Manchester City – Mönchengladbach 4:0 (kon.) | Leverkusen – CSKA Moskva 2:2 (kon.) | Tottenham – Monaco 1:2 (kon.)
Real Madrid – Sporting 2:1 (kon.) | Legia – Dortmund 0:6 (kon.) | Club Brugge – Leicester 0:3 (kon.)
Porto – Kodaň 1:1 (kon.) | Lyon – Dinamo Záhřeb 3:0 (kon.) | Juventus – Sevilla 0:0 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
2:2 (2:2)
CSKA Moskva
Středa 14.09.2016, 20:45 • BayArena, Leverkusen • Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a někdy příště se s Vámi opět budu těšit na počtenou! (22:43:16)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 5:11.
     
    Je konec, druhý poločas tohoto utkání nám už žádnou branku nenabídl, oba celky si tak po remíze 2:2 do tabulky připisují první bod. První půle byla reklamou na fotbal, po dobu její větší části podávali parádní výkon především domácí fotbalisté, kteří byli za svou aktivitu odměněni už v deváté minutě, kdy se trefil Admir Mehmedi. Chaos v obraně CSKA pokračoval i nadále, po čtvrthodince hry na rozdíl dvou branek zvýšil Hakan Çalhanoğlu a vše nasvědčovalo tomu, že v podání Leverkusenu půjde o jasnou záležitost.

    Třetí gól, který by asi byl tím definitivně rozhodujícím, ale Schmidtova družina nepřidala, v rozmezí mezi šestatřicátou a osmatřicátou minutou si navíc vybrala slabší pasáž a hosté zásluhou Alana Dzagojeva s Romanem Jerjomenkem dokázali srovnat! Druhý poločas už se nesel v o poznání klidnějším duchu, šancí bylo k vidění opravdu poskrovnu, remíza se nakonec asi dá označit jako spravedlivý výsledek.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V samotném závěru jsme ještě svědky taktického střídání na straně CSKA. Ze hřiště odchází Golovin, na posledních pár okamžiků do boje zasáhne druhý z bratru Berezuckých, tedy Alexej.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se italský sudí rozhodl nastavit jen dvě minuty!
     
    90
    Po několikaminutové pauze se na útočné polovině na delší dobu dokázali usadit i hosté. Jerjomenko nakonec vymyslel šikovnou kolmici pro útočníka Strandberga, ten si ale v souboji s Toprakem pomohl faulem.
     
    89
    Po povedené kombinaci středem hřiště se kulatý nesmysl ocitl u kopaček Admira Mehmediho, který měl sice na střelu dostatek času i prostoru, branku ale vůbec neohrozil a zamířil opravdu hodně vysoko nad.
     
    88
    Ne, rohové kopy dnes domácím zkrátka a dobře nefungují. Téměř nic nelze vyčítat ve vápně si nabíhajícím hráčům, v drtivé většině případů jde vina za exekutorem, výjimkou nebyl ani Kevin Kampl, jehož centr byl opravdu prachmizerný.
     
    87
    Bayer teď svého soupeře doslova uzamkl kolem jeho pokutového území, nakonec z toho všeho ale znovu je pouze kop od rohového praporku. Dokáží si domácí bilanci při této standardní situaci vylepšit?
    86. Benjamin Henrichs (LEV)
     
    86
    Domácím s blížícím se koncem utkání lehce tečou nervy. Henrichs ve snaze zastavit brejk soupeře zcela jasně fauloval Wernblooma, udělení žluté se karty se zkrátka a dobře nemůže divit.
     
    85
    Po sáhodlouhých přípravách dal sudí Orsato konečně pokyn k rozehrání přímého kopu. Hosté s ním nenaložili vůbec zle, po Dzagojevově centru na kraj šestnáctky se ke střele z první dostal Milanov, Leno byl ale znovu na svém místě.
    83. Wendell (LEV)
     
    83
    Poprvé v utkání je sudí nucen tasit žlutou kartu. Oním potrestaným hráčem se stal domácí bek Wendell, který po velmi špatně načasovaném skluzu poslal k zemi Milanova.
     
    82
    Z něj se hosté nakonec zvládli propracovat k zakončení. Dzagojevův kroucený centr totiž brankář Leno vyboxoval pouze na hranici šestnáctky, odkud po Jerjomenkově sklepnutí pálil Wernbloom, mířidla ale neměl seřízena přesně.
    81.
     
    81
    Volland nechal balon za sebou a díky této jeho nedůslednosti měli Moskvané k dispozici bleskurychlý brejk. Možná trochu sobecky to sám ne sebe vzal před pár minutami příchozí Milanov, jehož rána byla ztečována na roh.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 9. Mehmedi (Henrichs), 15. Çalhanoğlu (Kampl) – 36. Dzagojev (Ionov), 38. Jerjomenko (L. Traoré)

    Karty:   83. Wendell (LEV), 86. Henrichs (LEV)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 5:11.
    Bayer Leverkusen: Leno – Henrichs, Tah, Toprak, Wendell – Mehmedi, Kampl, L. Bender (C) (51. Volland), Brandt – J. Hernández (46. Pohjanpalo), Çalhanoğlu (46. Aránguiz).
    Náhradníci: R. Özcan – Baumgartlinger, Jedvaj, Pohjanpalo, Aránguiz, Dragović, Volland.

    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Fernandes, V. Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov – Dzagojev, Wernbloom – Ionov (78. G. Milanov), Jerjomenko, Golovin (90+2. A. Berezuckij) – L. Traoré (73. C. Strandberg).
    Náhradníci: Pomazun – A. Berezuckij, Z. Tošić, G. Milanov, Nababkin, C. Strandberg, Natcho.

    Rozhodčí: Daniele Orsato – Riccardo Di Fiore, Lorenzo Manganelli (všichni Itálie)
    bahis siteleri