Třinec – Pardubice 4:1 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:2 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:5 (po pr.)
Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 09.09.2016, 17:30 • SD ARÉNA (kapacita: 5 250 míst) • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Vladimír SIČÁK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dost možná jsme branku Energie přivoval, když se při power-play prosadil VLADIMÍR SIČÁK. Tomáš Rohan našel na modré čáře právě Sičáka, jehož pokus skončil za Jánem Lacem. Asistence: Tomáš Rohan a Petr Šidlík.
    58:41 Michal VONDRKA - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zdá se,že v chomutovské SD ARÉNĚ je rozhodnuto! V přečíslení našel David Kämpf před brankou osamoceného MICHALA VONDRKU. Ten se ukázal jako správný kapitán a přesnou střelou dostává kotouč za brankovou čáru. Asistence: David Kämpf a Michal Poletín.
    39:51 Jaroslav MRÁZEK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Opět se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš. Energie v posledních momentech nedokázala proměnit hned několik obrovských šancí, a tak je trestají Piráti. Kotouč poskakoval před brankou Karlových Varů, kde se nejlépe zorientoval JAROSLAV MRÁZEK. Domácí obránce z otočky bekhendem překonává Davida Honzíka, jenž byl v tomto okamžiku bezmocný. Asistence: Vladimír Růžička.
    16:53 Jakub SKLENÁŘ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tlak Chomutova byl v posledních minutách obrovský, a tak se domácí právem dočkali vyrovnání! David Honzík dokázal černou gumu několikrát vyrazit, ale pokus Vladimíra Růžičky zůstal ležet za karlovarským brankářem. Nejlépe se zorientoval JAKUB SKLENÁŘ, jenž dokázal dopíchnout kotouč za brankovou čáru. Asistence: Vladimír Růžička.
    07:15 Denis KINDL - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je tu první branka utkání, o kterou se postaral DENIS KINDL. Hostující útočník dostal kotouč k pravému mantinelu, odkud střelou do bližšího horního rohu překonává Jána Laca. Asistence: Sebastian Gorčík a Vladimír Sičák.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 17. Sklenář (V. Růžička), 40. Mrázek (V. Růžička), 59. Vondrka (Kämpf, Poletín) – 8. Kindl (Gorčík, Sičák), 60. Sičák (T. Rohan, Šidlík)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Tomáš Král) – Kudělka, Rutta, Dlapa, Flemming, Skinner, Valach, Mrázek – Vondrka (C), Huml, Račuk – Tomica, V. Růžička, Skokan – Sklenář, Kämpf, Koblasa – Poletín, Šťovíček.
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Závorka) – Sičák, Šidlík, Harant, M. Rohan, Benák, Tomáš Dvořák, Weinhold – T. Rachůnek, Matuš, Stloukal – T. Rohan, Skuhravý (C), V. Tomeček – Vachovec, Kindl, Gorčík – Harkabus, Gríger, Flek.

    Rozhodčí: Šír, Petružálek – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 4421
    bahis siteleri