PSG – Arsenal 1:1 (kon.) | Basilej – Ludogorec 1:1 (kon.) | Dynamo Kyjev – Neapol 1:2 (kon.)
Benfica – Besiktas 1:1 (kon.) | Barcelona – Celtic 7:0 (kon.) | Bayern – Rostov 5:0 (kon.)
Eindhoven – Atlético 0:1 (kon.)
konec
FC Basilej
1:1 (0:1)
PFK Ludogorec Razgrad
Úterý 13.09.2016, 20:45 • St. Jakob-Park (Basilej) • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (22:41:58)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 1:0. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 26:17.
     
    Stejným výsledkem skončilo i druhé utkání skupiny A mezi Arsenalem a PSG, po prvním hracím dni tak zůstávají všechny čtyři celky na stejné startovní čáře.
    V St. Jakob-Parku je dobojováno a podle fanouška zůstal výkon domácích pod jejich kvalitou. Jak hodnotíte zápas Vy?

     
    Ta ale k ničemu zajímavému nevedla a sudí Alexej Kulbakov okamžitě poté ukončil zápas, který skončil nerozhodně 1:1. Hosté se ujali vedení těsně před přestávkou po krásné akci Jonathana Cafúa a po změně stran vsadili vše na defenzívu, což jim dlouho vycházelo. Obraný vall Razgradu dlouho přiváděl domácí fotbalisty k šílenství, ti se ale necelou čtvrthodinu před koncem nakonec zaslouženě prosadili díky přesné hlavičce Steffena. Závěr utkání už nic zajímavého nenabídl, a tak si Razgrad odvezl z Basileje cennou remízu 1:1!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Jordan Minev se nedomluvil se střídajícím Sashou, oba si nechali míč utéct až do zámezí. Basilejští fotbalisté už zakládají možná poslední akci zápasu!
     
    90+3
    Islandský bojovník Birkir Bjarnason si navedl balon až na hranici pokutového území a připravil si ho ke střele, ta mu ale vůbec nesedla a kulatý nesmysl skončil až kdesi ve dvacáté řadě.
     
    90+2
    Renato Steffen to na polovině hřiště přehnal s agresivitou v souboji s Minevem, jenž se sice zvedal z trávníku hodně pomalu, hosté ale mezitím stihli založit protiútok. Ten však k ničemu převratnému nevedl, balon skončil bezpečně ukryt ve Vaclíkově náruči.
     
    90+1
    Střídání v týmu PFC Ludogorec Razgrad: ze hřiště odchází Světoslav Djakov, přichází Sasha.
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu ještě uvidíme čtyři nastavené minuty!
     
    89
    Před námi už jsou poslední dvě minuty základní hrací doby a vše nasvědčuje tomu, že se oba soupeři rozejdou smírně. Po vyrovnávacím gólu Steffena se na hřišti nic zajímavého neděje.
     
    87
    Především hosté už nemají žádnou motivaci tvořit hru, nejraději by očividně zápas dohráli polehávajíc na trávníku. Po hlavičkovém souboji s Birkirem Bjarnasonem se Virgil Misidjan svalil k zemi a trvalo mu dobrou půlminutu, než se zvedl.
     
    86
    Převaha Basilejských po vstřelení vyrovnávacího gólu už není tak markantní, momentálně je k vidění hlušší pasáž hry, ve které se ani jeden tým nikam nežene a výsledkem je plácaná ve středu hřiště.
    Renato Steffen a jeho radost po pohotovém zakončení a gólu.

     
    85
    Střídání v týmu PFC Ludogorec Razgrad: ze hřiště odchází Wanderson, přichází Igor Plastun.
     
    84
    Z dobrých pětadvaceti metrů otestoval pozornost hostujícího gólmana Davide Callà, Vladislav Stojanov ale bez problémů zakročil a s následnou rozehrávkou pochopitelně vůbec nespěchá.
     
    83
    Suchému zápasnický zákrok na Marcelinha ve středu hřiště neprošel, Razgradští však s možností rozehrávky naložili prachbídně a na Stojanova už se žene další modročervené lavina.
     
    83
    Svěřenci Urse Fischera jsou i nadále aktivnějším týmem, střídající Alexander Fransson nyní po levém křídle táhne další rychlou akci Basileje.

    Vojtěch Balon

    Branky: 80. Steffen (Lang) – 45. J. Cafú (Marcelinho)

    Karty:   65. Steffen (BAS) – 66. Wanderson (LUD), 76. Natanel (LUD)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 1:0. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 26:17.
    FC Basilej: Vaclík – Lang, Suchý, É. Álvarez, Traoré – B. Bjarnason, Xhaka, Zuffi (70. Fransson), Steffen – Delgado (C) (82. Callà) – Janko (40. Doumbia).
    Náhradníci: Vailati – Sayed Gaber, Die, Fransson, Høegh, Callà, Doumbia.

    PFK Ludogorec Razgrad: V. Stojanov – J. Minev, Moţi, Palomino, Natanel (80. Vitinha) – Abel, Djakov (C) (90+1. Sasha) – Misidjan, Marcelinho, Wanderson (85. Plastun) – J. Cafú.
    Náhradníci: Borjan – Sasha, Quixadá, Keșerü, Plastun, Vitinha, Lukoki.

    Rozhodčí: Alexej Kulbakov – Dmitrij Žuk, Oleg Masljanko (všichni Bělorusko)
    bahis siteleri