Č. Budějovice – Liberec 2:3 (kon.) | Jihlava – Olomouc 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 1:3 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 6:4 (kon.) | Slavia – Kladno 4:2 (kon.) | Zlín – Třinec 4:6 (kon.)
Vítkovice – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 1:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
HC Olomouc
Sobota 17.09.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího kola DHL Extraligy juniorů, ve kterém se domácí HC Dukla Jihlava utká s týmem HC Olomouc. Zápas startuje na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě přesně ve 12 hodin.
     
    HC Dukla Jihlava:
    Jihlavští junioři nezažívají povedený vstup do sezony. Ze začátku je postihlo virové onemocnění, proto jejich úvodní dva zápasy byly přeloženy. Jihlava tak do extraligy vstoupila až ve třetím kole, kdy doma podlehla Kometě Brno 3:5. O den později nastoupila na ledě Třince a prohrála tam 2:5. Včerejší zápas měli junioři Jihlavy na ledě Zlína hodně dobře rozehraný, vedli ve druhé třetině 3:1, ale nakonec odešli poražení poměrem 3:4. Proti Olomouci tak budou usilovat o první body v novém ročníku.
     
    HC Olomouc:
    Právě první utkání Olomouce v nové sezoně doma proti Jihlavě bylo již z důvodu zmiňovaného virového onemocnění Dukly odloženo, proto mají Olomoučtí odehrané čtyři zápasy. V nich zatím dokráčeli ke třem bodům. Nejprve prohráli ve Zlíně 4:1, dále získali již zmiňované vítězství na ledě Třince 3:2. Jenže poté doma prohráli s Vítkovicemi 2:3 a na domácím ledě se jim nepodařilo bodovat ani proti Kometě, které podlehli výsledkem 3:6.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Hrabaň, Srnský, Pražák, Kadlec, Krtek – Kristian, Heinrich, Kraučuk – Rezek, Mejzlík, Peschout – Oščádal, Čermák, Geier – Ondráček, Berka. Trenér: Patrik Augusta

    HC Olomouc: Pospíšil (Sonnek) – Hudeček, Spalovský, Štreit, Spurný, Janků, Jelínek – Kuba, Jelič, Macuh – Tomaník, Horák, Marek – Beier, Podlaha, Říčka – Šťastný, Zabloudil, Cach. Trenér: Petr Fiala

    Rozhodčí: Kopeček – Křivohlavý, Kotlík.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Olomoučtí sice vyhráli buly, ale až nyní se dostali k brance Olomouce. Tam dával Macuh puk na Jekliče, který byl zablokován domácí obranou.
     
    00:38
    Na druhé straně pálil po přejetí modré bleskově Kraučuk, ovšem betony Pospíšila sklaply včas a puk byl sražen za branku.
     
    01:21
    Domácí silou vůle vybojovali kotouč za brankou Pospíšila, ke střele se sice nedostali, ale nadále kombinují.
     
    01:39
    Vypadalo to, že na trestnou půjde hostující hráč, protože gólman Dukly Brož již vyjížděl z brankoviště. Ale měl štěstí, že to nedopadlo jinak, protože ven jde Tomáš Mejzlík za krosček. Dukla tak bude hrát oslabení.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    02:01
    Střela Podlahy z levého kruhu byla sražená za branku Brože, další ránou stejný hráč nepřekonal domácího gólmana.
     
    02:31
    Jihlava posílá kotouč přes všechny čáry a osvobozuje se.
     
    02:55
    Nepřesnou rozehrávku hostí zachycuje na modré Srnský a dává kotouč do středního pásma.
     
    03:24
    I s troškou potřebného štěstí se Olomoučtí dostali k puku, ale ve finále celé akce si vzal Jeklič moc velké sousto, když se snažil projít přes tři hráče před branku. To se mu nepovedlo a Hrabaň vyhazuje kotouč.
     
    03:39
    Dukla hraje v plném počtu.
     
