Tottenham – Liverpool 1:1 (kon.) | Chelsea – Burnley 3:0 (kon.) | Crystal Palace – Bournemouth 1:1 (kon.)
Everton – Stoke 1:0 (kon.) | Leicester – Swansea 2:1 (kon.) | Southampton – Sunderland 1:1 (kon.)
Watford – Arsenal 1:3 (kon.) | Hull City – Manchester Utd. 0:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
1:1 (0:1)
Liverpool FC
Sobota 27.08.2016, 13:30 • White Hart Lane, London • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Tottenham potvrdil špatný vstup do nové sezony i v zápase s Liverpoolem, oba týmy si nakonec body rozdělily po remíze 1:1!

    První poločas nabídl velmi pohlednou podívanou, což se ostatně i před zápasem očekávalo! Hned ve čtvrté minutě měl obrovskou šanci Coutinho, který však nedokázal překonat skvělého Vorma. Poté se hra poměrně uklidnila, avšak mírně navrch měl Liverpool, který byl aktivnějším týmem. Výběr Jürgena Kloppa se dočkal v závěru prvního poločasu úvodní branky, kdy se z nařízené penalty prosadil James Milner!

    Ve druhém poločase byla hra poměrně vyrovnaná, až v 65. minutě zahrozil Tottenham zásluhou Alderweirelda, jehož hlavičku však vytáhl Mignolet! Domácí se však dočkali vyrovnání, když v 72. minutě mířil přesně Danny Rose!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (15:25:11)
    Fotografie z dnešního utkání

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V závěru dnešního duelu ještě dostává žlutou kartu hostující Joel Matip!
     
    90+3
    V samotném závěru dnešního utkání přichází závěrečné střídání obou týmů! Na místo Eriksena přichází Winks a místo Lallany přichází Stewart!
     
    90+3
    Do zajímavého protiútoku mířil také Tottenham, avšak Onomah si nedokázal pohlídat ofsajdovou linii, a tak je hra přerušena!
     
    90+2
    Liverpool postupoval v samotném závěru do zajímavého protiútoku, ze kterého mohl rozhodnout. Přihrávka Firmina na Lallanu však nebyla příliš povedená, a tak dokázal na poslední chvílku zasáhnout Alderweireld, který střelu Lallany zblokoval!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Roberto Firmino předvedl na levém křídle povedenou akci, dokázal odcentrovat přes Lamelu a nášel na hranici vápna Wijnalduma. Střela nizozemského záložníka byla tečovaná, avšak Vorm dokázal zasáhnout!
     
    90
    Sturridge dostal na hrot povedený pas od Firmina, avšak u anglického útočníka byl velmi rychle Jan Vertonghen, který dokázal dostat míč do zámezí!
    Harry Kane nezažívá povedený vstup do letošní sezony

     
    88
    Druhé střídání v tomto zápase provádí také Jürgen Klopp. Ze hřiště odchází Sadio Mané, kterého nahrazuje Daniel Sturridge!
     
    87
    Na pravou stranu dostal přihrávku Dier, který však poslal špatnou přihrávku pro Onomaha, ten nedokázal míč zpracovat, a tak dopředu může zamířit Liverpool!
     
    86
    Tottenham v posledních minutách hýří aktivitou a je vidět, že by domácí celek rád v posledních minutách rozhodl o svém vítězství!
     
    85
    Exekuce dalšího rohového kopu domácího celku se ujal Eriksen, který poslal míč na hlavu Alderweirelda. Tentokrát však belgickému stoperovi hlavička nesedla a míč letěl nad branku!
     
    85
    Žlutou kartu dostává Jordan Henderson (Liverpool FC).
     
    84
    Střídající Josh Onomah se hned po svém příchodu zapojil do hry a na pravé straně zaměstnal Jamese Milnera. Mladý útočník sice nedokázal přes anglického hráče odcentrovat, avšak vybojoval rohový kop!
     
    83
    Mauricio Pochettino provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Harry Kane, který nepředvedl příliš povedený výkon, na poslední minuty přichází Josh Onomah.

    Jan Havlovic

    Branky: 72. Rose – 43. Milner (pen.)

    Karty:   29. Rose (TOT), 51. Vertonghen (TOT) – 32. Mané (LIV), 45+1. Coutinho (LIV), 63. Lovren (LIV), 85. Henderson (LIV), 90+4. Matip (LIV)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 6:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 11:17.
    Tottenham Hotspur: Vorm – Walker (28. V. Janssen), Alderweireld, Vertonghen, Rose – Dier, Wanyama – Lamela, Alli, Eriksen (90+3. Winks) – Kane (C) (83. Onomah).
    Náhradníci: McGee – Son Heung-min, V. Janssen, Onomah, Winks, Davies, Carter-Vickers.

    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Matip, Lovren, Milner – Lallana (90+3. Stewart), Henderson (C), Wijnaldum – Mané (88. Sturridge), Firmino, Coutinho (69. Origi).
    Náhradníci: Manninger – Sturridge, Grujić, A. Moreno, Lucas Leiva, Origi, Stewart.

    Rozhodčí: Robert Madley – Kirkup, Perry (vš. Anglie)
    thejrc.org