Kolín – Havlíčkův Brod 2:5 (kon.) | Vsetín – Olomouc 3:7 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 7:4 (kon.)
Sparta – HC Plzeň 3:1 (kon.) | Chomutov – Slavia 0:0 (odl.) | Písek – Č. Budějovice 2:5 (kon.)
Havířov – Jihlava 0:1 (po pr.) | Letňany – HC Litvínov 5:4 (1:0 po s.n.) | Kladno – K. Vary 3:2 (po s.n.)
Třinec – Vítkovice 4:3 (po pr.)
konec
SC Marimex Kolín
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 10.09.2016, 11:00 • ZS Kolín • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    Bruslaři tedy vítězí i ve čtvrtém utkání nové sezony, naopak domácí Kolín, byť se statečně držel, na svůj první extraligový bod nedosáhl. Hattrickem se blýskl reprezentant Michal Teplý.

    Pro dnešek je to ode mne vše, děkuji Vám za pozornost, byť šlo jen o změny stavu. Mějte se hezky, užijte si víkend a někdy příště se těším na počtenou! (13:20:18)
     
    Konec zápasu.
     
    58:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže to se domácím zřejmě jen tak nepodaří! V oslabení se totiž utrhl MICHAL TEPLÝ, který tak uzavírá hattrick a zřejmě podtrhává čtvrté vítězství Bruslařů v řadě! Bez asistence.
     
    57:23
    Inu ale, Kolín má velkou šanci na snížení a dalšímu kontaktu s Havlíčkobrodskými! Na trestnou lavici je vykázán Vojtěch Holenda (HBR), který se provinil hákováním.
     
    50:44
    Trest pro Broďáky. Ti se nedokázali předtím úspěšně popasovat s přesilovkou, nyní se budou muset sami opět bránit. Za podražení jest mimo led vykázán Tomáš Lachman (HBR).
     
    46:23
    Autor druhého kolínského gólu Miroslav Vasilev (KOL) se tentokrát do osudu utkání zapisuje trestem. Na lavici hříšníků putuje za podražení.
     
    45:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Radost domácího týmu moc dlouho nevydržela. O necelé dvě minuty později se totiž dostávají Havlíčkobrodští znovu do dvoubrankového vedení! Zemědělec David Donda našel hokejku MICHALA TEPLÉHO, který podruhé v tomto utkání dostal kotouč za záda Martina Březiny. Asistence: David Donda.
     
    43:58
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí tým snižuje na rozdíl jediné branky! Samuel Dotter našel hokejku Matěje Poula. Ten si vyměnil oproti úvodnímu gólu střetnutí roli s MIROSLAVEM VASILEVEM a podal mu nahrávku na gól. Vloni působící v Mladé Boleslavi Vasilev pak podruhé v tomto střetnutí pokořil Tomáše Blažka v kleci Bruslařů. Asistence: Matěj Poul a Samuel Dotter.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině sice hosté nezastavili příval svých vyloučení, ale zato dokázali spustit gólovou jízdu. V polovině zápasu, během čtyřiceti vteřin, zaznamenali dva góly a získali tak klidnější vedení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    31:05
    Další trest pro partu z Kotliny. Tentokráte ji oslabuje Tomáš Lachman (HBR), kterému jest souzeno pykat za podražení. Kolín může v této přesilové hře zareagovat na gólovou smršť Brodu.
     
    30:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Čtyřicet vteřin uběhlo od vedoucí branky hostů a jejich náskok už je dokonce dvougólový! A stejně jako u první trefy, i nyní při tom byla první lajna! Po obránci Jakubovi Adamovi si převzal kotouč kapitán Vojtěch Holenda. Ten se znovu dobře našel s MICHALEM TEPLÝM. Míňa pak už, jak jest jeho rutinou, překonal maskovaného muže Kolína. Asistence: Vojtěch Holenda a Jakub Adam.
     
    29:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod obrací vývoj utkání! V přesilové hře se sice gólu nedočkali, dvaadvacet vteřin po jejím skončení už ovšem ano! Marek Tecl ke svému včerejšímu gólu přidává dnes i asistenci a to na branku TOMÁŠE KŘEHLÍKA! Pro talentovaného forvarda, který se pravidelně prosazuje i v krajských výběrech, je to první ligový gól v brodském dresu! Asistence: Marek Tecl.
     
    27:34
    Na pár vteřin bude dělat Dotterovi společnost Miroslav Vasilev (KOL). Ten se provinil sekáním a díky tomu tak mají další příležitost ke skórování hosté.
     
    25:45
    Síly na ledě se srovnají. Po nějakém čase je tu vyloučení také pro domácího hráče. Na opačný pól boxu časoměřičů si hačnul Samuel Dotter (KOL). Trest vyfasoval za hrubost.
     
    24:51
    Opět je tu kratičká početní převaha pěti proti třem, kterou dostávají k dispozici domácí hokejisté. Rozhodčí pokračuje v trendu z první třetiny a hází na neoblíbené místo jednoho Bruslaře za druhým. Podruhé to dnes odnesl Michal Teplý (HBR). Mládežnický reprezentant vyfasoval trest za hákování.
     
    23:25
    Zbytek přesilovky z první části Kozlové nevyužili. Teď dostávají další možnost. Na trestnou už pomalu míří Tomáš Kohout (HBR), který si vysloužil dvouminutový trest za podražení.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Poul (Vasilev), 44. Vasilev (Poul, Dotter) – 10. Krejčí (Holenda), 30. Křehlík (Tecl), 31. Teplý (Holenda, Adam), 46. Teplý (Donda), 59. Teplý


    SC Marimex Kolín: Březina (Mašek) – Dotter, Štěpánek, Zdeněk, Grauer, Dudycha – Růžička, Gorás, Kronus, Zheliznyak, Plíhal, Laube, Poul, Sajdl, Vasilev, Kalista.
    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – Zvěřina, Polák, Pejchal, Adam, Lachman, Krejčí, Horák, Škareda – Piskač, Donda, Kohout, Tecl, Kyncl, Holenda, Křehlík, Pokorný, Cachnín, Teplý.

    Rozhodčí: Josef Barek – Radek Špringl ml., Stanislav Barvíř
    thejrc.org