Ufa – FK Krasnodar 0:0 (kon.) | Spartak – Lok. Moskva 1:0 (kon.) | Arsenal Tula – Zenit 0:5 (kon.)
konec
FC Ufa
0:0 (0:0)
FK Krasnodar
Neděle 11.09.2016, 13:00 • Dynamo Stadium. Kapacita: 4,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (14:52:58)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 17:19.
     
    Je dobojováno! Dnešní utkání moc fotbalové zábavy nepřineslo! Krasnodar byl po celou dobu zápasu aktivnější a také si vytvořil dvě obrovské šance. V prvním poločase zaváhal v dobré pozici Fjodor Smolov a po přestávce vyrazil brankář Lunev dobře umístěnou hlavičku Labordeho! Domácí Ufa začala hrát až v poslední desetiminutovce, ale branku soupeře neohrozila!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ricardo Laborde chtěl vyvézt míč po pravé straně na polovinu domácího celku. Na půlící čáře o něj ale přišel, jenže ani fotbalisté Ufy si nepotykali s potřebnou přesností.
     
    90+2
    Hosté se sami připravují o dobré možnosti. Mamajev obdržel přihrávku před hranici pokutového území, ale při převzetí míče se pomohl rukou. Ufa bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90
    Hosté už rezignovali na jakýkoliv útok a koncentrují se na obranu. Fotbalisté Krasnodaru mají velké problémy s odkopnutím míče za půlící čáru. Ufa hraje opravdu dobře.
     
    89
    Sylvester Igboun se snaží strhnout své spoluhráče k závěrečnému náporu. Igboun si vzal míč na pravé straně a pokusil se o individuální průnik. Obránce hostů mu ale ukopl míč do zámezí.
     
    88
    První žlutá karta také na straně Krasnodaru! Sergej Petrov stáhl za dres Igbouna a sudí mu okamžitě ukázal žlutou kartu!
     
    87
    Sylvester Igboun se ocitl v pozici centrujícího fotbalisty. Domácímu záložníkovi se centr vůbec nepovedl a míč z jeho kopačky zamířil za branku Krasnodaru. Hosté budou rozehrávat.
     
    86
    Fotbalisté Ufy v posledních minutách překvapivě převzali iniciativu na hrací ploše a v závěru utkání se tlačí před pokutové území Krasnodaru. Vitalij Kalešin nyní hlavou prodloužil míč do rukavic Kricjuka.
     
    85
    Ufa zahrávala rohový kop. Marcinho zkusil štěstí střelou z rohu pokutového území. Jeho rána se sice stáčela do branky, ale míč přesto o kus minul zadní tyč.
     
    84
    Právě Sylvester Igboun nyní vypomohl obraně domácí Ufy, když přečetl přihrávku mezi obránce domácího celku. Krasnodar se stále nemůže dostat do blízkosti pokutového území soupeře.
     
    83
    Další žlutá karta! Sylvester Igboun ve středovém kruhu nedovoleně atakoval Pereyru. Hlavní rozhodčí jej po zásluze odměnil.
     
    82
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Ivan Obljakov, přichází Marcinho.
     
    81
    Naldo bez problémů uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy. Hostující stoper posunul míč na svého kolegu ze stoperské dvojice. Krasnodar může pokračovat v kombinaci.
     
    80
    Hraj je znovu přerušena! Na hřišti tentokrát zůstává ležet kapitán Krasnodaru Vitalij Kalešin. Hostující fotbalista se sice drží za nohu, ale podle všeho bude schopen pokračovat.
     
    79
    Rohový kop zahrávali také domácí fotbalisté na druhé straně. Centr na malé vápno si pohlídal stoper Azamat Zasejev, jež odhlavičkoval míč ven z pokutového území.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   60. Krotov (UFA), 76. Obljakov (UFA), 83. Igboun (UFA) – 88. Petrov (KRS)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 17:19.
    FC Ufa: Lunev – Suchov, Tumasjan, Vasin, A. Nikitin, Zasejev – Igboun, Obljakov (82. Marcinho), Vaněk (53. Krotov), Stockij – Abdulavov (71. Fatai).
    Náhradníci: Borodko – Safronidi, Zubarev, Živogljadov, Krotov, Baťutin, Marcinho, Fatai, Filin, Diego.

    FK Krasnodar: Kricjuk – V. Kalešin, Martynovič, Naldo, Petrov – Eboue (73. Achmedov), Gazinskij, Podběrezkin (64. Pereyra) – Ari (64. Mamajev), Smolov, Laborde.
    Náhradníci: Sinicyn, Adamov – Jędrzejczyk, Granqvist, Bystrov, Mamajev, Achmedov, Pereyra, Joãozinho.
    thejrc.org