CSKA Moskva – K. Vary 7:1 (kon.) | Riga – Třinec 4:5 (kon.) | Blues – Vítkovice 1:6 (kon.)
Jaroslavl – Sparta 4:5 (kon.) | Riga – K. Vary 5:2 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:2 (kon.)
Třinec – Blues 3:7 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:7 (0:1, 2:4, 1:2)
Espoo Blues
Sobota 27.08.2016, 17:45 • MINI WERK ARENA, Třinec • President Cup • O umístění
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek definitivně všechno. Děkuji za vaši pozornost při hokejovém maratonu z Třince a zítra se znovu těším, na počtenou!

    Ve WERK ARENĚ se nyní dohrává ruské semifinále mezi Jaroslavlí a CSKA Moskva, které rozhodne o složení finále a zápasu o bronzové medaile. (20:10:21)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    NEDĚLNÍ PROGRAM V MINI WERK ARENĚ

    9:00, o 5. a 6. místo:
    Dinamo Riga – Espoo Blues

    12:00, o 7. a 8. místo:
    HC Oceláři Třinec – HC Energie Karlovy Vary
     
    Dnešní program v MINI WERK ARENĚ je u konce a Třinec podlehl Espoo 3:7. Už před třetí třetinou prohrával o tři góly, ale v poslední periodě kvůli velké nedisciplinovanosti ještě dvakrát inkasoval. Po úniku Walleniuse se prosadil střelou do odkryté klece Forslund a sedmý gól za záda Švančary vstřelil nejlepší hráč utkání Savenkov. V závěru, který byl mimořádně prošpikován tresty na obou stranách, se podařilo snížit Tobiáši Brancovi.
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Dilan Savenkov (BLU, 1+1)
    David Homola (TRI, 0+1)
     
    Konec zápasu.
     
    59:01
    V poslední minutě přichází ještě dvouminutový trest za sekání pro Šimona Miklera (TRI). Utkání se dohrává ve čtyřech na obou stranách.
     
    58:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá přesilovku a přeci jen ještě snižuje! Stacha nabil na modré čáře Homolovi, jehož ránu vyrazil Stenroos před sebe a po dorážce TOBIÁŠE BRANCE už se natahoval marně – 3:7! Asistence: David Homola, Marko Stacha.
     
    57:43
    Oceláři rozehráli nepřesně, a je z toho zakázané uvolnění. Trenér Raszka před chvilkou odvolal Švančaru a Třinec zkoušel hrát v šesti, teď ale k tomuto tahu sáhnout nemůže.
     
    57:07
    Aleksi Poikselkä (BLU) doplňuje své dva spoluhráče na trestné lavici, aby jim náhodou nebylo smutno. Dvě minuty za sekání.
     
    56:49
    Oceláři hrají ve dvojnásobné početní výhodě a snaží se alespoň kosmeticky upravit výsledek. Peterek pronikl před branku, ale k zakončení se nakonec nedostal.
     
    56:25
    Hra je teď kvůli nedovoleným zákrokům na obou stranách značně rozkouskovaná. Robin Holmberg (BLU) bude pykat po dobu dvou minut za podražení.
     
    55:49
    Daniel Tulensalo (BLU) je vyloučen na dvě minuty za podražení a přesilovku si zahrají domácí. Ačkoliv Tulensalo protestuje a ukazuje rozhodčímu, že třinecký soupeř pád výrazně přihrál.
     
    55:20
    Tečovaná střela, kterou vyslal od modré čáry Poikselkä, nadělala Švančarovi starosti. Betonem však dokázal puk vyrazit a pak mu už mu pomohli obránci.
     
    54:37
    Střela Hirvonena z pravého křídla trefila obětavého obránce Homolu, který se dostal i k odraženému puku a vystřelil jej z obranné třetiny.
     
    53:57
    Králík se vrátil zpět na led, ale na trestné lavici ho okamžitě střídá Filip Cienciala (TRI). Ten odsedí dvě minuty za zdržování hry – vystřelení puku mimo hrací plochu.
     
    53:19
    Timmerbacka měl velké štěstí, že udržel modrou čáru a následně nepustil Peterka do samostatného úniku. Kotouč se totiž z jejich souboje odrazil do boxu časoměřičů.
     
    52:55
    Švančara drží ve skrumáži kotouč pod lapačkou a obránci Třince odstrkávají z brankoviště Iso-Kuorttiho. Vhazování před bránou Ocelářů.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 22. Tobiáš Marguš (Raška), 23. Srníček (Rybnikár), 59. Branc (Homola, Stacha) – 8. Iso-Kuortti (Savenkov, Niemi), 33. Poikselkä (Puolakka), 36. Wallenius, 38. Forslund (Isiguzo, Wallenius), 40. Rissanen (Puolakka), 49. Forslund (Wallenius, Rikkilä), 50. Savenkov


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Klimek) – Homola, Srníček, Cienciala, Wantulok, Mituchovič, Stacha, Konderla, Bulava – Tobiáš Marguš (C), Čmiel, Rybnikár, Szmek, Mikler, Wardas, Jurzyca, Stročka, Branc, Macháček, Matěj, Králík, Raška. Trenér: Jiří Raszka.
    Espoo Blues: Stenroos (Riihimäki) – Holmberg, Jungarå, Mäkinen (C), Poikselkä, Rikkilä, Savenkov, Timmerbacka, Tulensalo – Forsell, Forslund, Hirvonen, Isiguzo, Iso-Kuortti, Kutvonen, Maarni, Niemi, Puolakka, Rissanen, Sjölund, Wallenius. Trenér: Toni Mäkiaho.

    Rozhodčí: René Libiger – Daniel Majetný, Daniel Mareček

    Diváci: 75
    thejrc.org