Trnava – Slovan Bratislava 0:0 (kon.) | Podbrezová – Zlaté Moravce 1:1 (kon.) | Ružomberok – Michalovce 4:0 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
1:1 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 27.08.2016, 19:00Niké liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    ŽP Šport Podbrezová

    Hostia budú od začiatku ročníka nadväzujú na úspešnú jarnú časť minulej sezóny, kedy patrili k najlepším tímom v lige a tým si zaistili záchranu a nakoniec aj pekné ôsme miesto.

    Počas leta sa toho v kádri veľa nezmenilo. Prišli len traja hráči, ale za to veľmi kvalitní. Najväčšou posilou je jednoznačne bývalý slovenský reprezentant Michal Breznaník. Už 30-ročný rodák z Revúcej bol súčasťou tímu z Horehronia od roku 2002 do 2006 a potom zamieril do veľkého futbalu. Cez Slovan Bratislava sa vydal na zahraničné angažmány. Nasledovalo pôsobenie v Slovane Liberec, Amkare Perm a Sparte Praha, odkiaľ hosťoval v Liberci i Dukle Praha. V národnom tíme odohral desať stretnutí. Momentálne je ale zranený.

    Druhou posilou je útočník s holandským pasom Endy Opoku Bernadina. Ten v minulej sezóne pôsobil v Dukle Banská Bystrica a u "Železiarov" na na skúške uspel.

    Do tretice tu máme záložníka Kamila Kuzmu, ktorý prišiel z druholigového tímu FC VSS Košice. Jeho príchod bol oficiálne oznámený len deň pred týmto stretnutím.

    Z tímu sa naopak porúčajú piati futbalisti. Ide o Milovana Kapora (ViOn Zlaté Moravce), Nikolu Andriča (Mladosť Podgorica), Romana Sablera (Dunajská Streda, UH) a dvojica Blažej Vaščák s Václavom Ježdíkom si hľadajú kluby.

    Káder na ročník 2016/17:

    Brankári:
    Martin Kuciak, Patrik Lukáč, Branislav Pavol

    Obrancovia: Jaroslav Kostelný, Ján Krivák, Lukáš Migaľa, Matúš Turňa, Lazar Djordjevič, Daniel Magda, Ľuboš Kupčík

    Záložníci: Patrik Vajda, Matej Kochan, Dejan Peševski, Miroslav Viazanko, Pablo Podio, Adam Lipčák, Juraj Pančík, René Duda, Peter Szczepaniak, Michal Breznaník, Kamil Kuzma

    Útočníci: Pavol Šafranko, Andrej Rendla, Endy Opoku Bernadina

    Prípravné zápasy pred začiatkom sezóny 2016/17:

    21.06.2016 vs. MFK Skalica 0:1
    25.06.2016 vs. Honvéd Budapešť 1:1 (Peševski)
    29.06.2016 vs. Slovan Liberec 2:2 (Bernadina, Peševski)
    02.07.2016 vs. Jablonec 0:2
    05.07.2016 vs. Mladá Boleslav 0:2

    Fortuna liga 2016/17

    Podbrezová začala súťažný ročník na domácom trávniku so Spartakom Trnava a po prvom polčase, kedy bola lepším tímom, ešte do vedenia nešla, ale to krátko po zmene strán zariadil Miroslav Viazanko. Už o chvíľu na to však parádnou strelou vyrovnal També a tak sa na Horehroní body delili. Horšou správou ale je, že Andrej Rendla si zranil koleno a večný maród bude musieť opäť pauzovať. Očakáva sa polročná absencia, zlé jazyky dokonca predpovedajú koniec kariéry. To mu dúfajme nehrozí, pretože bývalá veľká nádej slovenského futbalu, ktorej pokazili kariéru zranenia má v našej lige stále čo ponúknuť.

    V druhom kole to bola hra takmer len na jednu bránu, ale diváci v Zelpo Aréne gól nevideli, pretože domácim ho nebolo ani z obrovských šancí streliť súdené. Kamil Kuzma nastreliť jednou hlavičkou obe tyče, Viazanko bol sám pred brankárom Hruškom, no trafil len do neho... Tri body mali ostať doma, takto Myjava získala jeden a ani poriadne nevie, ako k nemu prišla.

