Olomouc – Trenčín 5:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Slavia – Sparta 2:3 (1:3 po s.n.)
Mladá Boleslav – Plzeň 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Havířov – Zlín 1:2 (kon.)
Žďár n/S – Kolín 2:1 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 4:5 (3:4 po s.n.) | Tábor – Motor ČB 0:6 (kon.)
Vsetín – Přerov 3:5 (kon.) | Děčín – Bílina 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 6:2 (kon.)
Technika Brno – SHK Hodonín 3:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 10:0 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 5:2 (kon.)
Šumperk – Opava 0:0 (zruš.) | K. Vary – Chomutov 6:2 (kon.) | Poruba 2011 – Vítkovice 3:9 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:9 (1:3, 1:5, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 30.08.2016, 18:15 • RT TORAX ARENA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:49
    Poruba právě vstřelila branku!
    Smrčka drze napadal hráče s pukem až jej donutil zajet do vlastní třetiny. Puk se dostal na hůl MARTINU PIECHOVI a ten na druhý pokus překonal klečícího Dolejše.
     
    45:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    nepřehledná situace v brankovišti, povyjetý Čech a za ním nepohlídal Rudl dorážejícího STANISLAVA BALANA, který jen doklepl klouzající puk za brankovou čáru. Asistence: Němec.
     
    39:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Odpověď na snižující branku přišla okamžitě po středovém buly. ROMAN SZTURC se v předbrankovém prostoru prostě nemílí. Asistence: Olesz.
     
    38:45
    Poruba právě vstřelila branku!
    I Porubě se podařilo využít přesilovku. JAN HUDEČEK si nahodil s Kafkou a Adamíkem a poslal kotouč z levé strany kolem tyče za Dolejše. Asistence: Adamík a Kafka.
     
    34:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Souboj v levém rohu vyhráli vítkovičtí hráči a Vojtěch Tomi si zajel s pukem za Čechovu bránu, kde vystihl pohyb gólmana a nahrál před brankovištěm stojícímu STANISLAVU BALANOVI, který jen nastavil kotouči hůl a nasměroval jej pod horní tyč. Asistence: Tomi.
     
    27:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To s přehledem postižený hráč proměňuje kličkou do forhendu. Čech nechal odkrytou svou pravou stranu brány, kde se ROMAN SZTURC nemohl netrefit.
     
    26:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vyhrané vhazování po pravici porubského brankáře byl zrodem k další brance. Střela PETRA KOLOUCHA doputovala Čechovi na betony, ale byla tak prudká, že kotouč propadl až do brány. Asistence: Kovář.
     
    22:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Porubská obrana si asi vzala volno. Svého gólmana nechali napospas střelbě a dorážejícím hráčům. Na projektil PETRA KOLOUCHA v ležícím poloze Jakub Čech prostě nedosáhl. Asistence: Kucsera a Vandas.
     
    19:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nakonec se přeci jen podařilo hostům přesilovku využít. Autorem branky je MICHAL VANDAS. Asistence: Kolouch.
     
    13:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Odstřelování porubské branky se neminulo účinkem. Čech nedosáhl na pohotovou střelu LUKÁŠE KOVÁŘE a puk tak zaplul kolem druhé tyče do brankové sítě. Asistence: Roman a Květoň.
     
    11:56
    Poruba právě vstřelila branku!
    Aleš Kilnar nahrál mezi obránce Vítkovic DOMINIKU KAFKOVI, který si objel i vyjetého Bartošáka a zakončil do prázdné brány. Asistence: Kilnar.
     
    02:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jakub Čech neudržel střelu a puk se mu svezl přes betony za brankovou čáru. Autorem branky je DANIEL KUROVSKÝ. Asistence: Balan.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 12. Kafka (Kilnar), 39. Hudeček (Adamík, Kafka), 48. Piecha – 3. Kurovský (Balan), 14. Kovář (Roman, Květoň), 20. Vandas (Kolouch), 23. Kolouch (Kucsera, Vandas), 27. Kolouch (Kovář), 28. Szturc (TS), 35. Balan (Tomi), 40. Szturc (Olesz), 46. Balan (Němec)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Čech (Pútec) – Bail, Rudl, Slavík, Puškár, Flašar, Adamík, Tichý, Baca – Kilnar, Ballner, Vaněk, Sedlář, Gelnar, Jáchym, Piecha, Seidler, Hudeček, Kafka, Zachar, Tomčák, Smrčka
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Krenželok, Urbanec, Baranka, Puzič, Svoboda, Klok, Kovář, Sedlák – Němec, Olesz, Zdráhal, Balan, Szturc, Roman, Kucsera, Květoň, Vandas, Kolouch, Illeš, Tomi, Kurovský

    Rozhodčí: Mrkva – Vengřín R., Vengřín M.
    thejrc.org