Espanyol – Malaga 2:2 (kon.) | Osasuna – Real Sociedad 0:2 (kon.) | Eibar – Valencia 1:0 (kon.)
Real Madrid – Celta Vigo 2:1 (kon.) | Leganés – Atlético 0:0 (kon.)
konec
CD Leganés
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 27.08.2016, 22:15 • Estadio Municipal de Butarque • Španělská LaLiga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z 2. kola španělské La Ligy. Společně se zaměříme na duel mezi CD Leganés a Atléticem Madrid. Výkop je stanoven na 22:15!
     
    Atlético Madrid

    Jeden z největších aspirantů na titul po dobře zvládnutém australském přípravném turné v prvním ostrém klání zaváhal! Atlético v neděli hostilo na svém stadionu nováčka soutěže Deportivo Alavés a překvapivě pouze remizovalo. Svěřenci Diega Simeoneho se přitom do vedení dostali až v nastaveném čase díky proměněné penaltě. Madridští se už viděli s třemi body v kapse, ale hosté rychle odpověděli a z obnovené ligové premiéry si odvezli bod. Simeone dnes bude postrádat Jotu, který má poraněný kotník. K dispozici by už ale měl mít Antoina Griezmanna, který v minulém kole nenastoupil kvůli disciplinárnímu trestu.
    Atlético se ve čtvrtek dozvědělo los skupiny Ligy mistrů. Střetne se v ní s Bayernem Mnichov, PSV Eindhoven a Rostovem!

     
    CD Leganés

    Dnes na Atlético čeká další ligový nováček, tentokrát CD Leganés. Leganés v minulém ročníku Segundy Divison obsadilo druhou příčku za Deportivem Alavés. V předsezónní přípravě si dokonce vyšláplo na ambiciózní Villareal a ani ligová premiéra nedopadla vůbec zle. Leganés zajíždělo na půdu Celty Vigo, kde zásluhou Victora Diaze zvítězilo nejtěsnějším možným způsobem. Domácí se dnes budou muset obejít bez Davida Timora, jež v minulém kole obdržel červenou kartu.
     
    Vzájemné zápasy

    Oba celky se střetly v létě roku 2015 a CD Leganés v přípravném duelu porazilo Atlético 1:0! Poslední soutěžní klání se datuje do roku 2002, kdy ještě ve druhé lize prohrálo Atlético s Leganés 0:2!
     
    Úvodní sestavy:

    CD Leganés: Serantes – Díaz, Mantovani, Rico, Bustinza – R. Pérez, A. Martín – Unai López, Gabriel, Szymanowski – Guerrero.
    Náhradníci: Brignoli – Marín, Medjani, Machís, Sastre, Insua, Omar.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Ñíguez, Gabi, Augusto Fernández, Koke – Griezmann, Gameiro.
    Náhradníci: Moreira – F. Torres, Á. Correa, Ferreira-Carrasco, Gaitán, Vrsaljko, J. Giménez.

    Rozhodčí: Sánchez – Gallego, Martínez.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Atlético zahájilo dnešní souboj výkopem. Hosté se okamžitě vydali do útoku, ale Leganés získalo míč a poprvé se prodralo až před pokutové území. Obrana madridských však rychle zažehnala hrozící nebezpečí.
     
    2
    Na druhé straně spěchal do pokutového území Kévin Gameiro. Útočník Atlética motal domácím obráncům hlavy i nohy, ale sraženým centrem získal pouze rohový kop.
     
    3
    Exekuce rohového kopu se ujal Koke. Záložník Atlética vyslal centr na malé vápno, kde ze všech nejvýše vyšplhal Saúl Ñíguez, jehož hlavička ale zamířila vysoko nad břevno.
     
    4
    Augusto Fernández si zkomplikoval situaci před vlastní šestnáctkou, když dlouho otálel s rozehrávkou a nakonec mohl být rád za soupeřům faul. Atlético bude rozehrávat.
     
    5
    Na vysoký míč si nabíhal Kévin Gameiro. Hostující útočník neměl v hlavičkovém souboji s domácím stoperem žádnou šanci a míč nezískal. Hosté ale sebrali alespoň odražený balón.
     
    6
    Hosté jsou od úvodního výkopu mnohem aktivnější. Koke se dral do pokutového území, ale z malého vápna v pádu daroval míč domácímu brankáři. Obrana Leganés hráče Atlética dobře pokryla.
     