    Naposledy na Horehroní padol aj slávny Slovan Bratislava, čo znamenalo vyhodenie trénera Nikodimosa Papavasileioua. Ten doplatil hlavne na slabé výkony a vypadnutie z Európskej ligy. Domácemu trénerovi Marekovi Fabuľovi perfektne vyšli striedania, pretože prvý žolík Pavol Šafranko po akcii Pabla Podia otváral skóre a druhý Michal Breznaník, ktorý zažil veľký návrat, uzatváral na konečných 2:0. Na druhý gól navyše prihral posledný striedajúci Matej Kochan.

    Skvelá séria pokračuje aj naďalej, pretože v Trenčíne tri body vystrelil jediným presným zásahom stretnutia Miroslav Viazanko. Skvelý tímový výkon Podbrezovej na čele s hrdinom Martinom Kuciakom v bráne znamenal tri body a tak sú "Železiari" stále bez prehry.

    V Slovnaft Cupe prišlo víťazstvo 5:0 nad Svidníkom, ktoré gólmi zariadili Kochan (2), Bernadina (2) a Breznaník.

    Piate kolo prinieslo ďalšie víťazstvo. Michalovce boli síce silným protivníkom, ktorý dlho odolával a dokonca aj mohol ísť do vedenia, ale v najväčšej šanci tímu nasmeroval loptu Škutka do brvna. Podbrezová bol lepšia, hlavne v druhom dejstve, no čakala na gól. Ten prišiel až v 77. minúte, z hlavy Jána Kriváka. Druhé miesto po piatom kole tesne za Žilinou je pre stredoslovenský tím perfektné umiestnenie.

    Podbrezová následne vytrela zrak všetkým a dostala sa na čelo tabuľky! Na "dedinu" slušné nie? Výhrou v Senici sa jej to podarilo. Víťazstvo 1:0 zariadil už v druhej minúte Michal Breznaník a to ten istý futbalista i jeho spoluhráči zahodili obrovské množstvo šancí. Potvrdia svoju formu doma proti Zlatým Moravciam.
     
    FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble

    Desiaty celok tabuľky bude cestovať na Horehronie v roli outsidera. Len štyri body zo šiestich stretnutí však stačia na umiestnenie pred poslednou Dunajskou Stredou a predposledným Prešovom. Ten dal iba jeden gól.

    Tím zaznamenal jediné víťazstvo. To prišlo v treťom kole na úkor vtedy sa trápiaceho majstra z Trenčínu pomerom 3:0. K tomu pribudla remíza 0:0 v Michalovciach. Toto boli jediné dva duely, kedy sa do Zlatých Moraviec vozili body.

    Okrem toho prišli prehry proti Slovanu, Myjave, Senici a naposledy nováčikovi z Prešova. Nezabudnúť však nemôžeme víťazstvo v rámci Slovnaft Cupu po penaltách na úkor Čane.

    Zaujímavé je, že strelci tímu si góly rozdelili. Až šiesti dali po jednom. Ani jeden hráč nemá viac.
     
    Aj napriek tomu, že Podbrezová sa dá označiť ako favorit, ešte nad ViOn-om nevyhrala. Z ôsmich stretnutí sa zrodilo päť remíz a trikrát sa tešili hráči Zlatých Moraviec.
     
    Úvodné zostavy:

    ŽP Šport Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný (C), Djordjevič, Krivák – Vajda, Podio – Breznaník, Kochan, Viazanko – Šafranko.
    Náhradníci: Lukáč – Kupčík, Magda, Migaľa, Kuzma, Jur. Pančík, Bernadina.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Obročník, Kapor, Pintér – Ranko – Kostadinov, Bariš, Guilavogui – Boszorád, Rejdovian, Gešnábel.
    Náhradníci: Novota – Konnsimbal, Švec, Karlík, Válovčan, Pastva..
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Po rozohrávke domácich sa zdalo, že prvá akcia bude patriť Podbrezovej, lenže hostia loptu získali a prešli s ňou až k šestnástke protivníka, kde vyslali dve strely, no obe trafili obrancov domácich.
     