    04:22
    První slibná šance Olomouce Zabloudil zavezl po levé straně puk do pásma a vystřelil. Brož se prezentoval dobrým zákrokem, kotouč vyrazil a vzápětí měl štěstí, že puk nešel přímo na hůl z druhé strany dojíždějícího Šťastného, který by měl před sebou prázdnou klec.
     
    04:51
    Po buly Dukla vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    05:39
    Třetí útok Dukly si trošku prodloužil střídání, aby vzápětí vyvezl kotouč do středního pásma, nahodil jej na branku a šel střídat.
     
    06:15
    Domácí se ubránili napadání Beiera a jdou do rychlého útoku.
     
    06:30
    Ten ale nebyl příliš kombinačně přesný, takže kotouč má znovu Olomouc.
     
    06:48
    Fantastický Jan Brož. Před jihlavským gólmanem se zjevil zcela volný Rok Macuh, který také dostal puk, ovšem střelou do horní části branky tváří v tvář brankáře Dukly nepropálil. Ten výborně vyrazil kotouč!
     
    07:43
    Jihlavští rozjíždějí Srnským útok. Kotouč za brankou zastavil Čermák, ale byl dvěma soupeři zbaven puku.
     
    08:30
    Odraženého puku se ve středním pásmu ujal Říčka a najel si s ním na pravý kruh, odkud nápřahem minul bližší tyčku branky.
     
    09:13
    Pospíchal dobře vystoupil útok hostí, čímž Olomouc vystavil do ofsajdu.
     
    09:35
    Hrabaň se s tím vůbec nemazal a napálil kotouč z první na branku. Jeho rána se odrazila od břevna do horní síťky, kde puk chvíli zůstal, než jej hráči vyklepali a šel k hokejkám hostí.
     
    10:05
    Pokus Vladimíra Oščádala z levé strany šel kousek vedle vzdálenější tyče branky Pospíšila, který ještě celou situaci kontroloval lapačkou.
     
    11:25
    Rok Macuh se individuálně dostal až před branku Brože a vystřelil k břevnu. Ani nyní se ale Olomouc neraduje, jelikož gólman Dukly vyrazil kotouč nad sebe do ochranné sítě.
     
    12:01
    Peschout s Mejzlíkem a Rezkem dělali zle před brankou Pospíšila. První jmenovaný nejprve z pravé strany nepropálil gólmana, poté dal kotouč mezi kruhy na Mejzlíka, jehož střela přes dva hráče neprošla.
     
    12:08
    Dukla si po tlaku vynutila přesilovou hru, Matić Jeklič se provinil hákováním.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    12:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hokejový rozhodčí a zároveň útočník Jihlavy JIŘÍ ONDRÁČEK využil přesilovou hru a zasloužil se o to, že Dukla poprvé v sezoně střílí první gól utkání. Jako rozhodčí má zrak hodný ostříže, jako plejer zase dobrou ránu. Dostal puk od Kadlece a z levého kruhu zamířil vyhnal všechny pavouky sídlící v pravém růžku branky. Asistence: Martin Kadlec, Vojtěch Pražák.
     
    13:59
    Dukla způsobila závar před Pospíšilem, tentokrát gólman Olomouce raději pokryl puk.
     
    14:40
    V permanenci je nyní naopak Brož, před kterým se během deseti vteřin dvakrát vhazuje. Pokus o dva střelecké pokusy schoval gólman Dukly ve své výstroji.
     
    15:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté se během dvou a půl minuty radují podruhé. LADISLAV POSPÍCHAL viděl, že před Pospíšilem stínuje Kristian. Vystřelil proto a pro gólmany jsou tyhle situace hodně těžké. Neví totiž, zda puk projde nebo bude tečován. V tomto případě se jednalo o čistý průstřel jihlavského obránce. Asistence: Aleš Heinrich, Peter Kristian.
     
