Třinec – Zlín 5:3 (kon.) | Chomutov – Litvínov 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Füchse 5:2 (kon.)
Vsetín – Havířov 2:5 (kon.) | Poruba 2011 – Bytom 4:2 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 1:2 (0:2 po s.n.)
Kolín – Havlíčkův Brod 4:4 (kon.) | Jihlava – Třebíč 3:2 (po pr.) | Mor. Budějovice – SHK Hodonín 5:3 (kon.)
Prostějov – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Šumperk – Technika Brno 3:4 (kon.) | Nový Jičín – Osvětim 3:4 (0:1 po s.n.)
Děčín – Klášterec nO 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 4:1 (kon.) | Trenčín – Zvolen 6:4 (kon.)
konec
HC Děčín
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Čtvrtek 01.09.2016, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je dobojováno. Medvědi vítězí a oplácí tak Klášterci první vzájemné měření sil. To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:15:11)
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Nevylučuje se. Ještě se bude vhazovat před Michajlovem, ale zápas je už opravdu u konce.
     
    59:48
    Aleš Macháček tvrdě atakoval a poslal k zemi Michajlova a Kopta mu naznačil, že takhle ne. Díky tomu se strhla menší potyčka.
     
    59:15
    Klášterečtí ještě operovali před domácí brankou, ale Michajlova svými střelami neohrozili. Na druhé straně pak pálil zblízka Volráb, ale ani on puk mezi tři tyče neposlal.
     
    58:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže Medvědi našli na inkasovanou branku velmi rychlou odpověď. Michal Oliverius vybídl ke střele svou přihrávkou ONDŘEJE KOPTU, jenž ho vyslyšel a svou druhou trefou v utkání dává Děčínu znovu zpět tříbrankový náskok. Asistence: Michal Oliverius.
     
    58:22
    Hosté jsou už také kompletní.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:03
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Po tom, co opustil trestnou lavici Kment, ještě využili pobytu v útočném pásmu hosté, kteří zásluhou přesné trefy LUKÁŠE HRDLIČKY snižují na rozdíl dvou branek. Asistence: Michal Žižka, Jan Páleník.
     
    57:02
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    56:22
    Síly na ledě se srovnají. Charousek dostává dvě minuty za napadení.
     
    55:58
    Z pravé strany vyslal na Michajlova tvrdý projektil Lukáš Hrdlička, ale Michajlov vytasil efektní semafor a znovu podržel svůj tým.
     
    55:41
    Medvědi se opět osvobozují a nyní mohou vystřídat svou unavenou čtveřici.
     
    55:10
    Po vhazování v pásmu Děčína se k puku dostal Jan Molnár, jenž ho okamžitě vyhazuje do bezpečí až před brankáře Danylce. Hosté tak budou muset založit svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    55:02
    Jan Kment dostává dvě minuty za podražení a nabízí hostům přesilovou hru.
     
    54:32
    A znovu roztočili Medvědi kolotoč v předbrankovém prostoru Klášterce. Po prudké střele Daniela Volrába zaduněly betony Danylce.
     
    54:02
    Tomáš Faigl pálil z pravého kruhu na Danylce, ale kotouč skončil jen těsně vedle jeho branky. Další velká šance Medvědů nekončí gólem.
     
    53:25
    Puk po střele hostujícího Macháčka skončil těsně před brankovou čárou, kde ho nemohl vidět Michajlov. Ale Martin Zdvořáček mu pomohl a dokázal poslat kotouč do bezpečí.
     
    52:07
    Radek Fojt se snažil nadvakrát dopíchnout puk mezi betony Danylce, ale nakonec se mu to nepodařilo. Další šance domácích na zvýšení stavu skóre.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Faigl (Oliverius, Kopta), 27. Chovanec (Oliverius, Faigl), 36. Kopta (Faigl, Oliverius), 42. Zdvořáček (Faigl, Oliverius), 59. Kopta (Oliverius) – 23. Müller, 58. Hrdlička (Žižka, Páleník)


    HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Molnár, Vaněk, Procházka T., Zdvořáček, Procházka J., Hucek, Michajličenko, Vegner – Chovanec, Volráb, Sýkora – Faigl, Oliverius, Kopta – Fojt, Kment, Patzelt
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Tichý (od 32. Danylec) – Žižka, Páleník, Zicho, Sklenička, Gröger, Pokorný – Toušek, Charousek, Šmejc – Hrdlička, Vrtek, Mála – Macháček, Müller, Bečka – Choc
    bahis siteleri