Vsetín – Kometa Brno 2:11 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 1:6 (kon.) | Jihlava – Vítkovice 5:2 (kon.)
Třinec – Zlín 2:3 (1:2 po s.n.) | Kladno – Slavia 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 2:3 (1:2 po s.n.)
Liberec – Mountfield HK 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – Chomutov 3:4 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 2:3 (kon.)
Havířov – Olomouc 3:1 (kon.) | Kolín – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Letňany – K. Vary 0:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (1:1, 0:1, 4:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 03.09.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava díky povedené třetí třetině, kterou vyhrála 4:0, poráží Vítkovice celkovým poměrem 5:2 a z úvodních dvou utkání bere pět bodů, se s Vámi loučí a hezkou sobotu přeje Tomáš Lysý. (14:30:57)
     
    Třetí třetina se Jihlavě nadmíru povedla. Po vyrovnání Dominika Adama byla sice Dukla pod tlakem a Vítkovičtí měli tři velké šance. Ovšem trenér domácích Štěpán Moravec si vzal oddechový čas, což pomohlo. Utkání se srovnalo, v 54. minutě vrátil Dukle vedení kapitán Slavomír Kadleček, za třiatřicet vteřin zvýšil jihlavský náskok Dominik Adam a stejný hráč trefou do prázdné klece zkompletoval hattrick, čímž pojistil Jihlavě výhru 5:2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    24,4 vteřin před koncem dává Dukla gól do prázdné branky, navíc v oslabení. Kapitán Kadleček vybojoval na obranné modré puk pro DOMINIKA ADAMA, který ze středního pásma trefuje prázdnou klec a dává tak svůj hattrickdnešního utkání, čímž pečetí úspěšný vstup Jihlavy do sezony. Asistence: Slavomír Kadleček.
     
    59:19
    Hosté kombinují v útočném pásmu, leč je to kombinace značně křečovitá.
     
    58:44
    23 vteřin uplynulo. Kaláb a Gřesík stačili ve středním pásmu zpacifikovat Adama a poté ohrozit Šťastného, který má puk bezpečně ve výstroji.
     
    58:21
    Během oddechového času je Lukáš Jindra vyloučen za sekání. Branka hostí zůstává po oddechovém času prázdná. Vítkovice to zkusí při hře šest na čtyři.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    58:21
    Hra je v obranném pásmu Dukly přerušena, jelikož je pískán faul. Vítkovice si hned berou oddechový čas.
     
    58:11
    Vítkovičtí rozjíždějí útočnou akci a Mrázek jede pryč ze své branky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:54
    Hladoník z levé strany dával touš na dva spoluhráče, kteří číhali před brankou, ale jeden z domácích beků jej stačil srazit mimo.
     
    56:58
    Hodně nečekaně se před brankou Mrázka zjevil Kadleček, který si nyní zblízka na gólmana hostí nepřišel.
     
    56:36
    Zakázané uvolnění Dukly.
     
    56:19
    Urban zkusil vypálit na branku Šťastného střelu lehce schovanou za hráče. Úmysl to byl dobrý a domácí gólman jej přečetl, když poslal vyrážečkou touš do ochranné sítě.
     
    56:05
    Zakázané uvolnění Vítkovic.
     
    55:42
    Gřesík nahodil kotouč na branku, byl to tedy pořádný padáček, který před Šťastným ještě skočil, ale tyhle situace domácí brankář zvládá v pohodě, což dokázal i nyní, protože věděl, kam dát beton.
     
    55:05
    Ač se Baláž prodral do útočného pásma a to až mezi kruhy, svojí akci nezakončil povedenou střelou. Rychle k němu totiž přistoupili dva hráči Dukly.
     
    54:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    No tak tohle je pro Vítkovice sprcha více než studená. DOMINIK ADAM sebral za brankou Mrázka puk, vybruslil si k jeho levé tyči a poslal kotouč nechytatelně nad rameno gólmana hostí. Bez asistence.
     
    53:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Důraz domácích na brankovišti slaví úspěch. SLAVOMÍR KADLEČEK najel před Mrázka jako válečný tank, který rozbořil vše, co mu stálo v cestě a za přihlížení hráčů soupeře dostrkal puk pod betony gólmana do sítě. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. Jindra (Kadleček, Mareš), 48. Adam (Mareš, Jindra), 54. Kadleček, 55. Adam, 60. Adam (Kadleček) – 14. Fridrich (Urban, Gřesík), 32. Gřesík (Urban)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Trávník, Vála, Vrátný, Mareš, Rašín, Smolko – Jindra, Kadleček, Vala – Strnad, Adam, Filip – Daňhel, Slabý, Musil – Úlovec, Hrbatý. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Vítkovice Ridera: Mrázek (Piták) – Kučera, Vícha, Vacula, Kaláb, Šulák, Kunc, Bilý – Hladoník, Baláž, Toman – Urban, Gřesík, Fridrich – Žemba, Bochnak, Konečný – Vojtovič, Kylnár, Mrva. Trenér: Jan Vavrečka

    Rozhodčí: Ondráček – Polák, Rampír

    Diváci: 85
    bahis siteleri