Třinec – Litvínov 2:1 (kon.) | Liberec – Sparta 2:3 (kon.) | Chomutov – Plzeň 6:4 (kon.)
Zlín – Vítkovice 2:0 (kon.) | Olomouc – Pardubice 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 4:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 13.09.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:21 Roman KUKUMBERG - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po slovenské spolupráci klesají karlovarské akcie zase o kousek níž, už je to o čtyři branky! Hosté se nechali příliš unést útočnou hrou a zůstali čtyři vepředu. Hradec tak ujel dopředu v přečíslení dva na jednoho a Rastislav Dej narýsoval bezchybnou přihrávku ROMANU KUKUMBERGOVI, kterému nezbývalo, než ji bekhendem dopravit do branky a ukončit Závorkovi zápas – 4:0! Asistence: Rastislav Dej, Richard Jarůšek.
    26:42 Richard JARŮŠEK - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že hosté kritickou pasáž přežili, ale opak je pravdou. Mountfield vede už o tři góly! Jiří Šimánek ujel do sóla, ve kterém jeho střelu vyškrábl Závorka ramenem. Hradecký forvard ale pak skvělým forčekingem vybojoval puk pro RICHARDA JARŮŠKA, který s ním vyjel zpoza brankové čáry a bekhendovou kličkou nedal Závorkovi nárok – 3:0! Asistence: Jiří Šimánek.
    15:36 Rastislav DEJ - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    To jsou věci, teprve třetí hradecká střela na branku končí druhým gólem! Včerejší oslavenec RASTISLAV DEJ převzal puk ve středním pásmu, rychle nabruslil do útoku a pak vytáhl na všechny přítomné svůj klenot – střelu z pravého kruhu na druhou tyč. Byla milimetrově přesná a Závorka se natahoval marně – 2:0! Asistence: Bedřich Köhler, Roman Kukumberg.
    04:10 Jiří ŠIMÁNEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield otevírá skóre krátce poté, a to díky hodně slabé chvilce Tomáše Závorky! JIŘÍ ŠIMÁNEK stál v rohu pásma, přesně na úrovni brankové čáry, a dvakrát naznačil prudký pas do hry. Místo toho ale poté vypálil přímo do brankoviště a Závorka si nešťastně srazil puk za záda – 1:0! Asistence: Ryan Potulny, Richard Jarůšek.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Šimánek (Potulny, Jarůšek), 16. Dej (Köhler, Kukumberg), 27. Jarůšek (Šimánek), 31. Kukumberg (Dej, Jarůšek)


    Mountfield HK: Kacetl (Pavelka) – Gregorc, Čáp, Dietz, Štajnoch, Vydarený, Plášil, Barák, Š. Havránek – Červený, Džerinš, Bednář (C) – Šimánek, Potulny, Jarůšek – Dej, Kukumberg, Köhler – Pavlík, T. Knotek, Bulík. Trenér: Václav Sýkora.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (31. Honzík) – Sičák, Dujsík, Harant, Šidlík, Benák, Tomáš Dvořák, Weinhold – T. Rachůnek, Skuhravý (C), V. Tomeček – T. Rohan, Matuš, Stloukal – Vachovec, Kindl, Gorčík – Harkabus, Gríger, Flek. Trenér: Jan Tlačil.

    Rozhodčí: Hejduk, Krob – Barvíř, Blümel

    Diváci: 3544
    bahis siteleri