    7
    Hosté museli začít od vlastní branky. Fotbalisté Atlética se nikam neženou a kombinují na vlastní polovině. Rozehrávku diriguje Juanfran. Nikdo v tmavém dresu se ale nenabízí.
     
    8
    Atlético zahrávalo další kop od rohového praporku. Exekuce se tentokrát ujal Gabi. Jeho centr směřoval na zadní tyč, kam mířil Diego Godín, ale stoper Atlética se k zakončení neprodral.
     
    9
    Kévin Gameiro naháněl domácí stopery. Útočník Atlética dostal obránce Leganés pod tlak a Martín Mantovani v těžké pozici odhlavičkoval míč pouze do autu. Atlético zůstane u míče.
     
    10
    Hosté zahrávali přímý kop. Míč si přichystal Koke. Záložník Atlética si vyměnil míč s kolegou ze zálohy, ale následným centrem našel jen připraveného obránce. Domácí si mohou oddechnout.
     
    11
    Miguel Ángel Guerrero zatlačil na Godína a donutil jej k chybě. Domácí se po delší době podívají na polovinu soupeře. Leganés bude vhazovat v blízkosti šestnáctky.
     
    12
    Hosté zkusili překvapit domácí obranu rychlým míčem za obranu. Na levé straně startoval Antoine Griezmann, ale k francouzskému šikulovi prudká přihrávka neprošla.
     
    13
    Nyní už si Antoine Griezmann převzal míč v pokutovém území a obloučkem zkoušel přelobovat domácího brankáře! Naneštěstí pro Atlético se Griezmann v době přihrávky pohyboval za hranicí ofsajdu.
     
    14
    Skvělá práce domácí obrany! Zadáci Leganés získali míč na vlastní polovině a pohlednou kombinací na jeden dotek na levé straně jej vyvezli až na půlící čáru.
     
    15
    Hráčům Atlética už nyní musí být jasné, že je dnes nečeká snadná práce. Domácí od úvodní minuty houževnatě brání a nepouští ofenzivní fotbalisty soupeře do blízkosti pokutového území.
     
    16
    Koke na levé straně zkoušel překvapit svého strážce efektní patičkou. Parádička se hostujícímu záložníkovi příliš nepovedla, od soupeře se míč odrazil na autové vhazování.
     
    17
    Atlético zahrávalo další rohový kop. Centr se snášel na malé vápno, kde se ve vzduchu potkali Diego Godín a Jon Ander Serantes. Domácí brankář si ze souboje odnese drobný šrám, ale důležité je, že hosté neohrozili jeho branku.
     
    18
    Na pravé straně operoval s míčem domácí záložník Unai López. Lopéz si zkoušel obhodit Luíse, ale zadák Atlética mu míč odkopl do zámezí. Domácí se na malou chvíli nastěhují na polovinu madridského celku.
     
    19
    Juanfran si v zadních řadách hostů nerozuměl s Godínem a oba si dlouho dávali přednost. Domácí útočník už sprintoval za míčem, ale Diego Godín včas zpozorněl a balón odkopl do zámezí.
     
    20
    Antoine Griezmann si převzal přihrávku na polovině soupeře, posunul si míč vpřed a okamžitě hledal nabíhajícího Gameira. Druhý jmenovaný se k balónů nedostal. Dobrý obranný zákrok vytasil Unai Bustinza.
     
    21
    Hosté zkoušejí štěstí pomocí vysokých míčů na hranici ofsajdového postavení. Jeden z nich nyní uhlídal obránce Diego Rico a hlavou poslal míč do zámezí.
     
    22
    Další vysoký centr se snášel na hranici pokutového území. Na pobídku si nabíhal Antoine Griezmann, jenže francouzský fotbalista v hlavičkovém souboji s domácím stoperem neuspěl.
     
    23
    Koke vybojoval Atléticu přímý kop. K jeho exekuci se postavil Gabi, ale ani jeho centr nebezpečí pro domácí branku nepřinesl. Balón proskákal pokutovým územím až do zámezí.
     
    24
    Atléticu se zatím nedaří najít recept na skvěle pracující obranu Leganés. U pravé postranní čáry zkoušel štěstí Saúl Ñíguez, který si ale nepohlídal zpracování a odevzdal míč domácím.
     
    25
    Další nepřesnost v kombinaci Atlética. Autové vhazování mělo najít rozběhnutého Gameira, ale prudký míč kontroloval obránce, jež pohlídal cestu míče do zámezí.
     