    16:12
    Hra je přerušena, Josef Podlaha zahrál vysokou holí.
     
    16:31
    Nahození Podlahy nebude zakázané uvolnění, Pražák musí hrát puk.
     
    16:50
    A rázem z toho byla povedená střela v podání Oščádala, jehož projektil z pravé strany zastavil dobrým zákrokem betonem Pospíšil.
     
    17:00
    Hraje se z jedné strany na druhou. Před Brožem se snažil na puk dosáhnout Matić Jeklič, stejně tak Ladislav Pospíchal. Nakonec se neradoval ani jeden, hra je totiž přerušená pro posunutou klec za Brožem.
     
    17:32
    Zakázané uvolnění Dukly Jihlava.
     
    17:49
    Pokus Jelínka od modré Brož viděl a bez problémů jej schoval do výstroje.
     
    18:12
    Tomáš Mejzlík prosvištěl jako dravý pták na pravý kruh pásma a vystřelil k bližší tyči, kam Pospíšil na poslední chvíli vystrčil svůj beton.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    19:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    50,7 vteřin před koncem se Olomouc dostává do zápasu. Od modré vystřelil Cach a jeho pokus přizvedl DENIS ŠŤASTNÝ, jenž srazil puk kolem hlavy Brože pod horní tyčku. Asistence: Dominik Cach, Adam Spálovský.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina přinesla hned tři branky. Ve třinácté minutě využil přesilovou hru Jiří Ondráček a za další tři minuty propálil Ladislav Pospíchal od modré vše, co mu stálo v cestě. Hanáci se dostali zpět do utkání kontaktním gólem 50,7 vteřiny před koncem, o který se zasloužil Denis Šťastný.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Po několika vteřinách druhé třetiny vidíme zakázané uvolnění Jihlavy.
     
    20:29
    Hned po buly vystřelil Dominik Marek. Pokus kapitána Olomouce má Jan Brož v lapačce.
     
    20:44
    Ke střele z mezikruží se dostával Václav Rezek, jenž do Jihlavy přišel ze slovenské Skalice. Než stačil vystřelit, rychle k němu přistoupili obránci a zablokovali jej.
     
    21:16
    Hráčská lavice Dukly dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Což se příliš nelíbí Patriku Augustovi. Trenér Dukly si něco vysvětluje s rozhodčím, ale jeho výrok již nezmění.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    21:40
    Olomouc se zatím k vážnějšímu ohrožení branky Dukly nedostala, domácí se nyní osvobozují.
     
    22:16
    Po minutě je přesilovka Olomouce pryč. Adam Spálovský možná trošku zbytečně zahákoval jednoho z domácích hráčů v protiútoku, přece jen byl u něj se svým spoluhráčem z obrany. Proto jde na trestnou lavici a bude se hrát minutu ve čtyřech.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    23:16
    Jihlava hraje v pěti a začíná její zkrácená přesilovka.
     
    23:33
    Heinrich přihrál mezi kruhy na volného Peschouta, který ránou z první těsně míjí pravou tyčku branky.
     
    24:04
    Olomoučtí se dvakrát po sobě osvobozují, až v závěru přesilovky se Dukla dostává do další palebné pozice.
     
    24:16
    Při návratu Spálovského na led si z modré sjel blíže ke kruhům Heinrich, jehož pokus vyráží Pospíšil.
     
    25:16
    Zadovka Tomaníka prošla přes tři hráče a nakonec jí na modré nezastavil ani Streit.
     
    25:35
    Rána Podlahy byla zblokována na modrou, kde puk přebral Říčka, ale ani jeho pokus neprošel na branku Brože.
     
    26:04
    Na druhé straně je střela Kristiana z levé strany poslána také do ochranné sítě. Blokování střeleckých pokusů nyní funguje.
     
    27:59
    Oboustranně nyní příliš akcí nevidíme, hokej je spíše bojovný a ani jeden z týmů nedrží kotouč dlouze na svých holích.
     
