Ústí n/L – Kladno 2:10 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 4:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 0:8 (kon.)
Zlín – Třinec 3:2 (po pr.) | Warriors Brno – Vítkovice 1:10 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 6:5 (1:0 po s.n.)
Tábor – Č. Budějovice 0:11 (kon.) | Kobra – Letňany 0:5 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 4:9 (kon.)
HC Plzeň – K. Vary 7:5 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 0:8 (kon.) | Žďár n/S – Slavia 5:4 (po pr.)
konec
HC Plzeň 1929
7:5 (4:1, 1:1, 2:3)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 04.09.2016, 13:00 • Home Monitoring Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    59:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni pečeťují výsledek dnešního zápasu gólem do prázdné branky. Poklidnou práci měl na starost MARTIN LANG, který sám proti svatyni bez strážce nezaváhal a završil hattrick! Asistence: Filip Přikryl, Radek Mužík.
     
    59:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečný závěr utkání! Indiáni se dostávají opět do vedení! MARTIN LANG ujel po pravé straně a rychlou střelou zápěstím k pravé tyči poprvé propálil v utkání brankáře Horáka.
     
    56:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie vstává z mrtvých a srovnává na 5:5! Po střele od modré se před brankou nejlépe zorientoval DAVID NOVOTNÝ, jenž napálil puk nekompromisně do horního rohu branky. Asistence: Tomáš Zdeněk-
     
    54:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie snižuje na rozdíl jedné branky! ADAMA KŘEMEN využil hrubé chyby plzeňské defenzívy a po přiťuknutí od Novotného v samostatném úniku parádní kličkou obelstil Pilce. Karlovarský forward tak může slavit hattrick. Asistence: David Novotný.
     
    52:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští se vrací zpátky do utkání, když se jim podařila proměnit přesilová hra! Střelu z pravé strany vyrazil Pilc přesně na hokejku VLADISLAVA POHANKY, který z první uklidil puk pohotově do poloprázdné strany branky. Asistence: David Novotný.
     
    26:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie snižuje zpátky na rozdíl tří gólů! ADAM KŘEMEN ujel plzeňské obraně a svižnou střelou zápěstím prostřelil Koláře. Bez asistence.
     
    20:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni vlétli skvěle do druhé části a zvyšují své vedení na rozdíl čtyř branek! Ukázkovou kombinaci mladých Plzeňanů zakončil z mezikruží pohotově FILIP PŘIKRYL. Asistence: Filip Kovářík.
     
    15:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hokejová paráda. Filip Přikryl tak trochu podle not Kracíka z A týmu indiánů čaroval za brankou, rychle a přesně nahrál před ni MARTINU LANGOVI, jenž z první z blízka skóruje. Povedená akce. Rychlá a účinná. Asistence Filip Přikryl.
     
    09:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže teď už Bednář neodolal. Přesilovková kombinace konečně našla ty správné přísady a Plzeň dovedla až k přečíslení na brankovišti. A JANU SLANINOVI stačilo, aby správně nastavil hokejku, a puk končí mezi Bednářovými betony v kleci. Asistence Sebastián Malát.
     
    04:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    První radost i na druhé straně. Indiáni nebyli důslední při návratu zpět po nepovedeném útoku, přišly dvě rychlé přihrávky hostů, které vyústily v trefu ADAMA KŘEMENA. Asistence Petr Rozhon a Tomáš Zdeněk.
     
    03:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A tak se můžou radovat podruhé. Do samostatného úniku vyrazil RADEK MUŽÍK, nic si nedělal z dvou dotírajících protihráčů, kličkou si uvolnil ruce a zakončil mezi Bednářovy nohy. Asistence Tomáš Pánek.
     
    00:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Byť úvodní buly vyhráli hosté, jsou to indiáni, kdo jde do vedení. Rychlý útok po pravé straně přesnou střelou zakončil kapitán domácích FILIP PŘIKRYL. Asistence Tomáš Hollar.

    Lucie Mužíková

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 1. Přikryl (Hollar), 4. Mužík (Pánek), 10. Slanina (Malát), 16. Lang (Přikryl), 21. Přikryl (Kovářík), 60. Lang, 60. Lang (Přikryl, Mužík) – 4. Křemen (Rozhon, Zdeněk), 27. Křemen, 53. Pohanka (Novotný), 55. Křemen (Novotný), 57. Novotný (Zdeněk)


    HC Plzeň 1929: Pilc (Bielecký) – Novák, Pánek, Váchal, Rybáček, Malák, Staněk, Kremláček, Kovářík – Slanina, Přikryl, Balín, Princl, De Sousa, Kolář, Rohla, Malát, Lang, Kuchárik, Hollar, Mužík.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (21. Horák) – Stejskal, Pohanka, Benda, Braný, Kosina, Kursa – Zdeněk, Křemen, Bílek, Mareček, Mašek, Rozhon, Jiskra, Karbulka, Korčmaroš, Novotný.

    Rozhodčí: Sýkora – Malý, Šimán
    thejrc.org