Litoměřice – Chrudim 2:2 (kon.) | Česká Lípa – Vysoké Mýto 3:2 (kon.) | Interobal Plzeň – Hodonín 5:3 (kon.)
Hradec Králové – Helas Brno 5:2 (kon.) | Zruč n/S – Slavia 6:3 (kon.) | Sparta – Třinec 2:2 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
2:2 (2:1)
FK Chrudim
Pátek 16.09.2016, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Přeji příjemný večer všem nadšencům futsalu! Dnes je na programu vůbec první domácí zápas celku Gardenline Litoměřice v nejvyšší futsalové soutěži, ve kterém hostí několikanásobné mistry ligy FK ERA-PACK Chrudim. Zápas se odehraje od 20:30 hod. ve sportovní hale Chemik, která se nachází v Lovosicích.
     
    Gardenline Litoměřice

    Litoměřice jsou sice nováčky v nejvyšší tuzemské futsalové soutěži, mnoho soupeřů ale ví, že nálepka nováčka může hodně klamat. Do týmu ze severu Čech totiž doputovalo několik zajímavých hráčů původem z Brazílie. Jsou jimi Rodrigo Taverna, Rafael Silva, Leonardo Lima, Wenderson Ferrer a Robert Weyne, které doplnilo několik hráčů z Čech, včetně tří brankářů.

    Na hráče Gardenline čekal v prvním kole výjezd do Prahy, kde se utkali s místní Spartou Praha. Ačkoli byly představy a tužby Litoměřic velké – tříbodové, po velkém boji přeci jen Litoměřičtí padli o jedinou branku (2:3 z pohledu Litoměřic). V zápase byl navíc vykázán trenér David Filinger na tribunu a od disciplinární komise dostal zastavení činnosti na dvě soutěžní utkání. Ve druhém a třetím kole tak nebude možné během zápasu vidět bývalého reprezentanta na lavičce Severočechů.

    Poslední odehrané zápasy:
    Sparta Praha – Gardenline Litoměřice 3:2
    FT Zlej se(n) Liberec – Gardenline Litoměřice 4:6
    FK Kladno – Gardenline Litoměřice 1:7
    Gold Combix Ústí n/L. – Gardenline Litoměřice 2:3
    SK Interobal Plzeň – Gardenline Litoměřice 4:3
     
    FK ERA-PACK Chrudim

    Dnešní soupeř nováčka v Chance Futsal lize je nejtěžší z nejtěžších. Do Lovosic nepřijede nikdo jiný, než dvanáctinásobný vítěz 1. futsal ligy FK ERA-PACK Chrudim. Ani v letošní sezóně nejsou ambice Chrudimi, která má letité zkušenosti s evropskými poháry, nikterak odlišná. Z tábora Chrudimských zní jasná slova – obhajoba titulu! Jak ale bude vypadat sezóna v Chrudimi je nejasné. Klub hledá urgentně nového generálního partnera, který by pokryl většinu finančních nároků, které jsou s chodem klubu spjaté. Díky mnoha menším partnerům mají Chrudimští pokrytu pouze část letošní sezóny!

    Vraťme se ale zpět ke sportovní stránce klubu. I Chrudim má ve svých řadách několik Brazilců, Portugalce a českých reprezentantů. Při své letošní premiéře museli hráči Chrudimi podstoupit cestu na palubovku soupeře, tentokrát to bylo Vysoké Mýto. ERA-PACK vedl už v poločase o jeden gól a definitivní tečku za skóre zápasu udělal ve 24. minutě Lukáš Rešetár. Chrudim tak mohla být spokojená, neboť ji, na rozdíl od dnešního soupeře, úvodní duel vyšel.

    Poslední odehrané zápasy:
    Nejzbach Vysoké Mýto – FK ERA-PACK Chrudim 1:3
    FK ERA-PACK Chrudim – AFM Futsal Maniacs 5:0
    FK ERA-PACK Chrudim – MNK Futsal Dinamo 2:3np
    FC Stalitsa Minsk – FK ERA-PACK Chrudim 3:0
    FK ERA-PACK Chrudim – Pogoń 04 Štětín 6:1
     
    Poslední zápas z pohledu obou celků:

    AC Sparta Praha – Gardenline Litoměřice 3:2
    Branky a nahrávky: 20. Sláma, 39. Zapletal (Doša), 39. Mareš – 12. Silva, 40. Wenderson. Žluté karty: 33. Křemen – 34. Goncalvej, 36. Silva. Červené karty: 39. Doša (SPA). Diváci: 130.

