Lugano – Mannheim 4:3 (po pr.) | Plzeň – Stavanger 6:4 (kon.) | Linköping – Gap 6:1 (kon.)
Luleå – Eisbären 2:5 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:4 (3:1, 3:2, 0:1)
Stavanger Oilers
Čtvrtek 08.09.2016, 18:00 • Home Monitoring Aréna • Hokejová Liga mistrů • Skupina J
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Ruben Smith spěchá na střídačku, hostující celek to zkusí se šesti hráči v poli! Potřebuje ale dát dva góly.
     
    57:24
    Kapitán Plzně Ondřej Kratěna to nyní udělal parádně! Posléze přihrál před branku Nicku Johnsonovi, jehož zakončení z voleje zbystřil Ruben Smith včas.
     
    56:09
    Jaroslav Kracík mířil do útočné akce, Magnus Hoff (STV) ho však zastavil nedovoleným způsobem – dvě minuty za podražení.
     
    55:10
    Christian Dahl-Andersen našel nadýchaným pasem od mantinelu před bránou nepokrytého Dana Kissela, který měl obrovskou šanci na vstřelení své druhé branky. Plzeň ale opět zachránil Machovského zásah! Nutno však dodat, že americkému forvardovi Stavangeru se zakončení moc nevyvedlo.
     
    52:13
    Uvidíme další početní výhodu, tentokráte ale domácího týmu. Mark van Guilder (STV) inkasuje dvouminutový trest za podražení.
     
    51:58
    A mohlo být zaděláno na pořádné drama! Na levé straně se do dobré gólové situace dostal Tim Kunes, nicméně brankář Machovský si s jeho zakončením poradil. Dobrá práce strážce plzeňské svatyně!
     
    46:03
    Domácímu celku se nedaří a znovu se bude bránit v oslabení, tentokráte déle než dvě minuty. Michal Špaček (PLZ) dostává dvě plus dvě minuty za vysokou hůl, kterou do obličeje trefil Macaulaye.
    44:36 Markus SØBERG - 6:4
     
    44:36
    Stavanger právě vstřelil branku!
    Tak že by ještě naděje pro Stavanger? Přesilová hra byla rychle využita. Matěj Machovský pokus Spencera Humphriese vyrazil jen do prostor, kde stál Eirik Salsten. Ten s trochou štěstí přesunul puk přímo do míst, kde stál MARKUS SØBERG. Hostující útočník s číslem 93 na zádech se tak dostal k dorážce a bez potíží snížil na 4:6 z pohledu Oilers! Asistence: Eirik Salsten a Spencer Humphries.
     
    44:17
    Indiáni rozjížděli rychlý protiútok, ale pokračovat v něm nemohli. David Stach (PLZ) se totiž provinil hákováním, za které je poslán na trestnou lavici.
     
    43:19
    Tohle byla parádní akce! Michal Moravčík rozjel útok Škodovky dlouhým pasem na Miroslava Indráka. Ten viděl před bránu si najíždějícího Dominika Kubalíka, jenž ale z blízkosti trefil jen beton Rubena Smithe.
    39:26 Dan KISSEL - 6:3
     
    39:26
    Stavanger právě vstřelil branku!
    No tak tohle byla parádní rána DANA KISSELA! Americký útočník si vybruslil na pravé straně před bránu Matěje Machovského a vylice vyvedenou střelou o tyč vsítil třetí branku Olejářů. Asistence: Scott Macaulay.
     
    37:50
    A tohle byla další obrovská šance pro Stavanger Oilers! Josh Soares, nosící dres Cramo Top Scorer, se dostal zcela sám před bránu Matěje Machovského. Jeho pokus zápěstím však opavský odchovanec v domácí svatyni vyrazil!
     
    37:17
    Nick Johnson zaváhal při obranné situaci a Magnusi Hoffovi se naskytla zajímavá gólová šance! Naštěstí pro Škodovku dokázal ale opět Matěj Machovský zakročit, stav se tedy nemění.
     
    35:47
    Dominik Kubalík se po nepovedené kombinaci hostí snažil jít do protiútoku. Mark van Guilder (STV) ho ale nedovoleně bránil, a tak si Plzeň zahraje přesilovku.
     
    34:18
    David Stach si s obtížemi zpracoval rozehrávku Čerešňáka a přes obránce se natlačil do velmi nadějné situace, Smith byl ovšem pozorný!
     
    31:57
    Před brankou Matěje Machovského se strhla strkanice! Domácí útočník Dominik Kubalík (PLZ) to ale až příliš přehnal a usedá na trestnou lavici za hrubost, Stavanger bude hrát přesilovou hru.
    31:33 Jakub KOREIS - 6:2
     
    31:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Šestý gól v síti Olejářů, domácí jsou dnes velmi efektivní! Ke střele se na modré čáře dostal Branislav Kubka a před bránou puk ztečoval JAKUB KOREIS. Ruben Smith neměl šanci zareagovat, domácí odchovanec se tak trefuje poprvé od svého návratu na západ Čech! Asistence: Branislav Kubka a Filip Suchý.
     
    28:35
    Eirik Salsten (STV) nyní držel Branislava Kubku ve snaze zisku prostoru pro svého spoluhráče. Sudí si toho všiml a uděluje hostujícímu útočníkovi dvě trestné minuty.
    28:12 Mark VAN GUILDER - 5:2
     
    28:12
    Stavanger právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla velice rychle využitá přesilová hra v podání hostujícího celku a už je to o tři góly! MARK VAN GUILDER nyní zcela zaskočil Matěje Machovského střelou z levé strany. Ačkoliv to nebyl úplně příjemný střelecký úhel, domácí brankář nestačil zareagovat a propustil kotouč za svá záda. Asistence: Tim Kunes a Dan Kissel.
     
