Chabarovsk – Toljatti 1:0 (kon.) | Vladivostok – Kazaň 3:4 (0:1 po s.n.) | Kunlun – Nižněkamsk 2:1 (kon.)
Barys – CSKA Moskva 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – HC Slovan 4:2 (kon.) | Ufa – Soči 1:3 (kon.)
Jaroslavl – Spartak Moskva 6:3 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 3:0 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
6:3 (0:0, 4:2, 2:1)
Spartak Moskva
Úterý 20.09.2016, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:21:17)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) – 0+1, 2 střely, čas na ledě: 16:18
     
    Střely na branku: 34 – 18
     
    Je konec! Lokomotiv Jaroslavl zvládl roli favorita a poráží Spartak Moskva 6:3! Po bojovné první třetině se Spartak na začátku druhé periody ujal vedení po zásahu Leščenka! O dvě minuty později ale srovnal Pavel Kraskovskij ! Domácí v rychlém sledu přidali další tři branky a vedli už 4:1! V závěru druhé třetiny snížil Alexandr Vasiljev , ale Spartak ve třetí třetině přidal další dvě branky! Trefili se Polunin a Loktionov! V samotném závěru stanovil konečný výsledek zápasu třetí brankou Spartaku Ryan Stoa!
     
    Konec zápasu.
    59:14 Ryan STOA - 6:3
     
    59:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    A to pořád není vše! Spartak přeci jen trošku koriguje skóre! Třetí zásah moskevského celku přidal RYAN STOA! Jeho zásah už ale na konečném vítězství Jaroslavle nic nezmění! Asistence: Lukáš Radil.
    58:46 Andrej LOKTIONOV - 6:2
     
    58:46
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak ještě jeden gól! Lokomotiv vede už 6:2! ANDREJ LOKTIONOV se s pukem prokličkoval od modré čáry až před branku Spartaku, nechal projet dva obránce a střelou mimo dosah brankáře rozvlnil síť! Asistence: Jegor Fatějev, Brandon Kozun.
     
    58:17
    Po souboji u střídačky Jaroslavle se kotouč dostal mimo mantinely. Domácí už si pouze užívají závěr dnešního klání, zatímco hosté by už nejraději byli v kabině.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:21
    Obrovská šance Lokomotivu! Ilja Ljubuškin se z rohu útočného pásma protlačil až na brankoviště, jenže bekhendem nezasunul kotouč do mezery mezi betony!
     
    57:00
    Dnešní utkání sleduje 8500 diváků!
     
    56:34
    Na druhé straně pálil z dobré pozice Jegor Averin. Rána domácího hráče z ostrého úhlu směřovala do horního rohu, ale jeden z obránců puk přizvedl do ochranné sítě.
     
    56:15
    Vladislav Provolněv udržel puk na modré čáře, jenže z otočky neoslovil nikoho v bílém. Spartaku se dnes prostě nedaří, domácí kontrolují závěrečné minuty.
     
    55:32
    Lukáš Radil nahodil puk do útočného pásma. V rohu o kotouč zabojoval Vjačeslav Leščenko, ale útočník Spartaku byl sám v moři domácích hokejistů.
     
    55:05
    Michail Plotnikov se prokličkoval do útočného pásma. Po individuálním průniku už ale neměl sílu na zakončení, zavrávoral a nakonec i upadl.
     
    54:42
    Hosté v plném počtu.
     
    54:10
    Lokomotiv se nastěhoval do útočného pásma. Od modré čáry vystřelil Pavel Koledov, jehož rána odrazili obránci ke Kronwallovi, jenže ani on netrefil branku.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 25. Kraskovskij (Korškov), 26. Kozun (Koledov), 27. E. Galimov (Rafikov), 31. Kraskovskij (Gavrikov, Korškov), 48. Polunin (Pašnin, Korškov), 59. Loktionov (Fatějev, Kozun) – 23. Leščenko, 39. Alexandr Vasiljev (Högström), 60. Stoa (Radil)


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Manuchov, Pašnin, Koledov, Kronwall, Ljubuškin, Gavrikov, Rafikov – Kontiola, Apalkov, Averin – Loktionov, Talbot, Kozun – Kartajev, E. Galimov, Iljenko – Polunin, Korškov, Kraskovskij – Fatějev.
    Spartak Moskva: Svensson (26. Truškov) – Gilroy, Dyblenko, Bondarev, Kirillov, Provolněv, Högström, Sorokin – Nikoncev, Stoa, Leščenko – Radil, Šmoljov, M. Potapov – M. Plotnikov, Alexandr Vasiljev, Bobrov – N. Li, A. Voronin, Bobyljov.

    Rozhodčí: Gusev, Kuljov – Badyl, Medveděv
    thejrc.org