    2
    Pablo Podio po jednej ostal otrasený a tak ViOn loptu zakopol za čiaru. Domáci ju športovo vracajú.
     
    3
    Kostlený fauloval vedľa vlastnej šestnástky pri postrannej čiare záložníka Bariša, ale následný center z priameho kopu našiel len Kuciaka. Po prechode dopredu sa k pasu z krídla dostal Djordevič, loptu poslal na vrchnú sieť.
     
    4
    Rejdovian si pomohol v súboji so stopérmi Podbrezovej faulom, takže lopta ostala pre domácich. Tí s ňou dlho nevedeli nič vymyslieť, až následne prišiel pas do krídla.
     
    5
    Breznaník sa snažil centrovať, lenže to sa mu cez Boszoráda nepodarilo. Dlhý aut do pokutového územia, ktorý prišiel následne, hostia odpratali.
     
    6
    Viazanko sa snažil nasadiť okolo protivníka a prejsť za jeho chrbát, čo by znamenalo voľný priestor za defenzívnou líniou, ale to sa mu nepodarilo.
     
    7
    Vajda sa zo stredu poľa chcel rozbehnúť za dlhou loptou, ale kvôli faulu hostí mu to nebolo umožnené.
     
    8
    Michal Breznaník aj do tohto zápasu vstupuje aktívne. Už z kraja úvodu mohol otvoriť skóre krásnou ranou spoza šestnástky mierenej do vinklu, ale trafil bočnú sieť.
     
    10
    Matej Kochan dostal skackavú loptu medzi obrancov a keby sa mu ju podarilo posunúť mierne doľava, Šafranko mohol ísť sám na Kováča. Dobre však zasiahol Obročník a odkopol na roh.
     
    11
    Center z rohu padal do malého vápna, kde číhal Vajda. Ak by sa dostal do zakončenia, bol by to dosť možno gól, ale bol veľmi dobre ubránený.
     
    12
    Kapitán Pintér si so svojimi spoluhráčmi nerozumel. Prihrávku na otvorené ľavé krídlo nedokázal zachytiť ani jeden z dvojice v červenom.
     
    13
    Dlhý nákop Kriváka z vlastnej polovice našiel za chrbtom defenzívy ViOn-u rýchleho Mira Viazanka, ktorý sa už hotoval na nájazd ku Kováčovi. Prerušil ho neskorý ofsajdový verdikt.
     
    14
    Djordevič síce na dvakrát, ale dokázal odcentrovať prudko do šestnástky. Šafranko loptu len tesne minul, tá tak skončila pri Kováčovi.
     
    15
    Pas na krídlo nevyšiel domácim a hosťom zas dopredu na Rejdoviana, nakoľko prudká lopta po dotyku s trávnikom ako keby ešte zrýchlila a skončila u Kuciaka.
     
    16
    Ďalší z Djordevičových centrov tentoraz adresáta nenájde. Dlho letiaca lopta prešla ponad Šafranka ku Kováčovi.
     
    17
    Vajda veľmi pekne vymanévroval z náročnej situácie v strede poľa medzi mnohými hráčmi Zlatých Moraviec a dokonca zachránil loptu, aby prešla z autovú čiaru.
     
    18
    Ďalší zo série rohových kopov nasleduje teraz, na strane Podbrezovej ho už beží zahrať Podio.
     
    19
    Ranko ho síce dostal preč, ale Viazanko loptu zas nacentroval domalého vápna. V súboji Kapra so Šafrankom ide lopta vedľa brány od domáceho útočníka.
     
    20
    Miroslav Viazanko mohol po peknej prihrávke za posledného obrancu utekať sám na Kováča. Zas ho zastavil ofsajd, ktorý bol odmávaný pomerne neskoro.
     
    22
    Domáci získali rohový kop a lopta prešla cez niekoľko tiel na zadnú tyč k voľnému Kostelnému, ktorý však nedokázal z prvej poriadne zakončiť a tak sa lopta dostala do rukavíc Kováča, ktorý zabránil aj pokusu o dorážku.
     
    23
    Center po zemi letel na malé vápno presne medzi dvoch stopérov v Šafrankovi, ale tomu loptu v úplne poslednej chvíli dokázal na roh odkopnúť Kapor.
     
    24
    Vajda si naskočil na prudký center z rohu, ale nedokázal zamieriť presne. V záklone bránu prestrelil.
     
    25
    Viazanko si veľmi pekne spracoval na krídle pas Vajdu zo stredu poľa, ale nedokázal obísť Pintéra, čo bolo zavinené faulom kapitána hostí.
     
