Zlín – Jihlava 4:3 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 3:6 (kon.)
Č. Budějovice – Liberec 2:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 0:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (po pr.)
konec
HC Olomouc
3:6 (2:1, 1:2, 0:3)
HC Kometa Brno
Pátek 16.09.2016, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se dostali ve dvou až před Sonnka a i přes to, že se Spurný s Beierem rychle vraceli, DOMINIKU KNAPOVI už v přesné střele přes posledního bránícího hráče a mezi betony zabránit nedokázali. Asistence: Daniel Hroudný, Andreas Jajcay.
     
    49:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno brzy vede už o dva góly. Až před Sonnka se dostal nikým nehlídán LUBOŠ HORKÝ, který prostřelil olomouckého brankáře. Asistence: Petr Kratochvíl.
     
    48:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po zmatku před brankou Brno znovu vede, když puk za Sonnkova záda dorazil ROBERT HAVLÁT. Asistence: Daniel Kabelka.
     
    26:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Stačilo ale jen devětadvacet vteřin a Kohouti znovu srovnávají krok! Kubova formace prokázala dostatečný důraz na brankovišti a právě olomoucká devětaosmdesátka, MIROSLAV KUBA, doklepl puk za Dostálova záda. Asistence: Pavel Tomaník, Adam Spálovský.
     
    26:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Naopak Brno se z rychlého protiútoku znovu prosazuje a po střele DANIELA KABELKY otáčí vývoj utkání. Asistence: Aleš Trnka.
     
    22:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Naopak hosté z rychlého protiútoku srovnávají stav skóre, když se z levé strany mezi ruku a beton Sonnka trefil ANDREAS JAJCAY. Asistence: Daniel Hroudný.
     
    13:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Úvod přesilovky hostům příliš nevyšel, navíc sami inkasovali, když skulinku v Dostálově výstroji našel z levé strany PAVEL TOMANÍK. Bez asistence.
     
    09:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Patrik Říčka dobře našel vracejícího se LUKÁŠE SPURNÉHO, který se prohnal až před Dostála a tvrdou střelou pod horní tyč srovnal krok. Asistence: Patrik Říčka.
     
    02:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovkou hrou nepohrdli a rychle ji proměňují. Kapitán Komety PETR KRATOCHVÍL si před olomouckou brankou našel dobré místo a prostřelil Sonnka. Asistence: Dalimil Mikyska.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 10. Spurný (Říčka), 14. Tomaník, 27. Kuba (Tomaník, Spálovský) – 3. Kratochvíl (Mikyska), 23. Jajcay (Hroudný), 27. Kabelka (Trnka), 48. Havlát (Kabelka), 50. Horký (Kratochvíl), 53. Knap (Hroudný, Jajcay)


    HC Olomouc: Sonnek (Pospíšil) – Štreit, Hudeček, Spurný, Spálovský, Beutl – Zabloudil M., Cach, Říčka, Horák, Podlaha, Beier, Macuh, Marek (C), Tomaník, Jelínek, Jeklič, Šťastný, Kuba.
    HC Kometa Brno: Dostál (Krček) – Trnka, Slabý, Furch, Sedláček, Mikyska, Kabelka – Novák, Havlát, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Horký, Knap, Hroudný, Kratochvíl (C), Ferda, Jajcay.

    Rozhodčí: Zbořil – Bubela, Čelechovský
    bahis siteleri