Kometa Brno – Mountfield HK 3:4 (3:4 po s.n.) | Jihlava – Žďár n/S 2:3 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 1:4 (kon.)
PZ Kladno – HC Litvínov 3:9 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:4 (kon.) | Pardubice – Tábor 8:2 (kon.)
Havířov – Zlín 3:1 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 2:7 (kon.) | Slavia – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.)
Letňany – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Kladno – Kobra 9:3 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:4 (4:2, 1:1, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 18.09.2016, 12:15 • Tipsport Arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    42:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hostům se podařilo využít přesilovou hru! Po úspěšném tlaku skóruje DAVID NOVOTNÝ, jenž se v málo přehledné situaci před bránou zorientoval nejlépe. Asistence: Vladislav Pohanka, Václav Stejskal.
     
    29:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po úspěšně vyhraném buly se černá pryž dostala k DAVIDU VITOUCHOVI , který si ji zpracoval a z mezikruží přelstil karlovarského brankáře. Asistence: Michal Klimo, Ondřej Pšenička.
     
    22:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. ADAM KŘEMEN vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a úspěšně prostřelil Švehláka, a tak snižuje na 4:3. Asistence: Vladislav Pohanka, Tomáš Zdeněk.
     
    14:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí obrali Energii ve středním pásmu o puk, Prymula ho zavezl do třetiny. Přihrál svému parťákovi přichystanému v pravém kruhu a MARCEL ČÍŽEK procedil kotouč škvírkou mezi Horákovým betonem a tyčkou brány. Asistence: Patrik Prymula.
     
    12:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Kosina vyslal pozdrav z pravého kruhu na domácího gólmana, který střelu vyrazil, jenže na hůl JANA KORČMAROŠE, který ho z blízkosti prostřelil. Asistence: Jan Kosina.
     
    09:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se po skončení oslabení ujímají vedení již 3:1! JIŘÍ OBADAL zavezl puk do třetiny, otočil se za bránou, nahrál připravenému Klimovi, jehož pokus ještě Horák vychytal, na dorážejícího Obadala už nestačil. Asistence: Michal Klimo.
     
    06:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Puk z hole MARCELA ČÍŽKA zaplachtil z levého kruhu pro vhazování až skrz Horáka do hostující sítě. Asistence: Erik Čermák, Patrik Prymula.
     
    04:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí záhy vyrovnávají! PATRIK PRYMULA přesně zpracoval kotouč a z pravé strany hřiště překonal Horáka. Asistence: Marcel Čížek, Roman Vandirek.
     
    04:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se předci jen prosazují. Po povedeném probruslení všech třetin se prosadil TOMÁŠ BÍLEK z prostoru před brankou. Asistence Jan Kosina.

    Martina Nová

    Branky a nahrávky: 5. Prymula (Čížek, Vandirek), 7. Čížek (Čermák, Prymula), 10. Obadal (Klimo), 15. Čížek (Prymula), 30. Vitouch (Pšenička, Klimo) – 5. Bílek (Kosina), 13. Korčmaroš (Kosina), 23. Křemen (Pohanka, Zdeněk), 43. Novotný (Pohanka, Stejskal)


    HC Sparta Praha: Švehlák (Černý) – Bureš, Truhlář, Bláha, Vandirek, Najman, Slavíček, Guryevskiy, Zemchenkov, Kumpošt – Prymula, Pšenička, Klimo, Čermák, Čížek, Rubeš, Obadal, Vitouch, Najman, Gluzman, Kuracina
    HC Energie Karlovy Vary: Horák (Bednář) – Stejskal, Pohanka, Benda, Braný, Kosina, Kursa – Bokštefel, Matoušek, Zdeněk, Křemen, Bílek, Mašek, Rozhon, Jiskra, Korčmaroš, Novotný

    Rozhodčí: Nečas – Žídek, Horažďovský
    ocianews.com