    26
    K odraženému míči se v pokutovém území jako první dostal Kévin Gameiro. Rána hostujícího útočníka ale nabrala opačnou faleš a brankář Serantes mohl zůstat naprosto klidný.
     
    27
    Godín našel dlouhým pasem Luíse, jež si sice špatně převzal míč, ale na malou chvíli ještě udržel balón pro hosty. Miguel Ángel Guerrero ale zabojoval a získal míč pro Leganés.
     
    28
    Kévin Gameiro mohl zakončovat z hranice pokutového území, jenže se zbytečně rozhodl pro kličku ven z vápna. Domácí obránci se mezitím stačili zformovat a soupeři odebrali míč.
     
    29
    Koke chtěl překvapit obranu Leganés prudkou kolmicí mezi stopery. Domácí obránci na míč nestačili zareagovat, ale naprosto stejně si počínali i oba útočníci Atlética. Serantes si pro balón došel nikým neatakován.
     
    30
    Rubén Pérez vybojoval míč na polovině hřiště a řítil se do otevřené obrany Atlética. Domácí záložník si však předkopl balón daleko od nohy a Juanfran mu jej stačil odebrat.
     
    31
    Atlético se nadále snaží dobývat obrannou hradbu domácího celku. Juanfran z pravé strany předal míč Gameirovi, jež jej na hranici šestnáctky chtěl přenechat Griezmannovi. Francouzský štírek jeho úmysl nepochopil.
     
    32
    Víctor Díaz si skvěle splnil defenzivní povinnosti a na polovině hřiště zakopl míč do autu. Jeho zákrok byl velmi důležitý, Atlético se totiž mohlo hnát do otevřené obrany domácích.
     
    33
    Na levé straně obdržel mnoho prostoru Kévin Gameiro. Útočník Atlética potáhl míč na hranici šestnáctky, odkud chtěl centrovat před branku. Jeho pobídku srazil obránce na rohový kop.
     
    34
    Hostům se rozehrávka rohového kopu vůbec nepovedla. Kokeho centr zpracovala domácí obrana a Leganés mohlo spěchat do rychlého protiútoku. Rubén Pérez ale obloučkem nastřelil jednoho z protihráčů.
     
    35
    Gabriel předvedl své technické umění. Domácí fotbalista postupoval s míčem a ještě s ním stačil žonglovat. Poté po kontaktu s obráncem upadl, ale sudí faul nepíská.
     
    36
    Juanfran dlouho otálel s přihrávko v blízkosti pokutového území. Hostující obránce nakonec trefil před ním stojícího obránce. Leganés se znovu ubránilo. Stále čekáme na první šanci!
     
    37
    Nepříjemně naloženo dostal u postranní čáry domácí Gabriel. Saúl Ñíguez do něj v hlavičkovém souboji vletěl se vší silou a pravděpodobně mu zanechal nějaký šrám. Gabriel bude schopen pokračovat. Saúl vidí žlutou kartu!
     
    38
    Gabi našel krásným centrem osamoceného Griezmanna, jež se z voleje opřel do padajícího míče a tvrdou střelou provětral domácího brankáře! Jon Ander Serantes byl na zemi včas a udržel míč před brankovou čárou!
    38. Griezmannovo zakončení volejem
     
    39
    Domácí se snaží uklidnit hru. Leganés chce dohrát první poločas s nulou na kontě. Domácí k tomu mají nakročeno opravdu dobře a nyní se navíc usadili na polovině madridského celku.
     
    40
    Gabi vybojoval míč pro Atlético. Kévin Gameiro na polovině hřiště zápasil se zpracováním míče a jeden z domácích obránců mu jej odkopl až k Oblakovi. Hosté se v první půli hodně trápí.
     
    41
    Atlético už je ale opět u míče a znovu hledá skulinky v domácí obraně. Ani jeden z hostujících útočníku si však nehledá prostor, kam by mu mohla být adresována přihrávka.
     
    42
    Gabi si převzal míč po Kokeho patičce, udělal s ním dva krůčky a obloučkem hledal rozběhnutého Griezmanna. Poslední jmenovaný se balónu nedočkal, domácí stopeři byli znovu na správném místě.
     
    43
    Hra je přerušena! Dva domácí fotbalisté se srazili ve výskoku na polovině hřiště. Na trávníku nyní zůstává ležet Rubén Pérez, který se drží za obličej. Domácí záložník podle všeho bude v pořádku.
     