    25
    Po následnom centri sa Kostelný cez súpera k hlavičke nedostal a Breznaník pri pokuse udržať loptu zvalcoval Obročníka.
     
    26
    Kochan išiel do súboja s Pintérom sklzom síce dosť nebezpečne, ale súpera na sto percent nezasiahol. Ten sa aj napriek tomu s krikom zvalil na zem. Pískaný je faul domáceho záložníka v strede poľa.
     
    28
    Pekný prechod hostí po krídle sa skončil veľmi zle, aspoň ak to berieme z ich strany, pretože strela Rejdoviana z diaľky veľmi vysoko nad určite nebolo to, čo očakávali.
     
    30
    Obročníkov center sprava je veľmi dlhý na jeho dvoch spoluhráčov v šestnástke a preto Turňa nechá loptu prejsť na aut.
     
    31
    Podiov center takmer zo stredu poľa po faule hostí do šestnástky Zlatých Moraviec vzruch narobil nestihol, pretože pred Vajdom je vo vzduchu víťazom Kováč.
     
    32
    Kochan skvele roztiahol hru na pravé krídlo, odkiaľ poslal Viazanko veľmi dobrý center. Ten síce minul Šafranka, no našiel Breznaníka. Skúsený záložník to však mal na dlhú nohu a presne nezakončil. To sa mu nepodarilo ani pri ďalšom pase zľava, ktorý poslal cez obrancu tesne vedľa.
     
    33
    Djordevič si narazil pri šestnástke, dostal loptu do nej, lenže jeho center bol zrazený a letí na rohový kop.
     
    34
    Po signáli domácich prišla prihrávka po zemi na veľké vápno, odkiaľ sa Podbrezovej taktiež podarilo zakončiť, lenže rana mieri strašne vysoko nad.
     
    35
    Na druhej strane práca aj pre Kuciaka, ale ten s jednoduchým pokusom po zemi do stredu brány nemal absolútne najmenší problém.
     
    36
    Martin Kuciak po tom, ako chytil center, rozohral doľava a Djordevič potiahol loptu veľmi ďaleko na súperovu polovicu, ale prihrávku na Breznaníka poslal do ofsajdu.
     
    37
    Breznaník si zas nabiehal na línií ofsajdu, ale tentoraz to previnenie voči pravidlám po ďalšej z radu dobrých kolmíc nebolo. Dostal sa však do mierneho uhlu a Kapor jeho zakončenie odkopol na roh.
     
    38
    Po rohu na krátko sa lopta narážačkou vrátila rozohrávajúcemu futbalistovi Podbrezovej ale do ofsajdovej pozície.
     
    39
    Domáci zas na krídle získali loptu, Šafranko ju potiahol dopredu a po zemi prihrával smerom do šestnástky na Breznaníka. Pred ním odkopol Pintér na ďalší roh.
     
    40
    Zakončenie hlavou po centri Podia neprišla, navyše sa neujala ani strela Breznaníka z diaľky. Bola totižto zablokovaná.
     
    40
    Michal Breznaník zas zakončoval. Určite najaktívnejší hráč domácich sa po otočke oprel do lopty ľavačkou, ale našiel rukavice Kováča.
     
    41
    Po zaváhaní pri rozohrávke domácich si Rejdovian veľmi dlho hľadal ideálnu pozíciu, nakoniec získal aspoň rohový kop.
     
    42
    Po nezakončenom rohovom kope hostí sa snažil Kuciak dlhým pasom nájsť na krídle Viazanka, avšak toho ubránil jeden z obrancov ViOn-u.
     
    44
    Podbrezová veľmi pekne kombinuje v strede poľa, na jej prihrávky sa dá teraz pozerať dookola, ale veľký problém má, keď chce lopta hocijakým spôsobom dostať do šestnástky. Tam v posledných sekundách skončilo niekoľko akcií.
     
    45
    Djordevič síce poslal dlhý pas na krídlo pre Breznaníka, ale ten loptu stihol a dokonca odcentroval. Hľadal Viazanka, ktorý cez dvoch obrancov naskočil na hlavičku. Bránu tesne minul.
     
