NOR)
    bahis siteleri