SHK Hodonín – Piešťany 7:1 (kon.) | Klatovy – Sokolov 4:1 (kon.) | Trutnov – Nymburk 0:7 (kon.)
Jablonec n/N – Kolín 3:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
7:1 (4:0, 1:1, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
Čtvrtek 08.09.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Poslední utkání přípravy hodonínského mužstva je u konce. Jihomoravané si s Havrany z Piešťan poradili opravdu přesvědčivě v poměru 7:1. Přeji vám hezký zbytek čtvrtečního večera a někdy zase napočtenou. (20:04:59)
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Marek Haloda tvrdě pálil z Janásovy přihrávky, jeho projektil ovšem postrádal patřičnou přesnost a nevešel se mezi tři tyče Kičinovy brány.
     
    58:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Slovenská defenzíva v jistých momentech hry předvádí naproso školácké chyby, které Drtiči trestají. Na pravé straně kluziště se nechal obrat o kotouč Imrich, Jurča okamžitě převzal kotouč a našel JAKUBA KADLECE, který prostřelil Kičinu pod vyrážečkou. Asistence: Petr Jurča.
     
    57:16
    Kičina raději podržel puk před dotírajícím Račickým, ten pro jistotu přibrzdil před brankářem, aby měl jistotu, že kotouč nerozehraje dále.
     
    56:30
    Cigánik s Čiríkem si v rohu kluziště dávali trestuhodně přednost, hodonínská obrana je tak snadno odzbrojila a zakládá protiútok.
     
    55:45
    Janás to zkoušel z otočky příklepem od levého mantinelu, za Kičinovou klecí se ozval pouze zvuk plexiskla.
     
    54:04
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Šestá branka borců v oranžových dresech je na světě, zasloužil se o ni JAKUB KADLEC! Hodonínský útočník si našel to správné místečko před Kičinovým brankovištěm, Jurča si naopak počkal na vhodný moment a vypustil přihrávku před brankoviště. Kadlec se střelou bez přípravy nemýlil. Asistence: Petr Jurča, Petr Peš.
     
    53:39
    Vyloučení v týmu ŠHK 37 Piešťany (Mário Čirík – 2 min., hákování).
     
    52:53
    Hosté jsou kompletní.
     
    52:45
    Račický sice dotlačil kotouč ve skrumáži na brankovišti až za čáru, rozhodčí ale rozpažil, jelikož se jednalo o branku vstřelenou až po písknutí.
     
    52:00
    Drtiči mají po dvojnásobné přesilovce, s příchodem Michalíka slovenské mužstvo brání již ve čtyřech.
     
    51:34
    Domácí pětice dlouho svírala trojku Havranů v útočném pásmu, pak se proti Pešově ráně z první blýskl Kičina, který předvedl hodonínskému publiku ukázkový semafor na dlouhou ruku! Nádherný hokejový moment v podání hostujícího brankáře.
     
    50:53
    Vyloučení v týmu ŠHK 37 Piešťany (Milan Čárský – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    50:00
    Vyloučení v týmu ŠHK 37 Piešťany (Marek Michalík – 2 min., podražení).
     
    49:15
    Peš neměl pražádnou šanci dosáhnout na prudkou přihrávku Marka Halody, hra se tak stěhuje zpět před Kukina. zakázané uvolnění.
     
    48:43
    Ling pouze protečoval ostré nahození Garčice do pásma, tam jej pro jistotu pokryl lapačkou brankář Kičina. Vhazovat se bude v útočném pásmu Drtičů.
     
    47:29
    Čirík se sice dostal s pukem až za modrou čáru, jenže v ten moment nevěděl, co s kouskem černé pryže učinit. Nahodil jej tak za domácí bránu a odchází střídat.
     
    46:27
    Kučerovi odskočila prudká přihrávka z hole mladíka Janáse, odražený puk dokázal pokrýt lapačkou dobře vyjetý Kičina.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 8. Jurča (Kadlec, Peš), 13. Janás (Zháňal, Kučera), 15. Loginovsky (Jurča, Peš), 15. Hložánek, 26. Jurča (Peš, M. Haloda), 55. Kadlec (Jurča, Peš), 59. Kadlec (Jurča) – 23. Michalík (Hudec)


    SHK Drtiči Hodonín: Kukin (Haloda O.) – Miklík, Haloda M., Polesný, Garčic, Pokorný, Loginovsky – Jurča, Peš, Kadlec – Kuba, Charvát, Hložánek – Janás, Zháňal, Kučera – Venclík, Ling, Račický
    ŠHK 37 Piešťany: Kubo P. (26. Kičina) – Filip, Žitňanský, Rybárik, Michalik, Hudec, Imrich, Talán, Čárský, Kubo M., Klčo, Moravský, Bednár, Režný, Čirík, Cigánik

    Rozhodčí: Orság – Hübl, Maloušek
    thejrc.org