    44
    Leganés si v závěru prvního poločasu nekomplikuje život. Martín Mantovani se s ničím nemazal a jednoduše odkopl míč na polovinu Atlética. Hosté musejí začít nanovo.
     
    45
    Koke hledal přihrávku Saúla Ňígueze. Druhý jmenovaný spěchal za prudkým míčem, avšak Koke mu jej adresoval do těžké pozice a Saúl už si nedokázal obhodit připraveného obránce.
     
    45+1
    Atlético zahrávalo v nastaveném čase přímý kop. Na vzdálenější tyči se k hlavičce prodral Kévin Gameiro, který zakončoval v těžké pozic a nasměroval míč vysoko nad branku.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas je minulostí! Hráči na hřišti nám rozhodně nepřipravili žádnou parádní podívanou. Atlético se většinu hrací doby snažilo útočit, ale domácí obrana je skvěle připravena. O jediný větší rozruch se v 38. minutě postaral Antoine Griezmann, jehož ránu volejem Serantes zlikvidoval! Domácí celek se ani nedostal na dostřel Oblakovy svatyně. Do šaten se proto odchází za bezbrankového stavu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Alexander Szymanowski, přichází Adrian Marín.
     
    47
    Adrian Marín se okamžitě zapojil do útoku a vybojoval rohový kop. Domácí sehráli secvičený signál. Centr se snesl na přední tyč, kde ve vzdušném prostoru kraloval obránce Atlética.
     
    48
    Filipe Luís vyslal do pokutového území nadýchaný centr, na který si nabíhal Kévin Gameiro. Jon Ander Serantes vyrazil z branky, ale poté znovu zacouval, čímž soupeře zmátl. Gameiro nakonec vůbec nezakončil.
     
    49
    Domácí se znovu dostali k míči a opět se hnali do pokutového území. Na hranici šestnáctky stačil zasáhnout stoper Godín. Leganés ale hraje mnohem aktivněji než v první půli.
     
    50
    Atlético už ale zase kombinuje s míčem na vlastní polovině. Filipe Luís se vydal na výlet, předal míč Kokemu, jež jej rychle přenesl na Gameira, ale ten centrem do vápna nenašel nikoho v černém.
     
    51
    Juanfran sprintoval podél pravé postranní čáry za prudkým obloučkem. Míč se svezl po mokrém trávníku a skončil v zámezí. Jon Ander Serantes bude odkopávat od branky.
     
    52
    Kévin Gameiro zahodil obrovskou šanci! Hostující útočník se rychlou kličkou uvolnil a v pokutovém území dokonce vypálil! Jeho ránu Serantes dokázal vyrazit!
     
    53
    Na druhé straně zahrávali domácí přímý kop. Gabriel se v klubku těl dostal k hlavičce, ale jeho pokus z hranice šestnáctky doletěl jen do rukavic připraveného Oblaka.
     
    54
    Další dobrý náznak Atlética! Antoine Griezmann spěchal vpřed za prudkou přihrávkou do pokutového území. Brankář Serantes se mu ale vrhl pod nohy a ukryl míč v rukavicích.
     
    55
    Atlético se tlačí do útoku. Koke na levé straně motal hlavu Ricovi, který jej zatáhl za dres. Rozhodčí odpískal faul. Atlético bude zahrávat přímý kop z nebezpečné pozice.
     
    56
    Koke ale jeho exekuci úplně zpackal a krátkým centrem odevzdal míč domácímu celku. Leganés pokračuje v předváděné hře z prvního poločasu. Domácí se koncentrují na poctivou obranu.
     
    57
    Kévin Gameiro se po pravém křídle hnal do pokutového území. Hostující útočník sice zrychlil kolem svého strážce, ale na hranici vápna si míč ukopl daleko od nohy a už jej nedostihl na hrací ploše.
     
    58
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Fernando Torres.
     
    59
    Fernando Torres se ihned po příchodu na hřiště zapojil do útoku Atlética. Miláček hostujících fanoušků prodloužil hlavou míč na Griezmanna, ale francouzský šikula v souboji se stopery neuspěl.
     
    60
    Je za námi hodina hry a Atlético Madrid stále marně dobývá obrannou tvrz domácího celku. Leganés navíc vystrkuje růžky. Domácí cítí šanci na body z dnešního zápasu.
     
