Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Čerepovec – Kazaň 2:3 (po pr.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Ak Bars Kazaň
Sobota 03.09.2016, 16:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (18:42:18)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Kovář (CER) 61 minut, 25 zákroků, 3 góly

    Jiří Sekáč (KZN) – 0+2, 2 střely, čas na ledě 19:16
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 28 – 28
    Zásahy brankářů: 25 – 26
    Vyloučení: 3 – 4
    Bodyčeky: 11 – 4
    Vyhrané buly: 33 – 43
    Využití: 1 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    Je dobojováno. Hosté si nakonec připisují bonusový bod navíc, domácí se musí spokojit s jedním bodem. Viděli jsme vyrovnaný hokej, který ale příliš krásy nepobral.
     
    Konec zápasu.
    60:45 Vladimir TKAČJOV - 2:3
     
    60:45
    Kazaň vstřelila branku!
    VLADIMIR TKAČJOV nařízené trestné střílení proměňuje, když našel skulinku mezi betony Jakuba Kováře, kam také poslal kotouč. Je rozhodnuto. O dva body navíc si tak připíše jeho tým. Bez asistence.
     
    60:45
    Vladimir Tkačjov ujel sám na Jakuba Kováře, svou akci do zdárného konce nedotáhl, nemohl. Byl totiž ve vyložené šanci faulován a sudí neváhají nařídit trestné střílení!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je to tak. Základní hrací doba vítěze neurčila, na řadu tak za malou chvíli přijde pětiminutové prodloužení ve čtyřech hráčích na obou stranách. Pokud se nerozhodne ani v tomto čase, uvidíme dovednostní soutěže čili samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:55
    Hra je nyní na obou stranách opatrná, nikdo nechce udělat chybu, která by ho stála zbytečně inkasovaný gól. Zápas tak spěje zřejmě do prodloužení.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:55 Pavel ČERNOV - 2:2
     
    57:55
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Nyní se to už ale domácím povedlo a srovnávají stav utkání na 2:2. Kagarlickij pálil z levého kruhu na domácí branku, kde ještě jeho střelu tečoval PAVEL ČERNOV. Znovu se tedy začíná od začátku. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
     
    57:14
    Domácím hokejistům se zatím nedaří průchod do středního pásma a hosté toho využívají k vyhození puku do bezpečí. Zatím je z jejich pohledu oslabení dobré.
     
    55:58
    Sidorov je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění a přichází tak šance pro domácí vyrovnat v přesilové hře.
     
    55:11
    Garipov včas sklepl betony a neinkasoval po tom, co se u něho nadvakrát snažil doklepnout kotouč za jeho záda Jurij Trubačjov. Hostující brankář ale včas zasáhl a drží těsný náskok Kazaně.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Skorochodov (Magogin, Sitnikov), 58. P. Černov (Kagarlickij) – 23. Svitov (Tokranov, Sekáč), 47. Sidorov (Žukov, Sekáč), 61. Tkačjov (TS)


    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Masuhr, Wilson, D. Ježov, Šefer (C), Jevsejenkov, Kudako, Chochlov, Sizov – P. Černov, Mons, Kagarlickij – Truňov, Vovčenko, Trubačjov – Magogin, Sitnikov, Skorochodov – Monachov, Karlin, Kazakovcev.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (S. Galimov) – Pajgin, Ohtamaa, S. Zacharčuk, Tokranov, Abrosimov, D. Musin, Sidorov – Lukojanov, Obuchov, Tkačjov – Sekáč, Žukov, Azevedo – Varnakov, An. Popov, Glinkin – M. Lazarev, Svitov (C), Golubev – Archipov.

    Rozhodčí: Kuljov, Buturlin – Kuchava, Sivov

    Diváci: 2513
    bahis siteleri