Gent – Lokeren 3:0 (kon.) | Anderlecht – Charleroi 3:2 (kon.) | Standard – Genk 2:0 (kon.)
konec
Standard Lutych
2:0 (1:0)
KRC Genk
Neděle 11.09.2016, 20:00 • Stade Maurice Dufrasne (Liège (Luik) • Belgická liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek neděle a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (21:57:03)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 1:2. Rohy: 4:4.
     
    Je dobojováno. Domácí fotbalisté si po výhře 2:0 připíší do tabulky plný počet bodů, hosté naopak odjedou s prázdnou. Ti se snažili dlouhou dobu o vyrovnání, ale jejich šance k němu nevedly. Naopak v samotném závěru udeřili znovu domácí Orlandem Sá a pojistili si tak tříbodový zisk.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Orlando SÁ - 2:0
     
    90+3
    Standard právě vstřelil branku!
    V závěru zápasu se do krásné kombinace dostali domácí fotbalisté. Edmilson Junior oklamal hostujícího brankáře, který byl hodně vyběhnutý ze své branky, přistrčil míč blíže svatyni hostů, kde byl připravený ORLANDO SÁ, pro kterého nebyl problém doklepnout míč do Bizotovy svatyně. Je rozhodnuto. Domácí v tomto utkání zvítězí, to už je nad slunce jasné.
     
    90+2
    Na polovině hřiště přišli hosté o míč a jejich akce tak velmi rychle skončila. Nyní mají míč na svých kopačkách domácí a míří na opačnou stranu.
     
    90+1
    Orlando Sá se dostal do zakončení před brankou hostů, ale jeho střelu srazila obrana Genku do bezpečí a je tu jedna z posledních šancí hostů jít do útoku a ohrozit Gilleta.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Před Gilletem střílel Mbenza, jeho přízemní rána ale skončila na kopačce obránce Soarese, jenž tak znovu pomohl svému brankáři, aby nemusel nakonec zasahovat.
     
    88
    Hosté mají na srovnání už opravdu málo času. Zápas se chýlí ke svému konci a domácí fotbalisté kontrolují hru. Mají míč na svých kopačkách a míří do postupného útoku.
     
    87
    Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Raman, přichází Orlando Sá.
     
    86
    Na druhé straně se do slibné šance dostali také domácí, ale střela Ramana skončila pouze vysoko nad hostující brankou. Domácím to až tak vadit nemusí, zatím mají stále těsný náskok nad svým dnešním soupeřem.
     
    85
    Fotbalisté Genku několikrát stříleli před domácí brankou, ale vždy jim v cestě stál někdo z obránců Lutychu. Kýženého vyrovnání se tedy Genk zatím nedočkal.
     
    83
    Střídání v týmu KRC Genk: ze hřiště odchází Buffel, přichází Trossard.
     
    81
    Hosté zahrávali rohový kop, v pokutovém území si nejlépe na míč vyskočil Buffel, ale vše jistil znovu pozorný brankář Gillet.
     
    79
    Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Belfodil, přichází Mbenza.
     
    78
    Po chybě hostující obrany se k míči dostal Edmilson Junior, ale jeho následný dlouhý nákop před hostující branku se mu nepovedl. Míč tak skončil v moci brankáře Bizota, který ho bude odkopávat od své branky.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 11. Belfodil, 90+3. Sá

    Karty:   39. Raman (STA)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 1:2. Rohy: 4:4.
    Standard Lutych: Gillet – Fai, Soares, Laifis, Andrade – Dossevi, Enoh, Trebel, Dompé (64. Edmilson Junior) – Belfodil (79. Mbenza), Raman (87. Orlando Sá)
    Náhradníci: Goreux, Mbenza, Edmilson Junior, Fiore, Hubert, Birama Touré, Orlando Sá

    KRC Genk: Bizot – Walsh, Dewaest, Colley, Uronen – Ndidi, Heynen (Sušič), Pozuelo – Buffel (83. Trossard), Bailey – Samatta
    Náhradníci: Nastič, Karelis, Kumordzi, Sušič, Trossard, Jackers, Brabec

    Rozhodčí: Boucaut – Godelaine, Conotte
    bahis siteleri