    61
    Alberto Martín na polovině hřiště sestřelil unikajícího Kokeho a za svůj neohrabaný zákrok vidí žlutou kartu!
     
    62
    Diego Godín vsítil branku, ale ta nemůže platit kvůli ofsajdu! Hostující stoper se za obranou domácích zapomněl o dobré dva metry!
     
    63
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Gabi, přichází Yannick Ferreira-Carrasco.
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Alberto Martín, přichází Pablo Insua.
     
    64
    Střídající Yannick Ferreira-Carrasco si svůj první dotyk s míčem rozhodně představoval jinak. Od hostujícího záložníka se kulatý nesmysl odrazil do zámezí. Domácí budou vhazovat.
     
    65
    Filipe Luís vyslal centr do pokutového území. Na míč si nabíhal Fernando Torres, ale před španělským býkem se do vzduchu pověsil jeden z obránců, jež míč odhlavičkoval.
     
    66
    Fernando Torres se o pár sekund později dostal do zakončení, ale bývalá hvězda Liverpoolu se v době přihrávky pohybovala za hranicí ofsajdu. Asistent rozhodčí znovu zareagoval dobře.
     
    67
    Yannick Ferreira-Carrasco dotíral na domácí obránce a dostal je pod tlak. Unai Bustinza musel zapojit do hry svého brankáře, nicméně Jon Ander Serantes míč odkopl daleko od branky.
     
    68
    Po delší době se osmělili také domácí fotbalisté. Před branku Atlética směřoval centr z levé strany, ale ve vzdušném prostoru před Oblakem kraloval jen stoper Stefan Savić.
     
    69
    Filipe Luís si ukousl příliš velké sousto, když se s míčem na kopačce pustil mezi dvojici soupeřů. Domácí fotbalisté jeho průnik okamžitě zastavili. Atlético bude pouze vhazovat.
     
    70
    Koke vyslal do pokutového území centr s velkým množstvím rotace. Na hranici šestnáctky ale zasáhl jeden z domácích obránců, který v akrobatické pozici odkopl míč na polovinu Atlética.
     
    71
    Vidíme další žlutou kartu! Rubén Pérez zastavil na pravé straně Griezmanna, uviděl žlutou kartu a ještě nabídl hostům přímý kop.
     
    72
    Koke si na levé straně vyměnil míč s Luísem. Levý obárnce Atlética se dral vpřed středem hřiště a Martín Mantovani jej před šestnáctkou skolil nevybíravým skluzem!
     
    73
    Exekuce přímého kopu se chopil Antoine Griezmann. Jeho levačka vyslala tvrdou střelu, která naštěstí pro domácí celek skončila ve čtyřčlenné zdi. Diego Simeone se hlasitě zlobí!
     
    74
    Leganés si s útoky Atlética ví rady. Domácí nenechávají střelcům madridského celku žádný prostor. Centr z pravé strany měl směřovat na Torrese, ale do rukavic si jej stáhl Jon Ander Serantes.
     
    75
    Hosté už jsou natlačeni na pokutové území Leganés, ale nikdo z nich na sebe nebere roli zakončovatele.Z dálky to zkusil Antoine Griezmann, ale střela mu nesedla a míč nabral opačnou rotaci.
     
    76
    Fernando Torres se rval s domácími stopery, vybojoval míč pro Carrasca, který zkusil štěstí individuálním průnikem, ale hned při první kličce přišel o míč.
     
    77
    Domácí fandové se zlobí! Miguel Ángel Guerrero se vrhl pod nohy rozehrávajícího Oblaka, který mu uštědřil nehezký kopanec. Rozhodčí ale tento moment ponechal bez povšimnutí.
     
    78
    Jon Ander Serantes si zahrál na Manuela Neuera. Domácí brankář musel vyrazit ven z pokutového území, aby odkopl míč před sprintujícím Torresem. Serantes svůj úkol splnil na jedničku.
     
    79
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Augusto Fernández, přichází Nicolás Gaitán.
     
    80
    Víctor Díaz si zpracoval míč v pokutovém území Atlética a dokonce stačil vypálit z otočky! Jeho rána se zastavila na obličeji stopera Godína. Diváci jsou ve varu!
     
    81
    Diego Rico na pravé straně předvedl skvělou defenzivní práci. Nejprve za sebou udržel dotírajícího Kokeho a následným odkopem trefil právě soupeře. Domácí brankář bude odkopávat.
     
