Č. Budějovice – Liberec 2:3 (kon.) | Jihlava – Olomouc 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 1:3 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 6:4 (kon.) | Slavia – Kladno 4:2 (kon.) | Zlín – Třinec 4:6 (kon.)
Vítkovice – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 1:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
HC Olomouc
Sobota 17.09.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přece jen se Hanáci ještě lehce dostávají do zápasu. Ačkoliv měli domácí puk za svojí brankou, po špatné rozehrávce získal kotouč na modré Cach, přistrčil jej mezi kruhy na DENISE ŠŤASTNÉHO a ten střelou po ledě k pravé tyči snižuje. Asistence: Dominik Cach.
     
    50:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na akci Kristiana ještě Pospíšil zareagovat stačil, když jeho pokus o zasunutí puku kolem pravého betonu vykryl. Ale útočník Dukly se dostal znovu k puku a přihrál mezi kruhy na JIŘÍHO ONDRÁČKA, který se s tím vůbec nemazal a doslova nahulil kotouč z první na branku, čímž propálil gólmana. Asistence: Peter Kristian.
     
    42:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již domácí radují. Na modré dostal puk přesně do nápřahu Mejzlík. Jeho dělovku sice Pospíšil znovu srazil, ale kotouč se dostal na hůl Peschouta, který jej procedil pod betony olomouckého gólmana a protože puk jen tak pomalu klouzal za čáru, ALEŠ HEINRICH mu pořádně pomohl. Asistence: Richard Peschout, Tomáš Mejzlík.
     
    19:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    50,7 vteřin před koncem se Olomouc dostává do zápasu. Od modré vystřelil Cach a jeho pokus přizvedl DENIS ŠŤASTNÝ, jenž srazil puk kolem hlavy Brože pod horní tyčku. Asistence: Dominik Cach, Adam Spálovský.
     
    15:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté se během dvou a půl minuty radují podruhé. LADISLAV POSPÍCHAL viděl, že před Pospíšilem stínuje Kristian. Vystřelil proto a pro gólmany jsou tyhle situace hodně těžké. Neví totiž, zda puk projde nebo bude tečován. V tomto případě se jednalo o čistý průstřel jihlavského obránce. Asistence: Aleš Heinrich, Peter Kristian.
     
    12:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hokejový rozhodčí a zároveň útočník Jihlavy JIŘÍ ONDRÁČEK využil přesilovou hru a zasloužil se o to, že Dukla poprvé v sezoně střílí první gól utkání. Jako rozhodčí má zrak hodný ostříže, jako plejer zase dobrou ránu. Dostal puk od Kadlece a z levého kruhu zamířil vyhnal všechny pavouky sídlící v pravém růžku branky. Asistence: Martin Kadlec, Vojtěch Pražák.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 13. Ondráček (Kadlec, Pražák), 16. Pospíchal (Heinrich, Kristian), 43. Heinrich (Peschout, Mejzlík), 51. Ondráček (Kristian) – 20. Šťastný (Cach, Spálovský), 54. Šťastný (Cach)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Hrabaň, Srnský, Pražák, Kadlec, Krtek – Kristian, Heinrich, Kraučuk – Rezek, Mejzlík, Peschout – Oščádal, Čermák, Geier – Ondráček, Berka. Trenér: Patrik Augusta
    HC Olomouc: Pospíšil (Sonnek) – Hudeček, Spálovský, Štreit, Spurný, Janků, Jelínek – Kuba, Jelič, Macuh – Tomaník, Horák, Marek – Beier, Podlaha, Říčka – Šťastný, Zabloudil, Cach. Trenér: Petr Fiala

    Rozhodčí: Kopeček – Křivohlavý, Kotlík
    thejrc.org