Nové Zámky – Orange 20 7:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
7:1 (1:0, 2:1, 4:0)
HK Orange 20
sk Úterý 13.09.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil jednoznačným víťazstvom nováčika z Nových Zámkov, ktorý sa po zisku troch bodov posúva na líderskú priečku Tipsport ligy. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a želáme vám príjemný zvyšok večera. (20:31:43)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:31
    Vhadzovať sa bude v strednom pásme pri útočnej čiare domáceho tímu. Zápas sa podľa všetkého už iba dohrá.
     
    58:56
    Zápas sa chýli ku koncu a domáce tribúny už začínajú oslavovať víťazstvo. Tri body ostanú po dueli v Nových Zámkoch, ktoré sa vďaka tomu posunú na líderskú pozíciu.
     
    58:04
    Čížek vo vlastnom obrannom pásme bodyčekom zrazil k zemi Patrika Oška, ale ten sa našťastie rýchlo otriasol a postavil sa na nohy.
     
    56:50
    Mladíci sa stále bránia a pokúšajú sa nenavýšiť počet gólov v Durného sieti. Mladí reprezentanti musia stále odolávať rozbehnutému nováčikovi.
     
    56:00
    Začína sa posledná štvorminútovka tohto duelu. Na ľadovej ploche sa stále nič nemení.
    55:43 Lukáš HVILA - 7:1
     
    55:43
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hráči pridávajú aj siedmy gól. Od ľavej žrde prihral Lelkeš popred bránku súpera na opačnú stranu, kde si počkal úplne voľný LUKÁŠ HVILA a bez prípravy sa presadil aj druhýkrát v tomto zápase. Asistencie: Richard Lelkeš, Milan Kytnár.
     
    53:40
    O osude zápasu je už dávno rozhodnuté a domáci hokejisti pokračujú v ofenzívnej hre.
    52:41 Milan KYTNÁR - 6:1
     
    52:41
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci zavŕšili poltucet gólov v sieti mladíkov. Postaral sa o to MILAN KYTNÁR, ktorý po prihrávke spoza bránky puk po ľade nasmeroval za Durného. Asistencie: Albín Podstavek, Patrik Maier.
     
    52:21
    Hosťom nevyšla rozohrávka spoza svojej bránky a do dobrej streleckej pozície sa dostal Kytnár, ale v rýchlosti minul svätyňu svojho súpera.
     
    51:53
    Hokejisti HK Orange 20 vyhodili puk cez všetky čiary iba na zakázané uvoľnenie.
     
    51:49
    Semorád je späť na hracej ploche a pokračujeme v plnom počte na oboch strnaách.
     
    51:36
    Nové Zámky však teraz puk dvakrát v rade vyhodili cez všetky čiary a bránia sa naozaj veľmi dobre. Mladíci sa vôbec nevedia dostať do pásma.
     
    51:02
    Zverenci trénera Bokroša hrajú od tejto chvíle v plnom počte a k dispozícii majú skrátenú presilovku.
     
    50:34
    Hosťom sa však puk podarilo vytlačiť spred Durného a získavajú niekoľko cenných sekúnd, počas ktorých sa nemusia brániť.
     
    50:07
    Hrá sa vo štvorici na oboch stranách a do útoku sa okamžite presunuli domáci. Nové Zámky pokračujú vo svojej aktivite, ktorú mali ešte pred vylúčením.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Lelkeš (Semorád, Brabenec), 23. Hegyi (Tábi), 36. Hvila (Chovan), 44. Maier (Kytnár), 46. Semorád (Ďurčo), 53. Kytnár (Podstavek, Maier), 56. Hvila (Lelkeš, Kytnár) – 25. Murín (Váňa, Horvath)


    HC MIKRON Nové Zámky: Škorvánek – Čížek, Sandgren, Chovan, Ďurčo, Sucharda, Maier, Ficel – Lelkeš, Brabenec, Semorád – Paulovič, M. Hudec, Fábry – Hvila, Kytnár, Podstavek – Tábi, Hegyi, Dubec
    HK Orange 20: Durný – Grman, Trška, Košecký, Bdžoch, Vybiral, Jendroľ, Burzík, Danko – Hecl, Pätoprstý, Pataky – Váňa, Murín, Horvath – Sloboda, Oško, Struška – Koziot, Koyš, Mišuta

    Rozhodčí: Müllner – Gegáň, Kacej
    thejrc.org