    27:57
    Po komerční přestávce započne přesilová hra norských šampionů. Jaroslav Kracík (PLZ) dostává dvouminutový trest za sekání.
    25:21 Lukáš PULPÁN - 5:1
     
    25:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    No tak tohle byla paráda v podání Plzně! Jan Schleiss zpracoval těžkou přihrávku do mezikruží, nakonec to ale zvládl bravurně. Bekhendem pak posunul kotouč na LUKÁŠE PULPÁNA, který krásnou střelou švihem na vzdálenější tyč dal již na 5:1! Asistence: Jan Schleiss a Jakub Koreis.
     
    24:16
    Henrik Holm už to v brance nevydržel, od této chvíle ho nahrazuje Ruben Smith.
    24:16 David STACH - 4:1
     
    24:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostující obrana zcela zapomněla bránit a Plzeňští trestali! DAVID STACH se dostal do samostatného úniku a krásnou kličkou překonal Henrika Holma, je to 4:1 pro indiány. Asistence: Dominik Kubalík.
     
    22:55
    Obrovská šance pro Scotta Macaulaye! Toho od mantinelu luxusně našel Peter Lorentzen. Hostující obránce byl najednou zcela osamocený před Machovským, jehož ovšem nepřekonal.
     
    18:58
    Norové v závěru třetiny dostávají početní výhodu. Branislav Kubka (PLZ) dostává dvě minuty za hákování.
     
    18:42
    Další dobrá šance pro hosty! Josh Soares si zpracoval pěknou přihrávku od Markuse Søberga před bránou, následně ale střílel jen do připraveného Machovského.
    15:11 Jakub LEV - 3:1
     
    15:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A další využitá početní výhoda v podání svěřenců Michala Straky! Tohle byl parádní re-brejk! Poté, co byla zblokována střela Lva, měl obrovskou šanci z protiútoku Anders Henriksen. Jeho střelu zápěstím Machovský vyrazil a do protiakce šli tentokráte Plzeňané. Po pasu od Johnsona to byl právě JAKUB LEV, který nádhernou střelou o tyč upravil na 3:1! Asistence: Nick Johnson.
     
    14:38
    Domácí tým dostane k dispozici další přesilovku. Dennis Sveum (STV) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    14:09
    Před bránou se k velmi nebezpečné šanci dostal Mark van Guilder, jenž zůstal v prostoru zcela osamocený! Jeho prudká střela z voleje ale zamířila jen do Matěje Machovského.
    08:55 Miroslav INDRÁK - 2:1
     
    08:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilová hra, tentokráte v podání domácího týmu a je to 2:1! Jaroslav Kracík si zajel do svého obvyklého prostoru za bránou, odkud krásným pasem našel MIROSLAVA INDRÁKA. Plzeňský štírek už si věděl rady, vybruslil si do lepší střelecké pozice a nedal Holmovi šanci! Asistence: Jaroslav Kracík a Peter Čerešňák.
     
    07:51
    První početní výhodu budou mít i hokejisté Škody. Magnus Hoff (STV) se po vhazování provinil nedovoleným bráněním.
     
    06:54
    Stavanger se mohl dostat do vedení! Na levém křídle měl dostatek prostoru Christian Dahl-Andersen, jehož pokus Machovský vyrazil. Puk se dostal na hokejku Dana Kissela, ten už to ale měl obtížené, a tak ho nedostihl dopravit do sítě.
    06:16 Josh SOARES - 1:1
     
    06:16
    Stavanger právě vstřelil branku!
    Nyní se ale dočkali gólu a máme srovnáno! Zpoza branky si do pravého kruhu vybruslil JOSH SOARES, který parádní střelou zápěstím vymetl šibenici Machovského brány. Norský celek slaví, je to 1:1! Asistence: Eirik Salsten a Markus Søberg.
     
    04:25
    Norský celek čeká přesilová hra. Lukáš Pulpán (PLZ) se provinil sekáním, za které inkasuje dvouminutový trest.
    00:18 Dominik KUBALÍK - 1:0
     
    00:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo velice rychlé! Škodovka údeřila již po 18 sekundách duelu, když Miroslav Indrák parádní přihrávkou za obranou našel volného DOMINIKA KUBALÍKA. No a domácí kanonýr si již věděl rady, krásnou kličkou do bekhendu překonal Henrika Holma mezi betony a otevřel skóre utkání. Asistence: Miroslav Indrák a Jaroslav Kracík.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 1. Kubalík (Indrák, Kracík), 9. Indrák (Kracík, Čerešňák), 16. Lev (Johnson), 25. Stach (Kubalík), 26. Pulpán (Schleiss, Koreis), 32. Koreis (Kubka, Suchý) – 7. Soares (Salsten, Søberg), 29. van Guilder (Kunes, Kissel), 40. Kissel (Macaulay), 45. Søberg (Salsten, Humphries)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Pulpán (A), Čerešňák, Špaček, Moravčík, Kvasnička, Kubka – Kubalík, Kracík (A), Indrák – Svoboda, Stach, Kratěna (C) – Johnson, Kodýtek, Lev – Schleiss, Koreis, Suchý.
    Trenér: Michal Straka.

    Stavanger Oilers: Holm (od 25. Smith) – Kunes, Macaulay, Sveum (A), Humphries, Solberg, Mostue, Rokseth – Salsten, Soares, Søberg – Kissel, van Guilder, Dahl-Andersen – Hoff, Forsberg (C), Lorentzen – Falk-Larssen, Medhus, Lorentzen – Paulsen.
    Trenér: Pål Kristian Guldbrandsen.

    Rozhodčí: Bauer (GER), Pražák – Brejcha, Suchánek (všichni CZE).

    Diváci: 1934
    bahis siteleri