Mladá Boleslav – Liberec 5:1 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Litvínov
4:3 (3:0, 0:2, 0:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 01.09.2016, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí si v prodloužení vystřelili bonusový bod v přesilové hře! Březák nahrál na pravou stranu Janu Dufkovi, jež dokázal propálit svou ranou Kuchaře, jež měl v brance zakrytý výhled. Asistence: Jakub Březák.
     
    60:49
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Vodička – 2 min., podražení).
     
    60:26
    Pěkná střela France hostujícího gólmana hodně zaskočila! Kuchař ale naposlední chvilku dokázal puk betonem vytěsnit.
     
    57:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak a máme tu přeci jen vyrovnácí gól! Zmatků v litvínovské hře využili hostující hráči, když se puku ujal karlovarský kapitán Jiří Janata a napodruhé dotlačil puk za ležícího Šimona Havlíka v brance. Asistence: Ondřej Pajk.
     
    54:59
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Procházka – 2 min., podražení).
     
    51:19
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Horák – 2 min., podražení).
     
    45:55
    Domácí si zahrají delší přesilovou hru. Na 2+2 minuty je vyloučen karlovarský Procházka
     
    43:29
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Hauzr – 2 min., faul kolenem).
     
    38:08
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Myšák – 2 min., podražení).
     
    37:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak a máme tu zápletku! Hosté využívají signalizované výhody a snižují už jen na rozdíl branky! Domácí obrana zazmatkovala a před brankou se ocitl Čejka, který si počkal až si před brankou udělá místo Filip Hauzr, jež si Havlíka položil a poté zasunul kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Filip Čejka.
     
    34:39
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Čejka – 2 min., sekání).
     
    27:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté přece jen využívají přesilovou hru! Dlouho se bojovalo o puk v rohu za litvínovskou brankou, kotouč vybojovali hosté a z toho také vytěžili. Davídek vystřelil a jeho střelu srazil do brány Lukáš Procházka, který zkazil domácímu gólmanovi možnost o nulu v zápase. Karlovarští tak snižují na rozdíl dvou branek. Asistence: Milan Davídek, Jiří Janata.
     
    25:51
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Vébr – 2 min.).
     
    15:14
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Bárdoš – 2 min., podražení).
     
    15:05
    Ou, ou. Tak to je velká škoda! Jan Bárdoš dostal krásnou přihrávku přímo před branku, ale trestuhodně nedokázal trefit hostující klec'
     
    11:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další pohledná akce domácích hráčů, kteří se ujímají již tříbrankového vedení. Jan Bardoš po pravém křídle zavezl puk do rohu, odkud mazácky našel na modré čáře volného litvínovského kapitána Jakuba Březáka, který zvedl hlavu, vyjel si na levou stranu a jako správný kanonýr propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně Ondřeje Kuchaře v brance. Asistence: Jan Bárdoš.
     
    07:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak takhle přesilová hra se karlovarským opravdu hrubě nedaří! Hostující tým dostává druhý gól v krátkém sledu za sebou! Tento gól si za rámeček hostující gólman ale nedá. Snažil se puk vyrazit před sebe, jenže si nepohlídal osamoceného Jana Bárdoše, jenž už měl lehkou práci a s doklepnutím puku za Kuchařova záda neměl žádný problém. Bez asistence.
     
    06:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je rána pro hostující, kteří dostávají gól ve své vlastní přesilové hře. Chemici se prezentovali rychlým brejkem, na jehož konci stál bezchybný Josef Jícha, který našel skulinku v brance. Bez asistence.
     
    06:28
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Dufek – 2 min.).
     
    04:22
    Po chybě Kučery na vlastní modré se na litvínovského gólmana hnali hned dva Varští, Kurfürst dostal hezkou přihrávku přímo před Havlíka, jneže na litvínovského gólmana si nepřišel, jelikož ten vytáhl vynikající zákrok a podržel svůj tým!
    Marken.cz

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 7. Jícha, 8. Bárdoš, 12. Březák (Bárdoš), 62. Dufek (Březák) – 28. Procházka (Davídek, Janata), 38. Hauzr (Čejka), 58. Janata (Pajk)


    HC Litvínov: Havlík Š. (Sklíba) – Urbánek, Franc, Havlík D., Březák (C), Myšák, Macháč – Kučera, Schmidmayer, Drašar, Bečvář, Vébr, Bárdoš, Fencl, Pecka, Chmelař, Horák, Jícha, Dufek
    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař (Špírek) – Beer, Pajk, Pátek, Brabec, Vápeník, Vodička – Kurfürst, Horký, Nguyen, Čejka, Kovář, Davídek, Šála, Hauzr, Hendrych, Janata (C), Procházka, Tamáš

    Rozhodčí: Sýkora, Svoboda – Pešek, Goltsch
    ocianews.com