Košice – Lipt. Mikuláš 2:0 (kon.) | Zvolen – Martin 4:3 (kon.) | Žilina – Trenčín 2:4 (kon.)
Nitra – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 2:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (0:1, 2:3, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Středa 14.09.2016, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Partner:
     
    V poslednej časti hry sme svedkami gólu neboli. Domácim sa nepodarilo vyrovnať, čiže Banská Bystrica zvíťazila 2:4 a spod Tatier si berie cenné tri body.

    Ďakujeme za pozornosť. (20:23:45)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Dinda vypálil tvrdo od modrej čiary. Jeho delovka skončila na hrudi gólmana Jasona Bacasihuu. Ešte uvidíme vhadzovanie po ľavici brankára hostí.
     
    59:26
    Bystričania v týchto chvíľach vyhnali domácich z útočného pásma a kontrolujú strednú tretinu.
     
    58:55
    Domáci to skúsia v šestici, nič iné neostáva. Vhadzuje sa pred Bacashihuom.
     
    58:55
    Oddychový čas pre Poprad!
     
    58:18
    Češík si šikovne nakorčuľoval pred bránku a po prihrávke ihneď z prvej vypálil. Fernström si zapísal úspešný zákrok.
     
    57:16
    Kroták vnikol s pukom do pásma, vykonal protismernú kľučku a prihrával naslepo do priestorov, kde očakával, že bude jeho spoluhráč. Žiaľ, kamzíci to ešte nemajú takto natrénované.
     
    56:18
    Bystričania sa s vedomím blížiaceho sa konca zápasu sústreďujú najmä na defenzívne činnosti a pozornú hru v strednom pásme. Zabrať musia domáci.
     
    55:04
    Paločko si spracoval puk od Krotáka a snažil sa dobre nahodiť Zagrapanovi v hernej situácii troch proti dvom. Popradčania to neriešili najšťastnejšie.
     
    54:21
    Kamzíkom sa podarilo dostať sa do útočnej tretiny, no pre Bacashihuu to nič neznamenalo. Puk sa potuloval iba po rohoch klziska a za bránkou.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 920 divákov.
     
    52:48
    Ježek už nevnikol do útočného pásma, zo strednej tretiny ho iba nahodil dopredu, kde korčuľoval Troliga, no tomu sa už nepodarilo puk zachytiť.
     
    52:00
    Kafka s Matuškinom si šikovne vymenili puk krížom cez pásmo a aj takýmto spôsobom sa pokúšali rozhýbať obranný štvorec domácich. Zatiaľ sú to od "baranov" všetko len prihrávky.
     
    51:12
    Presilovka pre Banskú Bystricu. Radoslav Suchý dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    51:05
    Patrik Lamper sa na dva razy ocitol vo výbornej šanci pred bránkoviskom, no Fernström predviedol svoje reflexy v dolných končatinách a betónmi vyrazil obe zakončenia.
     
    50:32
    Kurali hľadal prihrávkou na útočnú modrú čiaru Lapšanského, ktorý si pohľadom pýtal puk, ale miesta, kadiaľ mohla prihrávka preniknúť, bolo málo.
     
    49:28
    Po súbojoch pri mantineli sa odohrala menšia strkanica medzi Ježkom a Lamperom a Mihálik sa staral o Václava, ktorý však už bol na ľade. Zaobišlo sa to bez trestov.
     
    48:40
    Domáci sa dostali do ďalšej výhodnej pozície. Bondra korčuľoval po pravom krídle a na ľavej strane pred bránkoviskom sa mu už ukazoval korčuľujúci Paločko. Cez Wisharta sa rozhodol neprihrať a volil strelu. Puk skončil na hrudi gólmana Bacashihuu.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 29. Kroták (Suchý, Tibenský), 37. Cutting (Kurali) – 11. Róth (Ťavoda), 32. Matuškin (Surový, Maione), 34. Bezúch (Ďatelinka), 36. Matuškin (Kafka, Maione)


    HK Poprad: Fernström (Šúrek) – Suchý (A), Kurali, Dinda, Fabian (A), Pokovič, Cutting, Šterbák – Kroták (C), Zagrapan, Štrauch – Lapšanský, Lichanec, Tibenský – Bondra, Troliga, Paločko – Výhonský, Ježek, Václav
    HC´ 05 Banská Bystrica: Bacashihua (Košarišťan) – P. Mikuš, Ďatelinka (A), Maione, Wishart, Mihálik, Matuškin, Ťavoda – Hickmott, T. Surový (C), Kafka – Trukhno, Bortňák, Bezúch – Andrisík, Češík (A), Lamper – Ferleťák, Tamáši, Róth

    Rozhodčí: Novák – Kollár, Smrek

    Diváci: 920
    bahis siteleri