Rakousko – Česko 2:9 (kon.)
konec
Rakousko
2:9 (0:2, 0:4, 2:3)
Česko
Sobota 20.08.2016, 17:30 • Red Bull Akademie, Salcburk • Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou. (19:45:49)
     
    Je konec! Česká reprezentace se na turnaji v rakouském Salcburku raduje po včerejším triumfu nad Slovenskem z druhé výhry, když smetla 9:2 i druhé Slováky. Mužem zápasu se stal havlíčkobrodský odchovanec Michal Teplý, který se zaskvěl hattrickem. Byla to už jeho pátá přesná trefa na turnaji! Zítra od 13:30 si to Češi rozdají v přímém souboji o celkové vítězství s Ruskem, Rakousko si zahraje se Slovenskem o 3. příčku.
     
    Konec zápasu.
     
    58:25
    Jonas Kail (AUT) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    58:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je ta správná odpověď, devátý zářez na české pažbě je tady! Stihne česká reprezentace završil desítku? Dalším úspěšným střelcem se stává dnes velmi dobře hrající MATĚJ TOMAN! Asistence: Marcel Čížek, Daniel Poizl.
     
    56:11
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku využili a podruhé v zápasu se radují! Po Julianu Payrovi doputoval kotouč na hůl BENJAMINA BAUMGARTNERA, který už si věděl rady a prostřelil brankáře Novotného! Asistence: Julian Payr, David Maier.
     
    55:12
    Rakušané ještě mohou s výsledkem něco udělat, sudí poslali na trestnou lavici Jana Klodnera (CZE) za hrubost.
     
    51:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi hrají dál ve velké pohodě a ze soupeře si i nadále dělají trhací kalendář! ONDŘEJ PŠENIČKA dosud zaznamenal v utkání dvě asistence a teď si užil i gólovou euforii! Asistence: Jonáš Peterek, David Homola.
     
    48:17
    Menší komplikace pro české barvy, sudí potrestali dvěma minutami za zdržování hry Davida Homolu (CZE).
     
    46:32
    Rakousko si zahraje další hru v početní převaze. Hákováním si pomohl za hranicí pravidel Filip Koffer (CZE).
     
    44:29
    Marcel Mayr (AUT) – 2 minuty – podražení.
     
    42:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže Češi nechtějí přijít o šestigólové vedení a rychle si ho berou zpět! Své první dnešní branky se dočkal i DAVID VITOUCH! Asistence: Ondřej Pšenička, Jan Klodner.
     
    40:49
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Brankář Novotný dnes nulu nevychytá, Rakousko ho totiž dnes poprvé překonalo! Z dobré práce Benjamina Lanzingera a Benjamina Baumgartnera těžil DAVID MAIER, který si sešteloval dobře mířidla! Asistence: Benjamin Baumgartner, Benjamin Lanzinger.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část vyšla českému výběru na jedničku podtrženou. Dvakrát se trefil Michal Teplý, který zkompletoval hattrick, a po jedné trefě přidali Tomáš Zeman a Radek Kučeřík. Česká reprezentace do šestnácti let vede po dvou třetinách nad rakouskou sedmnáctkou přesvědčivě 6:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Těsně před druhou sirénou ještě obdržel dvouminutový trest za nesportovní chování Tomáš Zeman (CZE).
     
    37:15
    Jonáš Peterek (CZE) je vyloučen na 2 minuty za hákování.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 41. Maier (Baumgartner, Lanzinger), 57. Baumgartner (Payr, Maier) – 3. Čížek, 12. Teplý (Čížek, Toman), 28. Kučeřík (Toman), 29. Zeman (Vitouch, Pšenička), 31. Teplý (Toman), 33. Teplý (Haš), 43. Vitouch (Pšenička, Klodner), 52. Pšenička (Peterek, Homola), 59. Toman (Čížek, Poizl)


    Rakousko: Mocher (Schmidt) – Payr "C", Maier, Rauter, Sivec, Piff, Peskoller, Kail, Rattensberger – Lanzinger, Baumgartner "A", Steiner, Wohlfahrt "A", Neubauer, Brunner, Kleiss, Mayr, Preiser, Pirker, Müller, Ploner
    Česko: Novotný (Pařík) – Homola "A", Haš, Kučeřík, Klikorka, Mlčák, Poizl, Matěcha, Klodner – Teplý, Čížek, "A", Toman, Lang, Přikryl "C", Poppel, Raška, Peterek, Koffer, Zeman, Vitouch, Pšenička

    Rozhodčí: Andreas Supper – Alexander Oberhuber, Jan Gerner
    thejrc.org