    Sestava Gardenline Litoměřice: Bartůňek, Vavrek – Taverna, Blažek, Wenderson, Leonardo, Hrdý, Krok, Two, Sedláček, Tichý, Žampa, Silva, Macháček.


    Nejzbach Vysoké Mýto – FK ERA-PACK Chrudim 1:3
    Branky a nahrávky: 11. Novák (Sklenář) – 8. Záruba (Max), 20. Záruba (Max), 24. Rešetár (M. Mareš). Žluté karty: 28. Kubát, 30. Merkl – 24. M. Mareš, 28. Felipe. Diváci: 310.

    Sestava FK ERA-PACK Chrudim: Gerčák, Simon – Merkl, Sklenář, Jeníček, Kubát, Vágner, Novák, Doležal, Šabata, Vodrážka, Pirkl.
     
    Trenéři obou celků před zápasem:

    David Filinger (trenér Gardenline Litoměřice): "Čeká nás favorit celé soutěže. Na zápas se budeme připravovat jako na každý jiný. Respekt k soupeři máme, ale určitě se nebojíme. Hrajeme doma a popereme se o dobrý výsledek. Pokud při nás bude stát i trocha štěstí, které jsme neměli v minulém kole, můžeme myslet na dobrý výsledek."

    Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Nemám moc informací o stylu hry Litoměřic, ale všichni víme, že mužstvo výrazně posílilo, což znamená, že mají před novou sezónou velká očekávání. V prvním kole nedokázaly bodovat a pochopitelně nyní chtějí tuto bodovou ztrátu napravit. Musíme být velmi opatrní, zejména když hrajeme u nich doma. Musíme pracovat dobře v obraně a vpředu začít využívat šance."
    O brazilských hráčích v dresu Litoměřic: "Znám Rodriga, který hrál za Chrudim v loňské sezóně a Brazilce Silvu, kterého jsem trénoval v Brazílii. Rodrigo je obránce, který má obrovskou sílu a dokáže zakončit i z velké vzdálenosti. Silva je velmi inteligentní hráč s dobrou přihrávkou a excelentním zakončením. Na zmíněné dva hráče si musíme dát velký pozor."
     
    Rozhodčími dnešního zápasu jsou pánové Jan Kresta a Jiří Lasch. V roli delegáta FAČR je přítomný Jiří Hanzlík.
     
    Úvodní sestavy:

    Gardenline Litoměřice: Vavrek, Bartůněk – Taverna (C), Wenderson, Blažek, Hrdý, Robert Weyne, Žampa, Léo, Silva, Krok, Macháček, Sedláček, Tichý.
    Trenér: Miloš Náprstek.

    FK ERA-PACK Chrudim: Žďánský, Carlos – Záruba, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Ricardinho, Rešetár (C), Slováček, Felipe.
    Trenér: Felipe Conde.

    Rozhodčí: Jan Kresta, Jiří Lasch.
    Delegát: Jiří Hanzlík.
     
    Hráči už jsou připraveni v tunelu pod diváky a za malou chvíli budou nastupovat na hrací plochu.
     
    Hlasatelka zápasu přečetla jména všech účastníků dnešního zápasu. Rozhodčí co nevidět zahájí zápas.
     
    Domácí nastupují v zeleno-bílých dresech. Chrudim zvolila červeno-černou kombinaci dresů. Výhodu úvodního výkopu mají domácí Litoměřice.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Silva vyzkoušel jako první vystřelit směrem na bránu, ale jeden z bránících hráčů dokázal jeho ránu vyrazit do zámezí.
     
    00:30
    Už to vypadalo, že Rešetár vystřelí, ale míč se mu odrazil od stojné nohy pouze mimo hrací plochu. K míči se dostávají domácí.
     
