Třinec – Pardubice 4:1 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:2 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:5 (po pr.)
Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 09.09.2016, 17:30 • SD ARÉNA (kapacita: 5 250 míst) • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Vladimír SIČÁK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dost možná jsme branku Energie přivoval, když se při power-play prosadil VLADIMÍR SIČÁK. Tomáš Rohan našel na modré čáře právě Sičáka, jehož pokus skončil za Jánem Lacem. Asistence: Tomáš Rohan a Petr Šidlík.
     
    58:57
    Po oddechovém času zůstává David Honzík na střídačce, a tak Energie poslal do hry šest bruslařů.
    58:41 Michal VONDRKA - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zdá se,že v chomutovské SD ARÉNĚ je rozhodnuto! V přečíslení našel David Kämpf před brankou osamoceného MICHALA VONDRKU. Ten se ukázal jako správný kapitán a přesnou střelou dostává kotouč za brankovou čáru. Asistence: David Kämpf a Michal Poletín.
     
    56:00
    Od mantinelu až mezi kruhy se dostal Denis Kindl, jenž mířil k zadní tyči. Jenže v tomto prostoru se objevila také lapačka chomutovského gólmana, jenž si dobře našel výhled.
     
    54:14
    Další početní výhodu si vyzkoušejí Karlovy Vary, jelikož od Ivana Humla putovala černá guma přímo mezi diváky. Celá situace znamená, že další práci bude mít Jána Laco.
     
    53:05
    Po nepřesné přihrávce se domácí dostali do přečíslení. Puku se na modré čáře zmocnil Marek Račuk, na jehož přihrávku Jakubu Sklenářovi chyběli centimetry. Jinak by domácí útočník zakončoval do odkryté branky.
     
    51:53
    Zpoza brány mířila přihrávka na reprezentačního obránce Jana Ruttu, jehož pokus rozvlnil boční síť. Ovšem to byla další velká šance domácího Chomutova.
     
    50:38
    Obrovskou šanci promarnil chomutovský kapitán. Michal Vondrka dostal mezi kruhy přesnou přihrávku zpoza branky, ale jeho pokus k zadní tyči minul branku pouze o centimetry.
     
    47:42
    Jen, co vypršel trest domácího hráče, hned na kostce naskočil další. Dávid Skokan dohrál u mantinelu soupeře, kterého holí zasáhl do obličeje, a tak dostává dvouminutový trest.
     
    45:10
    Ondřej Dlapa dostává dvě plus dvě minuty za hrubost, jelikož bitku vyprovokoval. Na druhé straně dostává dvouminutový trest za hrubost Sebastian Gorčík, jenž byl v pěstním souboji zraněn.
     
    45:09
    Ondřej Dlapa a Sebastian Gorčík se rozhodli sundat rukavice a došlo k pěstnímu souboji mezi střídačkami. Domácímu obránci se nelíbil zákrok karlovarského hráče, a tak volil bitku. V té vyhrál Dlapa, jenž sundal soupeři dres.
     
    Dnešní utkání sleduje 4421 diváků.
    39:51 Jaroslav MRÁZEK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Opět se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš. Energie v posledních momentech nedokázala proměnit hned několik obrovských šancí, a tak je trestají Piráti. Kotouč poskakoval před brankou Karlových Varů, kde se nejlépe zorientoval JAROSLAV MRÁZEK. Domácí obránce z otočky bekhendem překonává Davida Honzíka, jenž byl v tomto okamžiku bezmocný. Asistence: Vladimír Růžička.
     
    39:22
    Karlovarští se po další přihrávce dostali do samostatného úniku, který nedokázal proměnit Radim Matuš. Tomu se v klíčovém okamžiku postavil puk na hranu a odjel mu vedle branky.
     
    37:23
    Do samostatného úniku se mohl dostal Václav Skuhravý, kterého nakonec dojeli obránci. Ovšem zkušený hráč Karlových Varů si dal před puk tělo a bekhendem trefil Jána Laca do hrudi.
     
    31:07
    Další početní výhodu si zahrají Piráti, kteří se dostali před branku soupeře. Tam si hákování pomohl Václav Skuhravý, jenž už usedá na trestnou lavici.
     
    31:01
    Chomutovští se dostali do přečíslení a po přihrávce spoluhráče se k zakončení dostal Marek Račuk. Ovšem jeho rána z pravé strany zamířila nad horní tyč karlovarské branky.
     
    23:03
    Michal Vondrka dnes již podruhé míří na trestnou lavici, když se za brankou Karlových Varů ohnal po soupeři. Hlavní sudí bez váhání zvedl ruku a dal chomutovskému kapitánovi dvouminutový trest za hrubost.
     
    20:50
    V závěru početní výhody se do obrovské šance dostali hráči Energie. Václav Skuhravý se prodral až před branku Jána Laca, který pěkným zákrokem podržel Chomutov.
     
    18:45
    První početní výhodu si vyzkoušejí také hostující hráči. Na trestnou lavici usedá Michal Vondrka, jenž vyfasoval dvouminutový trest za hákování.
    16:53 Jakub SKLENÁŘ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tlak Chomutova byl v posledních minutách obrovský, a tak se domácí právem dočkali vyrovnání! David Honzík dokázal černou gumu několikrát vyrazit, ale pokus Vladimíra Růžičky zůstal ležet za karlovarským brankářem. Nejlépe se zorientoval JAKUB SKLENÁŘ, jenž dokázal dopíchnout kotouč za brankovou čáru. Asistence: Vladimír Růžička.
     
    13:58
    Hosté se dostali do přečíslení, které na sebe vzal Tomáš Rohan. Jeho pokus po ledě trefil z pravého kruhu pro vhazování jen slovenského gólmana ve službách Chomutova.
     
    11:18
    Do další obrovské šance se dostal Chomutov, ale ani tentokrát nebyl David Honzík překonán. Hostující brankář vyrazil puk mezi kruhy, kam dojel Jakub Sklenář, jehož dorážka trefila opět gólmana.
    07:15 Denis KINDL - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je tu první branka utkání, o kterou se postaral DENIS KINDL. Hostující útočník dostal kotouč k pravému mantinelu, odkud střelou do bližšího horního rohu překonává Jána Laca. Asistence: Sebastian Gorčík a Vladimír Sičák.
     
    03:42
    V obrovské šanci se domácímu celku nepodařilo vsítit úvodní branku zápasu. Pokus od modré čáry se odrazil na brankoviště, kde byl připravený Jakub Sklenář, jehož pokus minul branku Karlových Varů jen o pár centimetrů.
     
    02:24
    Prvním vyloučeným je hostující David Gríger, jenž fauloval před brankou soupeře. Hostující hráč si pomohl hákováním, a tak dostává dvouminutový trest.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 17. Sklenář (V. Růžička), 40. Mrázek (V. Růžička), 59. Vondrka (Kämpf, Poletín) – 8. Kindl (Gorčík, Sičák), 60. Sičák (T. Rohan, Šidlík)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Tomáš Král) – Kudělka, Rutta, Dlapa, Flemming, Skinner, Valach, Mrázek – Vondrka (C), Huml, Račuk – Tomica, V. Růžička, Skokan – Sklenář, Kämpf, Koblasa – Poletín, Šťovíček.
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Závorka) – Sičák, Šidlík, Harant, M. Rohan, Benák, Tomáš Dvořák, Weinhold – T. Rachůnek, Matuš, Stloukal – T. Rohan, Skuhravý (C), V. Tomeček – Vachovec, Kindl, Gorčík – Harkabus, Gríger, Flek.

    Rozhodčí: Šír, Petružálek – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 4421
    bahis siteleri