Bohemians - NE – Chodov 7:6 (po pr.) | Ne – Liberec 6:1 (kon.) | Vítkovice – ELITE PRAHA 13:0 (kon.)
Jičín – Olomouc 5:4 (po pr.)
konec
Ne
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
Crazy girls FBC Liberec
Sobota 17.09.2016, 14:30 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen • 1. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Přeji Vám příjemný zbytek soboty a budu se těšit u dalších florbalových online přenosů (16:16:22)
     
    Statistiky utkáni:

    Střely na branku: 50:17
    Vyloučení: 0:2
    Využití: 1:0
    V oslabení: 0:0

    Nejlepší hráčky: Denisa Billá (HRB) – Oxana Šamaninaová (GIL)
     
    Třetí třetina a také celý zápas je u konce. Závěrečné dějství přineslo další dvě branky, o které se postaraly domácí Viktória Bobotová, pro kterou to byla premiérová trefa za Herbadent a Lucia Košturiaková. Herbadent zvítězil zcela zaslouženě, nicméně liberecké hráčky podaly statečný výkon a nemají se rozhodně za co stydět.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Leierová měla na pravém křídle čas i prostor, popošla si blíže k brance, mířila na zdaní tyč, ale trefila jen nataženou hůl Bobotové.
     
    58:16
    Bol'ová se ocitla sama před Štěpánovou, ale z těsné blízkosti ji nedokázala prostřelit.
     
    57:31
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:31
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Billá našla povedenou křižnou přihrávkou LUCII KOŠTURIAKOVOU, která zakončovala do prázdné branky. Asistence: Denisa Billá.
     
    57:19
    Kubišová našla nikým nehlídanou Billou, která trefila jen masku Štěpánové.
     
    55:49
    Bol'ová hledala před brankou Surou, která se přes svoji strážkyni k míčku nedostala.
     
    55:01
    Košturiaková nahrála na Procházkovou, která zůstala úplně sama před Štěpánovou. Štěpánová si ale povyjela a znemožnila Procházkové zakončení.
     
    54:29
    Liberecké hráčky nedokázaly z volného úderu nic velkého vytěžit. Naopak se musejí bránit protiútoku domácích.
     
    52:10
    Herbadent právě vstřelil branku!
    tentokrát už ale Štěpánová zasáhnout nestihla. Liberecký val dokázala přesnou střelou překonat VIKTÓRIA BOBOTOVÁ, která se tak prosazuje hned při své soutěžní premiéře v dresu Herbadentu a v české extralize vůbec.. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    52:04
    A znovu Štěpánová a to hned několikrát. Nejprve zachránila svůj tým zákrokem proti zakončení Polívkové a o chvilku později dokázala zlikvidovat střelu Billé.
     
    50:58
    Bolövá s edokázala probít ke střele. Štěpánová vyrazila míček před sebe, kde ho ze vzduchu poslala na branku Surá. Liberecká brankářka ale předvedla pěkný reflexivní zákrok.
     
    50:00
    Košturiaková dostala dobrou přihrávku, měla i dostatek času, ale z ostrého úhlu nedokázala zakončit přesně a trefila jen boční síť.
     
    48:53
    V hale to jen zahučelo po svižné střele Šamaninaové, která prolétla nad nohou Červové a jen těsně minula vzdálenější tyčku.
     
    47:57
    K vidění byly teď nepřesnosti na obou stranách, Nejlépe dokázala využít zaváhání svých soupeřek hostující Mlejnková, která dokázala zakončit. její střela byla ale sražena za branku.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Čapková (Surá), 28. Billá (Košturiáková), 30. Košturiáková, 40. Billá (Skořepová), 53. Bobotová (Košturiáková), 58. Košturiáková (Billá) – 34. Šamaninová (Dlouhá)


    Ne: Červová (Christiánová) – Bobotová, Boľová, Skořepová, Kleinová, Billá, Suková, Hermanová, Šulanová, Machková, Surá, Pisárová, Zabavská, Steinbachová, Procházková, Kubišová, Polívková, L. Pilíková, Sádková, Košturiáková, Čapková (C), Šnajberková.
    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (Vokatá) – Koníčková, Loudová, Gruntová, Dlouhá, Klánová, Šamaninová, T. Šmídová, Veidlová, Leierová (C), Mlejnková, Tomanová, Pekárková, Kronychová, Plíšková ,Pillerová.

    Rozhodčí: Michaela Konečná a Veronika Wienerová

    Diváci: 56
    bahis siteleri