    00:59
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tohle je premiéra domácích jako hrom. ROBERTU WEYNEMU stačilo pohých 59 sekund, aby hlavičkou překonal soupeřova brankáře. Na hlavu Weyneho snesl milimetrový centr Rafael Silva. Asistence: Rafael Silva.
     
    01:33
    Rafael Silva se pokusil proniknout kolem pravé čáry na útočnou polovinu, ale byl zastaven skluzem v podání Michala Mareše.
     
    01:56
    Žďánský pomohl svým spoluhráčům výběhem z brány, aby vystínoval jednoho ze soupeřů, který se hnal za dlouhým centrem.
     
    02:38
    Wenderson skvělým obranným zákrokem získal pro svůj celek míč, který ihned putoval dopředu na jediného vytaženého útočníka, který ale nedokázal zpracovat míč ideálně.
     
    03:09
    Chrudimští se dopouštějí prvního akumulovaného faulu na pronikajícího Wendersona, který se nenechal rozhodit z rovnováhy a s míčem se prodral před bránu, kde ale netrefil prostor tří tyčí.
     
    03:23
    Hosté se dočkali první střely, ačkoli byla hodně nepřesná a skončila daleko od brány.
     
    03:51
    Chrudim se hnala ve dvou na brankáře, otěže dané chvíle vzal na sebe Max, ale vyznamenal se Vavrek, který dokázal jeho prudkou střelu vyrazit k nohám svých spoluhráčů.
     
    04:48
    Trochu nepřehledné situace vyřešili rozhodčí udělením dvou akumulovaných faulů na účet domácích.
     
    05:11
    Z velmi ostrého úhlu pokoušel své štěstí Rafael Silva, jehož pumelice proletěla pouze brankovištěm, aby na druhé straně vyletěl míč mimo hrací plochu.
     
    05:39
    Hrdý omylem patičkou dostal do šance hosty, kteří ale napálili pouze nohy obránců domácího celku.
     
    06:08
    Marešova střela z pravé strany byla sražena domácími hráči pouze na roh. Po rozehrání rohu se ke střele dostal Rešetár, který ovšem trefil prvního bránícího hráče.
     
    06:30
    Hrdý si připisuje na svůj účet další úspěšný obranný zákrok, když i on dostal po střele soupeře míč do bezpečí.
     
    06:55
    Rafael Silva musel z útoku přejít velmi rychle do obrany, aby zabránil možnému nebezpečí v podobě střely soupeře. Hlavně díky jeho odkopu míče do zámezí jsou domácí stále ve vedení.
     
    07:34
    Zatímco Litoměřičtí byli v úvodu zápasu hodně aktivní, postupem času přebírají otěže zápasu hosté z Chrudimi, kteří by mohli zkušenosti rozdávat.
     
    07:57
    Už to vypadalo, že se Wenderson prodere přes svého strážce k zajímavé možnosti ohrožení brány. Jenže domácího hráče zradilo zpracování. Míč putuje do autu.
     
    08:31
    Ačkoli si hosté nepřihráli zcela ideálně, jeden z domácích tečoval míč v cestě mimo hrací plochu. Hosté budou rozehrávat rohový kop.
     
    08:36
    Z něj vůbec nic nevymysleli, ba naopak zapůjčili míč svým soupeřům, kteří se sice snažili přejít do útoku, ale byli přibržděni.
     
    09:46
    Brankáři se museli mít na pozoru na obou stranách, ale ani v jednom případě nemuseli zasahovat. Střely obou hráčů byly nepřesné.
     
    10:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Aktivita se hostům vyplatila. DAVID DROZD se dostal do bezprostřední blízkosti, což využil pro střelu k bližší tyči. Ačkoli se Vavrek natahoval nohama po míči, ke své tyči nedosáhl.
     
    11:04
    Po vstřelené brance to jsou opět domácí, kteří mají herně navrch. Zatím sledujeme velmi hezký zápas, ale chybí více střeleckých šancí.
     
    11:52
    Od Vavreka se odrazil míč na roh. Jedna z nepřesných přihrávek překvapila právě i domácího brankáře. Hosté budou zahrávat již pátý rohový kop.
     
    12:07
    Chrudim rozehrála rohový kop na vrchol svých hráčů, kde se nacházel Záruba, ale jeho střelu dokázala zblokovat do zámezí hned dvojice bránících hráčů.
     
