Lazio – Juventus 0:1 (kon.) | Neapol – AC Milán 4:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
4:2 (2:0)
AC Milán
Sobota 27.08.2016, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Romagnoli vyrazil na čáře míč z vlastní brány, ale nestihl to, takže navíc bude uznána i branka. Neuvěřitelný závěr zápasu.
     
    90
    Neapol tak hraje proti devíti lidem, což je samozřejmě hodně komfortní a domácí by se museli hodně snažit, aby o vedení ještě přišli. Zieliński ještě zajel ve středu pole do Montoliva a vidí další ze série žlutých.
     
    88
    Tak to je hodně hloupé od Nianga! Reina měl míč ve své moci a francouzský útočník do něj ještě strčil – španělský gólman tak ihned upadl a útočník AC vidí zcela zbytečnou druhou žlutou kartu v zápase.
     
    87
    Albiol šel hlavou do souboje až moc dolů a byl do ní trefen – sám ale dostal, zcela správně – žlutou kartu za nebezpečnou hru vůči vlastní osobě.
     
    86
    Teď drží míč na útočné polovině domácí a je vidět, že jejich hlavním cílem je dohrát zápas bez problémů. Ten ale nastal po ztrátě ve středu pole, kterou hasil faulem Jorginho a dostal za to žlutou.
     
    76
    Tak pozor! Juraj Kucka se neudržel a něco ještě dodal na adresu sudího, takže ihned vidí druhou žlutou a hosté dohrávají v deseti!
     
    75
    Žlutou kartu za svoje počínání vidí Juraj Kucka, který možná až zbytečně moc přitvrdil.
     
    70
    U čáry přitvrdil Hysaj, kterému sudí za nepřesný skluz uděluje asi jasnou žlutou.
     
    66
    No.... Hodně teatrálně se k zemi skácel po minimálním kontaktu se soupeřem Mertens, ale jelikož to bylo při nadějné akce, tak dokonce Suso vyfasoval žlutou.
     
    61
    Gomez kousek před vápnem stáhl k zemi Callejóna, který se sesunul k zemi a stoper hostů vidí žlutou – navíc tu bude velice nebezpečný standardka.
     
    53
    Niang byl možná trochu moc namotivovaný a šel tvrdě do souboje – byl z toho faul a sudí Valeri raději uklidňuje tohoto útočníka žlutou kartou.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 18. Milik, 33. Milik (Callejón), 74. Callejón, 90+4. A. Romagnoli (vla.) – 51. Niang (Suso), 55. Suso

    Karty:   70. Hysaj (NEA), 86. Jorginho (NEA), 87. Albiol (NEA), 90. Piotr Zieliński (NEA) – 53. Niang (ACM), 61. G. Gomez (ACM), 66. Suso (ACM), 75. Kucka (ACM), 90+4. A. Romagnoli (ACM)   76. Kucka (ACM), 88. Niang (ACM)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 13:15.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol (89. Chiricheş), Koulibaly, Ghoulam – Allan (73. Piotr Zieliński), Jorginho, Hamšík (C) – Callejón, Milik, D. Mertens (78. L. Insigne).
    Náhradníci: Rafael Cabral – Strinić, Valdifiori, Ch. Maggio, Piotr Zieliński, Chiricheş, Gabbiadini, L. Insigne, Grassi, R. Insigne, Lasicki.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate (80. Calabria), G. Gomez, A. Romagnoli, De Sciglio – Kucka, Montolivo (C), Bonaventura – Suso (87. Lapadula), Bacca (80. J. Sosa), Niang.
    Náhradníci: Diego López, G. Ferreira – J. Mauri, Adriano, Lapadula, Honda, Vangioni, J. Sosa, Antonelli, Locatelli, Ely, Calabria.

    Rozhodčí: Valeri – Dobosz, Marrazzo
    ocianews.com