    45+0
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Podbrezová je oveľa aktívnejším tímom a je jasné, že myslí na tri body, zatiaľ čo hostia prišli len brániť. Aktívnym je predovšetkým záložník Michal Breznaník. Dočkáme sa gólu v druhom polčase?
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Vajda a Kapor, dvaja bývalí spoluhráči z Podbrezovej i Banskej Bystrice, sa stretli v súboji sklzmi pred šestnástkou hostí. Píska sa faul Kanaďana.
     
    48
    Podio sa postavil k priamemu kopu z veľmi dobrej pozície a loptu nasmeroval k žrdi, kde však Kováč stihol doletieť a dokázal vyraziť do bezpečia.
     
    50
    Guilavogui tvrdo vletel do súboja s Turňom, ktorého zasiahol rukou do hlavy a ešte sa čuduje. Píska sa proti bráne hostí.
     
    52
    Rejdovian našiel oblúčikom v šestnástke Boszoráda, čo mohlo znamenať problémy pre domácich a takmer, že aj znamenalo, pretože aj keď Turňa loptu získal, nastrelil ju do spoluhráča a tá sa odrazila pred malé vápno. Napokon zakončoval Guilavogui, ale nie už z tak výhodnej pozície a mimo.
     
    53
    Po chybnej prihrávke pred šestnástkou súpera sa ešte Viazanko snažil loptu udržať, no použil pri tom sklz, ktorým zasiahol nohy Pintéra.
     
    55
    Šafranko dostal v súboji pri lavičke Podbrezovej poriadny šlapák, ale hlavný arbiter si to ani nevšimol. Hralo sa ďalej, až sa lopta dostala ku Kaprovi a ten športovo zakopol.
     
    57
    Síce bol Kuciak vyššie z brány, ale pokus Gešnábela bol aj tak veľmi naivný, pretože to vysúšal spoza šestnástky a minul o mnoho čísel.
     
    58
    Pintér sa až príliš jednoducho dostal cez ľavú stranu až za Turňu a aj k centru. Ten našťastie pre domácich zrazil na roh Kochan.
     
    59
    Hostia centrovaný pas zakončiť nedokázali a to aj napriek tomu, že Pintér sa snažil až tak, že mu odpadla kapitánska páska.
     
    59
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Pavol Šafranko, prichádza Endy Opoku Bernadina.
     
    61
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Pepe Guilavogui, prichádza Jesus Konnsimbal.
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Róbert Gešnábel, prichádza Martin Válovčan.
     
    62
    Pintér sa krásnou kľučkou na mieste dostal cez dvoch obrancov súpera vedľa šestnástky Podbrezovej a navyše si vypýtal faul. Viazanko ho jemne chytil za dres, kapitán hostí išiel k zemi.
     
    63
    Dnešné stretnutie sleduje 1654 divákov.
     
    65
    Prechod Moraviec dopredu bol pomerne rýchly, ale nedotiahnutý, pretože Boszorád mal dosť miestu aj času na kvalitný center, lenže trafil iba Djordeviča.
     
    67
    Viazanko dostal loptu do šestnástky súpera na Bernadinu, ktorého center dostali hostia preč, ale len k Turňovi. Pravý bek Podbrezovej vrátil loptu do ohňa, kde sa jej ujal Kováč.
     
    68
    Obrovská možnosť Zlatých Moraviec sa nedostala do svojho záberu, keďže prihrávku na úplne voľného Rejdoviana na hranici päťky odkopol v poslednej chvíli Vajda.
     
    69
    Zrazená strela Gešnábela z otočky síce padala smerom do brány, ale len do miest, kde bol Kuciak a nemal najmenší problém.
     
    70
    Ďalšia veľká možnosť domácich, ale ani z tohto nie je gól! Turňa získal loptu pred šestnástkou, poslal ju do nej Bernadinovi a jeho prihrávku do päťky mala nájsť zakončujúceho Breznaníka. Na roh však odkopol Ranko v páde.
     
    71
    Kuciak si musel dať veľký pozor na strelu Gešnábela spoza šestnástky, ktorá pred brankárom nepríjemne skočila. Opora domácich ale všetko zvládla.
     
    72
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Michal Breznaník, prichádza Juraj Pančík.
     