    13:12
    Od Felipeho se odrazil míč do brány domácích, kde byl ale dostatečně pozorný Vavrek, který míč zachytil a ihned rozehrál na své spoluhráče.
     
    13:53
    Zárubova nabídka před bránu zůstala nevyslyšena. Míč doputoval kolem svatyně domácích mimo hrací plochu.
     
    14:52
    Domácí se dopouštějí pátého akumulovaného faulu.
     
    15:22
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Z velmi nenápadné akce po pravé straně dokázali domácí vytvořit gólovou šanci. Přihrávka Taverny z rohu hrací plochy doputovala na vrchol brankoviště přesně na nohu ROBERTA WEYNEHO, který nasměřoval míč pod horní tyč, kam Žďánský nedokázal dosáhnout. Asistence: Rodrigo Taverna.
     
    16:18
    V akci znovu Robert Weyne, který se snažil kličkou obejít hned dva protihráče, ale neuspěl. Domácí hráč se rázem na sebe sám zlobil, protože tuto situaci mohl vymyslet maličko lépe.
     
    16:32
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    16:32
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic.
     
    17:01
    Nejprve si Rafael Silva obešel svého strážce a následně vyzval ke střele Tichého, který ovšem Žďánského nepřekonal. Hostující brankář měl plné ruce i nohy práce s tímto zakončením.
     
    17:34
    Marešovu střelu z prvního doteku dokázal zblokovat Taverna tak dobře, že musel z brány až Žďánský.
     
    18:16
    Tichý byl vyslán do osamoceného úniku, ale zcela nepochopitelně zvolil uprostřed svého útočného tažení kličku. Následně se u něj zjevili hned dva obránci, kteří už mu dokázali míč uzmout.
     
    18:47
    Felipe správně vystihl přihrávku protihráčů, ale míč na hrací ploše neudržel. Litoměřice mohou pokračovat v útočné fázi.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta prvního poločasu.
     
    19:23
    Vavrek předvedl vynikající zákrok. Už to vypadalo, že jeden z hostujících hráčů zasune míč u levé tyče do opuštěné brány. Domácí brankář ale dokázal ke své tyči bleskurychle doklouzat a zabránit takřka jasnému gólu.
     
    19:51
    Oddechový čas pro FK ERA-PACK Chrudim.
     
    19:51
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Chrudimi.
     
    19:56
    Chrudimi nevyšla jedna z posledních kombinací. Domácí už první půli pouze dohrají.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Historicky první domácí zápas Litoměřic vyšel domácím na jedničku. Robert Weyne poslal Gardenline do vedení již v samém závěru první minuty. od té doby pomaličku přebírali herní převahu hosté z Chrudimi, což vedlo ke vstřelení vyrovnávací branky. V jedenácté minutě se o ni postaral David Drozd. Jenže Litoměřičtí se aktivity soupeře nezalekli a stále hráli svůj styl hry. Ten přinesl své ovoce v šestnácté minutě, kdy se podruhé v zápase trefil Robert Weyne. Tento stav nakonec svítí na světelné tabuli i po ukončení prvních dvaceti minut. Pokud chtějí Chrudimští přemýšlet o vítězství, budou muset zlepšit své zakončení.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:22.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:10
    Hned v úvodu utkání se úspěšným obranným zákrokem prezentoval Robert Weyne, který obral soupeře o míč. Kulatý nesmysl mu ovšem odkutálel do zámezí.
     
    20:29
    Felipe orazítkoval z ostrého úhlu pouze konstrukci Vavrekovy brány. Tato šance nemohl dále pokračovat, neboť se míč od tyče odrazil za bránu.
     
    20:56
    Robert Weyne nyní zastoupil svého kapitána v obranné činnosti, když dokázal těsně před soupeřem odhlavičkovat míč do autu.
     
    21:17
    Pavel Drozd napadal Rafaela Silvu, který sice měl problémy s rozehrávkou, ale dokázal přeci jen dostat míč na nohu svých spoluhráčů.
     
    21:46
    V souboji Maxe s Tavernou byl úspěšnější domácí futsalista.
     
    22:25
    Robert Weyne se včas dokázal vrátit do obrany, aby odebral míč přímo z nohy Maxe, který už pomalinku napřahoval ke střele.
     
