Chabarovsk – Kunlun 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 5:3 (kon.) | Minsk – Riga 2:1 (po pr.)
Dynamo Moskva – Soči 1:2 (kon.) | Kazaň – Omsk 1:0 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 5:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Spartak Moskva
Čtvrtek 15.09.2016, 18:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:51:28)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (CEC) – 0+1, 2 střely, čas na ledě: 17:57
    Roman Horák (CEC) – 0+0, 4 střely, čas na ledě: 16:35
    Lukáš Radil (SPM) – 0+0, 2 střely, čas na ledě: 17:10
     
    Střely na branku: 52 – 38
     
    Je konec! Viťaz poráží Spartak Moskva 5:2 a připisuje si důležité body do tabulky! Domácí byli od úvodních minut lepším týmem. Hned v první minutě otevřel skóre Maxim Afinogenov! Spartaku se však podařilo vyrovnat, když se trefil Viktor Bobrov ! Domácí si ve druhé třetině díky brankář Aaltonena a Makejeva vytvořili dvoubrankový náskok. Spartak se v závěru prostřední části díky využité přesilovce vrátil zpět do hry, jelikož se trefil Bondarev! Osm sekund před sirénou však vrátil domácím dvoubrankové vedení Aaltonen! V poslední části už Viťaz kontroloval své vedení a tři minuty před koncem přidal pátou branku! Vítězství domácího celku pojistil Vyglazov!
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Domácí si užívají závěrečnou minutku dnešního zápasu. Příznivci Viťazu odměňují své oblíbence potleskem.
     
    58:41
    Viťaz nepolevuje v aktivní hře ani v samotném závěru třetí třetiny. Jevgenij Katičev dojel nahozený kotouč a z ostrého úhlu prověřil Markuse Svenssona.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    56:34
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Viťaz definitivně potvrzuje zisk třech bodů! NIKITA VYGLAZOV si sjel na přihrávku Katičeva a překonal Markuse Svenssona! Asistence: Jevgenij Katičev.
     
    56:29
    Spartaku se krátí čas potřebný ke vstřelení dvou branek. Viťaz kontroluje hru v obranném pásmu a nepouští moskevský tým do šancí.
     
    55:17
    Roman Horák uspěl na vhazování před brankou Spartaku Moskva. U odraženého puku však byli nejrychleji hráči Spartaku, jež jej obloukem poslali do středního pásma.
     
    54:20
    Mario Kempe vyslal svižnou střelu zápěstím z pravé strany. Svensson jeho ránu dobře viděl a s přehledem vyrazil kotouč do rohu kluziště.
     
    54:00
    Střely na branku: 41 – 34
     
    53:18
    Markus Svensson vyrazil za branku, aby vypomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Brankář Spartaku zkrotil nahozený puk a přesně přihrál.
     
    52:56
    Nahození za branku domácího celku dojel Ryan Stoa. Útočník Spartaku si vybruslil před Saprykina, ale nedokázal zasunout puk mezi beton a tyčku.
     
    52:11
    Znovu se hraje dlouhou dobu bez přerušení. Domácí ničí útoky Spartaku už na modré čáře.
     
    50:41
    Po dlouhé době se před brankou Spartaku objevil Maxim Afinogenov. Ruský bohatýr zkoušel štěstí bekhendem, ale nezamířil mezi tři tyče.
     
    50:12
    Do konce třetí třetiny zbývá posledních deset minut a Spartak Moskva potřebuje vstřelit alespoň dvě branky.
     
    49:37
    S dalším útokem spěchal do útočného pásma Vjačeslav Leščenko. Hostující hráč si obhodil jednoho z obránců, ale poté přišel o puk.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. Afinogenov (A. Semjonov, Makejev), 27. M. Aaltonen (Kopejkin), 35. Makejev (Jeřábek), 40. M. Aaltonen (A. Semjonov, Kopejkin), 57. Vyglazov (Katičev) – 8. Bobrov (Leščenko, N. Li), 40. Bondarev (Gilroy)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Säteri) – Gimajev, Voronkov, A. Semjonov, Golovkov, Jepišin, Katičev, Davidov, Jeřábek – A. Nikulin, Koroljov, Soloduchin – Makejev, Horák, Afinogenov – Kempe, M. Aaltonen, Kopejkin – Vyglazov, Al. Stěpanov, Rubcov – Drugov.
    Spartak Moskva: Svensson (Truškov) – Gilroy, Sorokin, Provolněv, Högström, Kirillov, Bondarev, Baldajev – Radil, Stoa, Glazačev – Nikoncev, Alexandr Vasiljev, M. Potapov – M. Plotnikov, V. Berdnikov, Šmoljov – N. Li, Bobrov, Leščenko – A. Voronin.

    Rozhodčí: Bondar, Fraňo – Sivov, Šelanin
    bahis siteleri