Č. Budějovice – Frýdek-Místek 3:1 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
3:1 (1:1)
FK Frýdek-Místek
Pátek 23.09.2016, 18:00 • Střelecký ostrov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A powerplay se hostům nevyplatila! Křížek míč vyboxoval k Wermkemu, ten je čerstvý a pláchl Literákovi. V úniku poslal míč před prázdnou branku JINDŘICHU KADULOVI, který jej snadno poslal do odkryté svatyně hostů.
     
    89
    Roh pro Frýdek-Místek, jde na něj i brankář Štěpanovský.
     
    88
    Taktická změna domácích, Roman Wermke na poslední desítky vteřin nahradí Jakuba Peška.
     
    81
    Poslední střídání Valcířů, odešel Tomáš Hykel, nahradil jej Patrik Krčula.
     
    76
    Kadula jde do hry místo Richarda Kaloda.
     
    68
    Druhá změna v bílomodrých dresech. Dohrál Martin Vyskočil, jenž dvakrát na jihu Čech dvakrát působil. Nahrazuje jej Marek Šichor.
     
    66
    Michal Švrček rukama stáhl pronikajícího Klesu, za faul na rohu šestnáctky dostává žlutý trest od sudího Ulricha.
     
    64
    Andria Petrovič skluzem poslal k zemi rozběhlého Čermáka, dostává žlutou kartu.
     
    50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Opět z druhé šance v poločase se Jihočeši prosazují. Centr Peška z pravé strany ještě hostující obrana odvrátila. Balonu se ale chopil Čavoš, přesnou přihrávkou oslovil IVA TÁBORSKÉHO, jenž se otočil kolem obránce Ilka a křížnou střelou překonal Štěpanovského.
     
    48
    Po úvodním oťukávání měli domácí velkou šanci! Funda se krásně protáhl po levé straně, přesnou přihrávku poslal do kroku Čermákovi, jehož tvrdou ránu zastavil probíhající obránce Švrček, jinak to byl jistý gól!
     
    39
    Po dlouhé době velká šance! Krásná ulička Čavoše přesně našla Táborského, ten dal míč pod sebe na Kaloda, který se s míčem otočil, ale levačkou zamířil nad.
     
    33
    Hosté musí nuceně střídat a opět situaci protahují, co se dá. Zraněný Slaninka jde ze hřiště, jeho místo zaujme Andria Petrovič.
     
    21
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Pasivita domácího celku byla potrestána. Na začátku akce špatně vystoupil stoper Šourek, jeho místo se snažil zastoupit Kalod, ale po centru Hykela se domácímu útočníku vysmekl MARTIN SLANINKA, který přesnou hlavičkou zblízka nedal Křížkovi šanci.
     
    10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Teď už se domácí radují z první branky dnešního utkání! Včera MICHAL KLESA shlédl operaci v rámci návštěvy nemocnice, teď v desáté minutě spolu s Petrem Benátem krásně vyoperovali frýdeckou obranu. Klesa se po Benátově přiťuknutí hezky uvolnil a prostřelil brankáře.
     
    7
    Ľubomír Willwéber podrazil rozběhlého Peška, dostává brzkou žlutou kartu.
     
    6
    Branková konstrukce ve hře i na druhé straně! Standardku Slaninky z pravé strany lehce hlavou lízl Vyskočil a jeho pokus se otřel o břevno.
     
    5
    Táborského centr nebyl nebezpečný, ale hra pokračovala. Táborský se dostal znovu k centru, na malém vápně se protlačil k balonu Kalod, ale Štěpanovský jej skvěle vychytal. Míč se odrazil k nekrytému Novákovi, který ale nepochopitelně místo prázdné branky trefil jen tyč!

    Pavel Kortus ml.

    Branky: 10. Klesa, 50. Táborský, 90. Kadula – 21. Slaninka

    Karty:   7. Willwéber (FRM), 64. Petrović (FRM), 66. Švrček (FRM)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Klesa, Šourek, Novák, Funda – Čermák, Čavoš – Pešek (88. Wermke), Benát (C), Táborský – Kalod (76. Kadula).
    Náhradníci: Hajdušek – Bederka, Řezáč, Kadula, Wermke, Hála.

    FK Frýdek-Místek: Štěpanovský – Ilko, Literák (C), Klabník, Švrček – Šumský, Willwéber – Hykel (81. Krčula), Vyskočil (68. Šichor), Slaninka (33. Petrović) – Stratil.
    Náhradníci: Prepsl – Petrović, Krčula, Šichor, Byrtus, Ruml, Berežný.

    Rozhodčí: Ulrich – Vlček, Šimáček

    Diváci: 1774
    bahis siteleri