    22:41
    Vavrek si připisuje zákrok po střele Maxe v pádu. Spoluhráči domácího brankáře následně odkopli míč raději mimo dosah všech hráčů.
     
    22:58
    Felipe nedokázal u postranní čáry zpracovat míč od svého spoluhráče. Do útoku se mohou vydat Litoměřičtí.
     
    23:17
    Jenže ani ti se s míčem u nohy dlouho neohřáli. Do útoku se tak mohou přesouvat hosté.
     
    23:45
    Rafael Silva předvedl velmi dobrý přehled o hře. Nejprve se natřikrát kličkou zbavil protihráče, aby následně mohl nezjištně přihrávkou křížem vyzvat Tavernu ke hře. Poslední jmenovaný ale míč nedokázal doběhnout.
     
    24:37
    Žampa nejprve ztratil v útočné fázi míč a o chvíli později se prezentoval výtečnou obranou, když nepovolil Marešovi odcentrovat před bránu Litoměřic.
     
    24:41
    Vavrek musel z brány, aby pomohl svým spoluhráčům dostat míč z hrací plochy.
     
    24:52
    Hra se v posledních chvílích hodně kouskuje častými rohovými kopy či drobnými fauly.
     
    25:22
    Domácí se po dlouhé době vyprostili ze sevření svého soupeře. Tichý vyvezl míč až na útočnou polovinu a následně přiměl jednoho z bránících hráčů zakopnout míč na roh.
     
    25:39
    Koudelka orazítkoval z otočky pouze konstrukci domácí brány!
     
    26:02
    Vavrek musel vyběhnout proti Koudelky, aby mu zmenšil střelecký úhel. Koudelka přeci jen vystřelil a míč vyrazil od domácího brankáře na roh.
     
    27:02
    Robert je prvním, který ohrozil v druhém poločase bránu soupeře. Žďánský byl ale dostatečně pozorný a nekapituloval.
     
    27:45
    Domácí hráči si nerozuměli při souhře, míč se tak bez většího úsilí hostů dostává na nohy Chrudimských.
     
    28:10
    Max se zjevil osamocen před Vavrekem. Hostující hráč ale nedokázal překonat brankáře Litoměřic.
     
    29:10
    Robert Weyne ztratil v jednom ze soubojů míč a když už to vypadalo, že Chrudim vyrovná, byl to právě Robert Weyne, který se střelci položil mezi nohy, aby jeho střelecký pokus zblokoval.
     
    29:14
    Žlutou kartu dostává Tomáš Koudelka (FK ERA-PACK Chrudim).
     
    29:37
    Robert Weyne sice atakoval brankáře soupeře při vysokém centru. Rozhodčí ale nechali tento souboj bez odpískání.
     
    30:09
    Vavrek se prezentoval opět úspěšným zákrokem. Z ostrého úhlu zkoušel své štěstí Rešetár, avšak neuspěl.
     
    30:25
    U pravé tyče dostal příliš prostoru při útočném skluzu Max, který ale nedokázal trefit prostor tří tyčí.
     
    30:55
    Taverna šel hned dvakrát dobrovolně na zem, aby zabránil soupeři ve střele. To se mu nakonec povedlo.
     
    31:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí obránci si dostatečně nepohlídali střed brankoviště, kde se zjevil LUKÁŠ REŠETÁR, který dostal až příliš prostoru. Jeho zkušené zakončení k levé tyči slavilo úspěch. Asistence: Tomáš Koudelka.
     
    32:10
    Hosté pokračují v tlaku na bránu i po druhé vstřelené brance. Domácí se nemohou vymanit z obranných činností a založit jeden soustavný tlak.
     
    32:20
    Jeden z domácích hráčů se bez cizího zavinění svíjí na zemi v bolestech a je k němu přivolána lékařská pomoc.
     
    32:21
    Hráč vypadá, že je po ošetření v pořádku. Ve hře se pokračuje dále.
     
    33:25
    Žlutou kartu dostává Max (FK ERA-PACK Chrudim).
     
    33:26
    Silva se rozhodl zahrát volný kop na přímo, ale jeho střelecký pokus byl hodně nepovedený. Bránu Chrudimi minul o pořádný kus.
     