    29:16
    Střelu z pravého kruhu v podání Marka vykryl Brož a poté vyrazil i bleskovou dorážku Horáka zblízka.
     
    29:45
    Kolem branky Jana Brože bylo tedy pořádně rušno. Domácí strážce svatyně nakonec doslova uzavřel puk pod svými betony, když se jej z levé strany zkoušel vyškrábnout Jan Beier a z druhé strany pak Patrik Říčka.
     
    30:52
    Před Jiřím Ondráčekm, který tušil, že se touš odrazí na levý kruh, ustřelil puk na poslední chvíli Adam Spálovský. Jinak by šel útočník Dukly do zakončení.
     
    31:49
    Tvrdý souboj svedl před brankou Miroslav Kuba, který si našel cestu k puku, s jihlavskými obránci. Nakonec ale kotouč k levé tyči Brože těsně nezasunul, domácí byli v obraně obětaví.
     
    32:02
    Příliš mnoho hráčů na ledě opět v podání domácího celku a tentokrát asi není moc co řešit. Dvouminutový trest hráčské lavice jde odsedět Peter Kristian.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    32:44
    Jiří Horák stál u levé tyče Brože, kam dostal výbornou přihrávku. Kdyby zakončil z první, asi by měl větší šanci. Takhle se během Horákova kratičkého zpracování kotouče stačil gólman Dukly posunout a střelu na bližší tyč schovat na své hrudi.
     
    33:06
    Není to špatná přesilovka Olomouce. Rána Adama Sálovského prošla z pravého kruhu těsně vedle bližší tyče.
     
    33:26
    Hned z protiútoku se dostala Dukla do situace dva na jednoho. Heinrich nenašel vhodný prostor k přihrávce, takže se o ní pokusil až z nulového úhlu a trefil tyčku.
     
    33:52
    Jiří Ondráček byl za brankou atakován. Odhodil hokejku a již míří na střídačku. Snad bude domácí hokejový fanatik v pořádku.
     
    34:02
    Jihlava hraje v pěti. Olomouc přesilovou hru nevyužila, byť šance měla. Na druhou stranu také mohla inkasovat.
     
    36:31
    Hra se sice přelévá z jedná strany na druhou, ale další gólové příležitosti nepřicházejí.
     
    36:51
    Pokus Čermáka z levé strany od modré byl opět zablokován a na branku neprošel.
     
    37:10
    Neujala se ani akce Miroslava Kuby, který si po levé straně nabruslil blíže k brance a střelou rozvlnil jen boční síť.
     
    38:05
    Dukla se bude opět bránit, Olomouc dostává možnost třetí přesilové hry druhé třetiny. Tomáš Mejzlík jde ven za krosček.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    38:49
    Domácí ale zatím hrají oslabení dobře. Hned po buly vyhodili a přes napadání nedovolí Olomouci přejít přes střední pásmo.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Ačkoliv se hosté dostali do útočného pásma, moc dlouhé trvání jejich útok neměl a na druhé straně naopak musel Pospíšil zasahovat proti bekhendu Heinricha, který si po pravé straně najel k brance.
     
    39:46
    Další vhazování před Pospíšilem, Olomouci se přesilovka pranic nedaří.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina i přes několik šancí branku nepřinesla. Více ze hry měli hosté, což je pochopitelné, protože hráli tři přesilové hry, ale prosadit se v nich nedokázali. Jihlava tak stále drží vedení 2:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:30.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Jihlavští hrají v plném počtu.
     
    40:53
    Dukla si podruhé v utkání zahraje celou přesilovou hru. Jiří Horák dostává dvě minuty za faul kolenem.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    41:27
    Pokus Heinricha a vzápětí i Mejzlíka kryje Pospíšil.
     
    41:43
    Od modré to zkusil Pospíchal. Kotouč nešel na branku, byl zastaven před Pospíšilem, kde se k dorážce těsně nedostal Richard Peschout.
     
