Košice – Orange 20 6:0 (kon.)
konec
HC Košice
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
HK Orange 20
sk Úterý 20.09.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné vložené stretnutie Tipsport ligy, v ktorom HC Košice poráža HK Orange 20 pomerom6:0, do tabuľky si pripisuje ďalšie tri body a v konečnom dôsledku si tak upevňuje aj priebežnú líderskú pozíciu.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 46:9

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:34:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Už sa nič neudeje, Vladislav Habal má na svojom konte už tretiu vychytanú nulu v sezóne!
     
    59:20
    Zápas sa blíži ku svojmu koncu.
     
    58:46
    Trest pre hráčsku lavicu Košíc – 2 minúty – príliš veľa hráčov na ľade.
     
    58:43
    Na ľade sa už nedeje nič zaujímavé, Košice kontrolujú puk a s najväčšou pravdepodobnosťou už neinkasujú.
     
    58:00
    Dve minúty do konca tretej tretiny. Pokojne pritom môžeme prehlásiť, že rovnako dve minúty ostávajú aj do konca celého zápasu.
     
    57:10
    Počas dvoch minút presilovky nevymysleli hostia prakticky nič, pokračujeme tak za rovnovážneho stavu.
     
    55:00
    Košice hru držia ďaleko od bránky Vladislava Habala.
     
    54:32
    Vašíček (KOS) – 2 minúty – faul lakťom.
     
    53:50
    Boltun si puk chcel spracovať pred bránkoviskom, tu mu ale pred čepeľou odskočil. Hostia mali šťastie, útočník Košíc mohol poľahky pridať aj siedmy gól.
     
    53:30
    Formácia vedená Tomášom Hričinom dokázala v útočnej tretine rozprúdiť vietor, napokon ale presne nezakončila. Pálil Milý, puk skončil na zadnom mantineli.
     
    52:48
    Trška našiel spoluhráča postaveného na útočnej modrej čiare, jeho prihrávka mu ale od čepele odskočila. Aj preto sa k puku dostanú opäť Košice.
     
    51:56
    Zakázané uvoľnenie Košíc.
    51:15
     
    51:15
    Ladislav Nagy spravil niekoľko krásnych pohybov telom, dostal sa medzi kruhy a vypálil zápästím, táto rana ale bola včas zastavená obranou súpera.
     
    50:30
    Bartánus hľadal pred tromi žrďami Biceka, táto prihrávka ale bola včas zastavená defenzívou hostí. Puk opustí útočnú tretinu domácich.
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva ešte 10 minút. Nič pritom nenasvedčuje tomu, že by sa ešte dnešné stretnutie malo predlžovať.
     
    49:05
    Podarilo sa im to až v tejto chvíli, kedy Vašíček puk na modrej čiare neudržal. Kompletná pätica hokejistov HK Orange 20 ale odišla striedať.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 3. Varga (Šedivý), 16. Šedivý (Spilar, Michalčin), 33. Hruška (Dudáš), 37. Bartoš (Hruška, Šedivý), 43. Milý (Hričina, Vašíček), 48. Suja (Nagy, Deyl)


    HC Košice: Habal (Riečický) – Deyl, Dudáš, Vašíček, Šmach, Šedivý, Michalčin – Nagy, Suja, Spilar – Bartánus, Boltun, Bicek – Varga, Milý, Hričina – Bartoš, Hruška, Klíma – Šoltés
    HK Orange 20: Durný (Babik) – Grman, Trška, Košecký, Bdžoch, Hain, Jendroľ, Mišuta, Danko – Sloboda, Pätoprstý, Pataky – Váňa, Murín, Vybiral – Hecl, Oško, Struška – Horvath, J. Koyš, Koziot

    Rozhodčí: Lauff, Kalina – Bogdaň, M. Korba
    thejrc.org