    34:00
    Hrdý se snažil vložit hlavu do výhozu svého brankáře, ale nepochodil. Žďánský tak měl velmi lehkou úlohu.
     
    34:29
    V akci opět Hrdý. Tentokrát Vavrek vyslal na útočníka prudký centr, který Hrdý na dlouhou nohou dokázal usměrnit na bránu, ale Žďánský si poradil i s tímto zakončením.
     
    35:16
    Do rozehrávky hostů už se pomalu začíná také vkrádat nepřesnost. Závěrečných pět minut bude ještě hodně zajímavých.
     
    35:56
    Vavrek musel na zem hned dvakrát po sobě. Pokaždé u jedné ze svých tyčí. Svojí svatyni ale dokázal uhájit před střelci Chrudimi.
     
    36:02
    Žlutou kartu dostává Radim Záruba (FK ERA-PACK Chrudim).
     
    36:14
    Před Rešetárem se rozevřela obrana, což využil hostující kapitán ke střele, ale domácího brankáře ani nadvakrát nepřekonal.
     
    36:47
    Hosté se provinili pátým akumulovaným faulem.
     
    37:02
    Hra se v posledních chvílích hodně kouskuje. K vidění není příliš dlouhých a pohledných akcí.
     
    37:31
    Oddechový čas pro FK ERA-PACK Chrudim.
     
    37:31
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Chrudimi.
     
    37:43
    Hráči Chrudimi jistojistě dostali pokyn o držení míče, neboť v posledních sekundách putuje míč z jedné strany útočné poloviny na druhou bez žádné střely.
     
    38:40
    Hosté velmi rychle rozehráli aut, na jehož konci se zjevil tečující Slováček, který ovšem nedokázal míč dostatečně nasměřovat mezi tři tyče domácích.
     
    38:41
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    38:41
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta tohoto zápasu.
     
    39:08
    Léo nabízel míč před bránu Chrudimi na nabíhající spoluhráče. Do dráhy míče vložil nohu jeden z bránících hráčů, aby zblokoval přihrávku mimo hrací plochu.
     
    39:24
    Chrudim zkouší hru v pěti hráčích v poli. Brána hostů zůstává prázdná.
     
    39:49
    Robert Weyne ušetřil několik cenných vteřinek a následně poslal míč co nejdále od své brány.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve druhém poločase byl k vidění futsal převážně na jednu bránu. Herní převahu měli hráči Chrudimi, kteří se ve 37. minutě dočkali vyrovnání na 2:2. Střelcem druhé branky dvanáctinásobného mistra se stal Záruba. I v závěrečných minutách měli navrch obhájci titulu z Chrudimi, ale další branky již přidat nedokázali. Nic na tom nezměnila ani hra bez brankáře v samém závěru. Litoměřice tak získávají historický první bod v nejvyšší futsalové soutěži, stejný počet bodů si veze zpět do Chrudimi i hostující celek.
     
    Statistiky zápasu:

    Střely celkem: 14 – 26.
    Střely na bránu: 8 – 16.
    Rohové kopy: 3 – 13.
    Branková konstrukce: 1 – 2.
    Fauly: 8 – 9.
    Žluté karty: 0 – 3.
    Červené karty: 0 – 0.
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním remízy vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen futsalového) textového přenosu, na počtenou! (22:21:02)

    Josef Cestr

    Branky: 1. Robert Weyne (Rafael Silva), 16. Robert Weyne (Taverna) – 11. D. Drozd, 32. Rešetár (Koudelka)

    Karty:   30. Koudelka (CHR), 34. Max (CHR), 37. Záruba (CHR)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek, Bartůněk – Taverna (C), Wenderson, Blažek, Hrdý, Robert Weyne, Žampa, Léo, Silva, Krok, Macháček, Sedláček, Tichý.
    Trenér: Miloš Náprstek.

    FK Chrudim: Žďánský, Carlos – Záruba, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Ricardinho, Rešetár (C), Slováček, Felipe.
    Trenér: Felipe Conde.

    Rozhodčí: Jan Kresta, Jiří Lasch.
    Delegát: Jiří Hanzlík
    thejrc.org