    42:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již domácí radují. Na modré dostal puk přesně do nápřahu Mejzlík. Jeho dělovku sice Pospíšil znovu srazil, ale kotouč se dostal na hůl Peschouta, který jej procedil pod betony olomouckého gólmana a protože puk jen tak pomalu klouzal za čáru, ALEŠ HEINRICH mu pořádně pomohl. Asistence: Richard Peschout, Tomáš Mejzlík.
     
    43:02
    Bude se pokračovat při hře čtyři na čtyři. Za brankou Pospíšila totiž vznikla menší šarvátka, při které dostávají dvouminutové tresty za hrubost domácí Jiří Ondráček a hostující Dominik Cach.

    Na vyloučení: 5-4.
     
    43:50
    Duklu čeká oslabení tří proti čtyřem Olomouckým, protože Aleš Heinrich je vyloučen na dvě minuty za sekání.

    Na vyloučení: 6-4.
     
    44:25
    Hosté se nemohou pořádně dostat ke střele, proto se není čemu divit, že se Dukla osvobozuje.
     
    44:55
    Pokus o střílenou přihrávku Spurného na Macuha stojícího u pravé tyče Brože nebyl přesný.
     
    45:25
    Střelu Jelínka od modré vyrazil levým betonem Jan Brož a vypadá to, že už se domácí ubrání, jelikož puk poté směřuje do střetního pásma.
     
    45:50
    Jihlava je v plném počtu.
     
    47:36
    Olomoučtí se snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale spíše nyní honí puk po mantinelech za brankou Dukly. Tudy cesta asi nepovede.
     
    47:55
    Tím spíše, že Roman Jelínek jde na dvě minuty na trestnou, jelikož se dopustil podražení.

    Na vyloučení: 6-5.
     
    48:16
    Pokus Ladislava Pospíchala z levého kruhu zastavil jistý Pospíšil.
     
    48:42
    Z druhé strany to zkoušel Aleš Heinrich, ovšem gólman Olomouce vyrazil puk. Pak už chyběla pouze střela ze středu pásma, o kterou se pokusil kapitán Peschout, leč mířil nad branku.
     
    48:59
    Po dalším pokusu obránce Ladislava Pospíchala vznikl před gólmanem Tomášem Pospíšilem velký závar, po kterém vytahuje sudí Svatopluk Kopeček buly do středního pásma.
     
    49:55
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    50:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na akci Kristiana ještě Pospíšil zareagovat stačil, když jeho pokus o zasunutí puku kolem pravého betonu vykryl. Ale útočník Dukly se dostal znovu k puku a přihrál mezi kruhy na JIŘÍHO ONDRÁČKA, který se s tím vůbec nemazal a doslova nahulil kotouč z první na branku, čímž propálil gólmana. Asistence: Peter Kristian.
     
    51:56
    Vypadá to nyní, že se Dukla bude zaměřovat na pozornou obranu, domácí rozhodně nechtějí připustit žádné komplikace.
     
    52:51
    Jihlavští předvedli hezký útok v pásmu, kterým doslova vykombinovali obranu hostí. Puk po střele Ondráčka skákal na brankovišti, kde jej Hanáci stačili uzmout a nedopustit tak inkasovaného bůra.
     
    53:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přece jen se Hanáci ještě lehce dostávají do zápasu. Ačkoliv měli domácí puk za svojí brankou, po špatné rozehrávce získal kotouč na modré Cach, přistrčil jej mezi kruhy na DENISE ŠŤASTNÉHO a ten střelou po ledě k pravé tyči snižuje. Asistence: Dominik Cach.
     
    53:27
    Tohle by mohlo hosty mrzet, protože místo snahy o kontaktní gól se budou bránit. Matěj Zabloudil je vyloučen za zcela zbytečné hákování.

    Na vyloučení: 6:6.
     
