Plzeň – Nitra 2:4 (kon.) | Zürich – Rauma 2:0 (kon.) | Bern – Košice 3:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:4 (2:0, 0:3, 0:1)
HK Nitra
Sobota 03.09.2016, 17:00 • Home Monitoring Aréna • Hokejová Liga mistrů • Skupina J
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 PAUKOVČEK - 2:4
     
    59:11
    Nitra právě vstřelila branku!
    Machovský opustil svou klec a hosté se záhy trefují do prázdné branky. Přes celé kluziště se prosazuje LUKÁŠ PAUKOVČEK a o výsledku je rozhodnuto. Je to gól v oslabení. Asistence: Radoslav Macík.
    34:11 LALIBERTÉ - 2:3
     
    34:11
    Nitra právě vstřelila branku!
    Máme to velký obrat slovenského týmu. Kadlec u pravé tyče vůbec neuhlídal DAVIDA LALIBERTÉHO, ten obdržel nezištnou přihrávku zpoza branky a se štěstím o tyčku podruhé překonává Machovského, celkově je to třetí gól Nitry. Asistence: Judd Blackwater a Marek Slovák.
    25:28 ŠTEFANKA - 2:2
     
    25:28
    Nitra právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno, hostující celek využil nedůslednosti domácího celku, předvedl totiž ukázkový brejk a situaci dva na jednoho. Macík našel přesným pasem JURAJE ŠTEFANKU, ten ranou z první dostal touš pod břevno, černá guma se ještě odrazila od Machovského masky. Asistence: Radoslav Macík.
    23:57 LALIBERTÉ - 2:1
     
    23:57
    Nitra právě vstřelila branku!
    A je tu první využitá přesilovka Nitry, máme sníženo. DAVID LALIBERTÉ si rychle najel do útočného pásma, na vrcholu kruhu napřáhl a jeho bomba propadla Matěji Machovskému mezi rukou a betonem za brankovou čáru. Assistence: Judd Blackwater a Jameson Milam.
    08:14 KUBALÍK - 2:0
     
    08:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovka byla využita již po 34 sekundách. Plzeňský hokejista s dresem Top scorer DOMINIK KUBALÍK byl úplně osamocený na pravém kruhu, přišla k němu naprosto neomylná přihrávka a západočeský kanonýr ji dokázal zužitkovat. Ranou z první nedal Valentovi sebemenší šanci. Asistence: Miroslav Indrák a David Stach.
    04:17 KRATĚNA - 1:0
     
    04:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to tady, první gól Plzně na domácím ledě v Lize mistrů! V Nitře se prosadil pouze ONDŘEJ KRATĚNA, dnes se jako první trefuje znovu kapitán Škody. Svoboda přihrál napříč pásma na Kadlece, ten vyšperkoval celou akci pasem na Kratěnu, jenž pouze nastavil hůl a mohl se začít radovat! Asistence: Petr Kadlec a Tomáš Svoboda.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 5. Kratěna (Kadlec, Svoboda), 9. Kubalík (Indrák, Stach) – 24. Laliberté (Blackwater, Milam), 26. Štefanka (Macík), 35. Laliberté (Blackwater, Slovák), 60. Paukovček (Macík)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Čerešňák, Pulpán "A", Kadlec "A", Sklenička, Kubka, Moravčík – Kubalík, Kracík, Indrák – Kratěna "C", Stach, Svoboda – Johnson, Lev, Yellow Horn – Schleiss, Koreis, Suchý.
    Trenér: Michal Straka.

    HK Nitra: Valent (Foltán) – Ordzovenský, Milam, Mezei "C", Rais, Versteeg, König – Blackwater, Slovák "A", Laliberté – Kutálek, Krištof, Ručkay – Štefanka "A", Paukovček, Macík – Bajtek, Bene, Chalupa – Pupák, Piačka. Trenér: Andrej Kmeč.

    Rozhodčí: Bauer (GER), Pešina – Brejcha, Suchánek (všichni CZE)

    Diváci: 4 058
    thejrc.org