    82
    Godín vyslal na steč Antoina Griezmanna. Hostující rychlonožka spěchala za míčem na pravou stranu, kde si jej do parády vzal jeden z obránců a čistým zákrokem tělem jej nepustil k míči.
     
    83
    Yannick Ferreira-Carrasco si na hraně ofsajdu počkal na oblouček za obranu domácího celku a z ostrého úhlu dokázal vypálit. Jon Ander Serantes jeho ránu vyrazil dobrým zákrokem!
     
    83
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Miguel Ángel Guerrero, přichází Darwin Machís.
     
    84
    Do další dobré šance se hnal Fernando Torres. Hostující útočník si ale míč nezpracoval a stopeři jej o něj připravili. Vzrušení bylo navíc úplně zbytečné – ofsajd!
     
    85
    Filipe Luís měl velké problémy na levé straně. Domácí dobře napadali a levý obránce Atlética se dostal do svízelné situace. Domácí budou vhazovat na polovině hřiště.
     
    86
    Atléticu se prostě nedaří. Koke pokazil přihrávku na rozběhnutého Griezmanna. Hostující záložník adresoval míč připravenému Ricovi, který jej vyvezl na polovinu soupeře.
     
    87
    Filipe Luís se dral přes svého strážce. Odražený míč se dostal ke Carrascovi, jež si s ním ještě pohrál, ale poté o něj přišel. Domácí budou vhazovat na vlastní polovině. Atléticu se krátí čas.
     
    88
    Filipe Luís si narazil s Kokem a z první vyslal centr do pokutového území. Míč mu ale na poslední chvíli sjel po kopačce a zamířil jen na tribunu za brankou. Od hráčů Atlética je to spíše křeč.
     
    89
    Antoine Griezmann aktivně napadal rozehrávku domácích zadáků. Míč se dostal až k brankáři, který jej nakopl na půlící čářu. Leganés zůstane u míče, domácí budou vhazovat.
     
    90
    Hlavní rozhodčí neudělal radost domácím fanouškům! Arbitr dnešního utkání totiž odpískal drobný kontakt na Carrasca. Atlético bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    90
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90+1
    Obrovská šance Atlética! Filipe Luís vyslal parádní centr na malé vápno, kam si naběhl Fernando Torres, který ale osamocený zamířil pouze do rukavic domácího brankáře!
    90+1. Torresova hlavička
     
    90+2
    Filipe Luís se znovu ocitl v hlavní roli. Tentokrát dloubl míč přes hranici velkého vápna. Nikdo z hráčů v černém jej ale ve vzduchu nezasáhl. Pro míč si došel Jon Ander Serantes.
     
    90+3
    Hosté mají k dispozici poslední šanci. Atlético bude rozehrávat rohový kop. Do vápna míří všichni hlavičkáři.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! CD Leganés může slavit, bod s Atléticem se totiž rozhodně počítá! Celek z Madridu byl po celou dobu utkání mnohem aktivnější, ale dnes si prostě nevytvářel šance. V první půli mělo Atlético jedinou! Griezmann ale volejem Serantese nepropálil! Ve druhém poločase už byli domácí o něco aktivnější, ale Atlético stále diktovalo tempo hry. Kévin Gameiro mohl po krásné kličce dostat Atlético do vedení, ale Jon Ander Serantes byl opět proti. V závěru utkání mohl rozhodnout střídající Fernando Torres,ale Serantes si poradil i s jeho hlavičkou!
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 18:5.
     
    Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (00:15:00)

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   61. A. Martín (LGS), 71. R. Pérez (LGS), 72. Mantovani (LGS) – 37. Ñíguez (ATM)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 18:5.
    CD Leganés: Serantes – Díaz, Mantovani, Rico, Bustinza – R. Pérez, A. Martín (63. Insua) – Unai López, Gabriel, Szymanowski (46. Marín) – Guerrero (83. Machís).
    Náhradníci: Brignoli – Marín, Medjani, Machís, Sastre, Insua, Omar.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Ñíguez, Gabi (63. Ferreira-Carrasco), Augusto Fernández (79. Gaitán), Koke – Griezmann, Gameiro (58. F. Torres).
    Náhradníci: Moreira – F. Torres, Á. Correa, Ferreira-Carrasco, Gaitán, Vrsaljko, J. Giménez.

    Rozhodčí: Sánchez – Gallego, Martínez
    ocianews.com