    72
    Center do šestnástky Zlatých Moraviec síce smeroval na Pančíka, ale ten v súboji s dvomi obrancami vo vzduchu nemal šancu. Pintér však možno nastrelil Kaprovu ruku, penalta sa nepíska.
     
    74
    Po centri do šestnástky Podbrezovej v nej lopta veľmi nepríjemne skákala a takmer z toho bola veľká šanca hostí, stačil by jemný odraz inam, ako sa stalo. Kochan nakoniec odkopol do bezpečia.
     
    76
    Pančík sa síce rozbehol po krídle, ale loptu si odkopol a tak mu ju zobral Pintér. Hostia prešli dopredu, avšak vyťažili len center, ktorý domáci hráči dostali preč.
     
    77
    Válovčan mal až príliš veľa priestoru aby vystrelil spoza šestnástky technickú strelu mieriacu okolo niekoľkých hráčov. Nakoniec minul aj bránu.
     
    78
    Viazanko sa z krídla dostal do šestnástky, zamotal Obročníka, ale ďalšieho obrancu Ranka už prekonať centrom nedokázal. Navyše, domáci hráč fauloval.
     
    79
    Boszorád sa síce dostal na krídle cez Podia, ale Kostelný mu nedovolil absolútne nič a jeho center zrazil.
     
    81
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Boszorád, prichádza Karol Karlík.
     
    82
    Viazanko síce nedostal loptu do behu, ako si predstavoval, ale následne si zasekol protihráča a z nejakých 20-25 metrov napálil za Kováčom brvno!
     
    83
    Podbrezová následne získala rohový kop, ale center Podia bol dlhý. Djordevič ho zo zadnej tyči už pred bránu nevrátil.
     
    85
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Matej Kochan, prichádza Kamil Kuzma.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Patrik Vajda (ŽP Šport Podbrezová).
     
    87
    Zlaté Moravce dali gól!


    Šok v Podbrezovej, prvý tím tabuľky je blízko prvej prehre v tomto ročníku. Po veľkej chybe v zadných radoch sa presadil striedajúci JESUS KONNSIMBAL.
     
    89
    Miroslav Viazanko vybojoval pokutový kop, pretože jeho kľučky na malom priestore nedokázala obrovská presila súperov zastaviť. Teda dokázala, ale len za cenu faulu.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Martin Válovčan (FC ViOn Zlaté Moravce).
    Žltú kartu dostáva Milovan Kapor (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    90
    Podbrezová dala gól!


    PABLO PODIO si zobral exekúciu pokutového kopu na seba a dokázal vyrovnať strelou do opačnej strany, ako spadol Kováč.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90+1
    Veľa emócií sledujeme v závere duelu. Teraz k im po súboji Podia pomohla aj lavička Zlatých Moraviec. Hlavný arbiter však všetko dokázal upokojiť.
     
    90+3
    Hráme zväčša v strede poľa, nakoľko oba tímy kopia chyby a nepresnosti. Teraz ale Kostelný fauloval pred vlastnou šestnástkou a bude z toho priamy kop.
     
    90+4
    Strela z neho však ide nad bránu Kuciaka, body sa delia.
     
    90+4
    Koniec zápasu. (20:50:25)

    Matej Kubove

    Branky: 90. Podio (pen.) – 87. Konnsimbal

    Karty:   85. Vajda (POD), 90+3. Kostelný (POD) – 89. Válovčan (ZMO), 89. Kapor (ZMO)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný (C), Krivák, Djordjevič – Vajda, Podio – Breznaník (72. Jur. Pančík), Kochan (85. Kuzma), Viazanko – Šafranko (59. Bernadina).
    Náhradníci: Lukáč – Kupčík, Magda, Migaľa, Kuzma, Jur. Pančík, Bernadina.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Obročník, Kapor, Ranko, Pintér (C) – Bariš – Boszorád (81. Karlík), Kostadinov, Guilavogui (61. Konnsimbal), Gešnábel (61. Válovčan) – Rejdovian.
    Náhradníci: Novota – Konnsimbal, Švec, Karlík, Válovčan, Pastva, Paixao da Silva.

    Rozhodčí: Pavlík – Ferenc, Hrmo – Ziemba

    Diváci: 1654
    ocianews.com