    54:11
    Střelu Heinricha ze středu pásma srazil Pospíšil hokejkou za branku. Vzápětí je hra přerušena, protože na ledě leží jeden z domácích plejerů.
     
    54:24
    Tomáš Mejzlík se jen horko těžko zvedá z ledu a za pomocí svých spoluhráčů odjíždí na střídačku, což je způsobeno faulem Jana Beiera. Ten dostává 5 minut a do konce utkání za vražení na hrazení. Jihlava bude hrát 63 vteřin přesilovku pět na tři, poté prakticky až do konce zápasu klasickou početní výhodu.

    Na vyloučení: 6-6.
    Vyšší tresty: 0-1
     
    54:24
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    54:28
    Hned po buly se hosté osvobozují.
     
    54:46
    Dukla již kombinuje před olomouckou svatyní.
     
    55:03
    Pospíchalovu střelu z pravé strany dokázal zblokovat Miroslav Kuba a ten samý hráč obětavě posunul kotouč špičkou hole do středního pásma.
     
    55:27
    Hosté hrají ve čtyřech, začíná tak dlouhá početní výhoda Dukly již v normální podobě.
     
    56:00
    Kapitán Dominik Marek ušetřil pár cenných sekund, když v rohu za brankou Jihlavy vybojoval kotouč a ještě jej přihrál na modrou pro Hudečka.
     
    56:45
    Je však vidět, že Dukla hlavně nechce udělat chybu, která by při její přesilovce vedla ke snížení. Byť v početní výhodě, dopředu se domácí moc netlačí.
     
    57:16
    Ondráčkovi na modré nesedla střela z první. Nebyla příliš rychlá a mířila mimo. Hned poté se Olomouc osvobozuje.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetího dějství.
     
    Dnešní utkání sleduje 114 diváků.
     
    58:45
    Pospíchalovu střelu od modré přizvedl nad branku Rok Macuh, který do ní vložil svojí hůl.
     
    59:24
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    59:28
    Hra se stěhuje před Pospíšila po zakázaném uvolnění Olomouce.
     
    59:51
    V závěru zápasu je zde ještě jedno vyloučení. 8,2 vteřiny před koncem jde na trestnou lavici Vojtěch Pražák za zdržování hry – vystřelení puku mimo hrací plochu.

    Na vyloučení: 7-6.
    Vyšší tresty: 0-1
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina skončila jako úvodní dějství, a měla také stejný průběh. Jihlava totiž vstřelila dvě branky, když se ve třiačtyřicáté minutě v přesilovce prosadil Aleš Heinrich a o osm minut později navýšil vedení domácích svojí druhou trefou v utkání Jiří Ondráček. Olomouc sice poté snížila Denisem Šťastným, ale více se již hostům, i kvůli dvěma vyloučením, nepodařilo.
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava si výhrou nad Olomoucí v poměru 4:2 připisuje první tři extraligové juniorské body nové sezony, se s Vámi loučí a hezkou sobotu přeje Tomáš Lysý. (14:26:01)
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 13. Ondráček (Kadlec, Pražák), 16. Pospíchal (Heinrich, Kristian), 43. Heinrich (Peschout, Mejzlík), 51. Ondráček (Kristian) – 20. Šťastný (Cach, Spálovský), 54. Šťastný (Cach)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Hrabaň, Srnský, Pražák, Kadlec, Krtek – Kristian, Heinrich, Kraučuk – Rezek, Mejzlík, Peschout – Oščádal, Čermák, Geier – Ondráček, Berka. Trenér: Patrik Augusta
    HC Olomouc: Pospíšil (Sonnek) – Hudeček, Spálovský, Štreit, Spurný, Janků, Jelínek – Kuba, Jelič, Macuh – Tomaník, Horák, Marek – Beier, Podlaha, Říčka – Šťastný, Zabloudil, Cach. Trenér: Petr Fiala

    Rozhodčí: Kopeček – Křivohlavý, Kotlík
    thejrc.org