Žilina – Martin 2:4 (kon.) | Nitra – Zvolen 6:2 (kon.) | Košice – Trenčín 6:0 (kon.)
Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 3:2 (po pr.) | Poprad – Nové Zámky 2:1 (kon.)
konec
HK Poprad
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 18.09.2016, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine rozhodol o osude stretnutia jediný gól. V 49. minúte ho dal domáci Troliga, ktorý zariadil tri body pre Poprad. Domácim divákom sa hokej rozhodne páčil, keďže Popradčania predviedli skvelý výkon na čele s brankárom Šúrekom. Novozámčania už stratili líderskú pozíciu a kamzíci sa pravdepodobne už posunuli o nejaké to miestečko hore.

    Ďakujeme za pozornosť. Pri Tipsport lige opäť v piatok. Pekný zvyšok večera. (20:17:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Oddychový čas pre Nové Zámky!
     
    59:51
    Výsledok je jasný. Lukáš Hvila totižto fauloval Müllera a dostáva trest za podrazenie. Stretnutie sa dohrá v útočnom pásme Popradu.
     
    59:30
    Šimko sa už rozhodol korčuľovať na striedačku, no nemohol tak urobiť, keďže práve vtedy domáci vyhodili puk.
     
    59:09
    Výhonský získal puk za bránkou a chvíľu zdržal protihráčov. Domáci hokejisti zatiaľ úspešne zvládajú záver stretnutia.
     
    58:24
    Domáci vyrazili do prečíslenia, v ktorom Paločko z pravého kruhu hľadal pred bránkou korčuľujúceho Troligu. Jemu však nadvihol hokejku Chovan a puk letel do rohu klziska.
     
    57:18
    Fabian zablokoval strelu protihráča a prihral Výhonskému, ktorý následne zo stredného pásma iba nahodil na Šimka a všetci hráči Popradu odišli striedať.
     
    56:23
    Domáci sa už s pomaličky blížiacim sa konca tretej tretiny viac sústredia na defenzívnu činnosť a útočné maniére nechávajú na súpera.
     
    55:35
    Tibenský sa zastavil s pukom v obrannom pásme a prihrával ho do strednej tretiny. Tam ho však zachytil hráč Nových Zámkov.
     
    55:10
    Z pravého kruhu poslal tvrdú delovku na bránu Štindl. Jeho zakončenie skončilo v pozornej lapačke brankára Šúreka.
     
    54:30
    Na opačnej strane mal blízko ku gólu Michal Hudec, pred ktorým sa zjavil odrazený puk pri ľavej žrdi, no do bránky ho už nepretlačil. Šúrek v poslednej chvíli zareagoval.
    54:02
     
    54:02
    Domáci hokejisti smerovali do prečíslenia troch proti jednému, no vôbec im to nevyšlo. To však možno budú aj ľutovať. Stať sa môže všeličo.
     
    53:28
    V tutovke sa ocitol Dávid Bondra, ktorý sa natlačil sám pred Šimka a zakončil cez jeho betón. Z nášho pohľadu z tribúny to vyzeralo, že puk letí do brány, no smeroval vedľa.
     
    53:04
    Kroták obkorčuľoval bránu a následne prihral na ľavý kruh Pokovičovi, ktorý napriahol a tvrdo vystrelil. Šimko vyrazil pred seba.
     
    52:21
    Na opačnej strane zase gólman Šúrek zasahovať musel. Hvilova delovka z pravého kruhu letela presne na bránku a popradský brankár ju zachytil na hrudi.
     
    52:06
    Lapšanský poslal z pravého kruhu štipľavý puk smerom na bránku. Šimko veľa toho nevidel, ale napokon strela letela tesne vedľa.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Lapšanský (Mlynarovič, Tibenský), 49. Troliga (Fabian, Cutting) – 24. Brabenec (Lelkeš, Štindl)


    HK Poprad: Šúrek (Fernström) – Dinda, Fabian (A), Suchý (A), Kurali, Pokovič, Cutting, Šterbák, J. Brejčák – Kroták (C), Zagrapan, Paločko – Lapšanský, Mlynarovič, Tibenský – Bondra, Troliga, Lichanec – Výhonský, Ježek, Müller
    HC MIKRON Nové Zámky: Šimko (Škorvánek) – Ďurčo, Chovan (A), Sandgren, Čížek, Maier, Štindl, Sucharda – Semorád, Brabenec (A), Podstavek – Fábry, M. Hudec (C), Lelkeš – Paulovič, Kytnár, Hvila – Dubec, Hegyi, Tábi

    Rozhodčí: Lauff – Smrek, Gavalier

    Diváci: 1 078
    ocianews.com